Ajanvarauspalapeli

Aiheet:
ross-sokolovski-kCZSzqvIei4-unsplash

Kesäkuun ensimmäinen päivä ja ilta. Joku laiska sorsa vaappuu pihalla ja töräyttää äänen aina viidennellä askeleella. Toisin kuin minä, joka hyperfokusoin eilen ja tänään tulleiden ajanvarausten äärellä, ja näin ollen kaikki eilen uutiskirjeessä ilmoittamani tulkinta-ajat on varattu. Kiitos.

Prosessi ajanvarausten kanssa on maaginen, ja tunnenkin kuinka työskentely kanssanne on jo alkanut. Siis todellakin luen varauspyyntöjänne ja niissä kuvaamianne elämäntilanteita keskittyneesti ja lähes henkeä pidätellen syvässä läsnäolon tilassa. Tunnustelen.

Teen jokaiselle kartat, heillekin joille en tällä kertaa voinut tulkinta-aikaa antaa. Joskus koen että aika ei ole oikea, joskus että en ole oikea ihminen tässä kohtaa juuri tälle henkilölle. Useimmiten kuitenkin ajat vaan loppuvat kesken, vaikka palavasti haluaisin niitä tarjota.

Mutta sitten kun ajanvarauspalapelin viimeinenkin osa on loksahtanut paikoilleen, tunnen suurta riemua ja tyytyväisyyttä. Enkä millään malttaisi odottaa. Jokainen asiakas on kuin lahjapaketti. Jokainen tulkintapäivä joulu tälle lapselle sydämessäni. Sitten yhdessä avataan ja ihmetellään. ♡

© 2023 Kirsi Halla-Seppälä

Kuvaaja: Ross Sokolovski     

 

kisskiss

Kirsi Halla-Seppälä

Moikka! Ihanaa kun luet blogiani, kirjoittaminen on rakkain harrastukseni. Olen ammattiurani astrologina noin 30 vuotta sitten aloittanut luontokeskeisen elävä astrologia® -suuntauksen kehittäjä, sekä Sielunkartta® ja Sydänyhteys® -konseptien perustaja.

Ammatiltani olen ratkaisukeskeinen terapeutti, ammattiastrologi, sekä läsnäolo- ja tietoisuusohjaaja. Päätyökseni opetan astrologiaa ja tarjoan asiakkaille astrologisia tulkintoja, sielunkarttamaalauksia sekä tietoisuusmatkoja.