Ajanvarauspalapeli

Aiheet:
ross-sokolovski-kCZSzqvIei4-unsplash

Kesäkuun ensimmäinen päivä ja ilta. Joku laiska sorsa vaappuu pihalla ja töräyttää äänen aina viidennellä askeleella. Toisin kuin minä, joka hyperfokusoin eilen ja tänään tulleiden ajanvarausten äärellä, ja näin ollen kaikki eilen uutiskirjeessä ilmoittamani tulkinta-ajat on varattu. Kiitos.

Prosessi ajanvarausten kanssa on maaginen, ja tunnenkin kuinka työskentely kanssanne on jo alkanut. Siis todellakin luen varauspyyntöjänne ja niissä kuvaamianne elämäntilanteita keskittyneesti ja lähes henkeä pidätellen syvässä läsnäolon tilassa. Tunnustelen.

Teen jokaiselle kartat, heillekin joille en tällä kertaa voinut tulkinta-aikaa antaa. Joskus koen että aika ei ole oikea, joskus että en ole oikea ihminen tässä kohtaa juuri tälle henkilölle. Useimmiten kuitenkin ajat vaan loppuvat kesken, vaikka palavasti haluaisin niitä tarjota.

Mutta sitten kun ajanvarauspalapelin viimeinenkin osa on loksahtanut paikoilleen, tunnen suurta riemua ja tyytyväisyyttä. Enkä millään malttaisi odottaa. Jokainen asiakas on kuin lahjapaketti. Jokainen tulkintapäivä joulu tälle lapselle sydämessäni. Sitten yhdessä avataan ja ihmetellään. ♡

© 2023 Kirsi Halla-Seppälä

Kuvaaja: Ross Sokolovski     

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

kirsihs mv

Kirsi Halla-Seppälä

Kirsi on toiminut astrologina sekä kirjoittanut ja luennoinut hyvinvoinnista ja elämäntaidosta jo 30 vuotta. Hän on Suomen Ammattiastrologit ry:n puheenjohtaja ja pitkäaikainen jäsen, hänellä on yliopistotutkinto ratkaisukeskeisestä psykoterapiasta (PGD in Solution Focused Therapy) ja vuosien kokemus terapeuttisesta työstä. Tällä hetkellä Kirsi opettaa elävää astrologiaa Sielunkartta® -koulutusohjelmassa, ohjaa transformatiivisia tietoisuusprosesseja Sydänyhteys® -ryhmissä ja kirjoittaa kirjaa.