Toimitus-, peruutus- ja maksuehdot

Toimitus-, peruutus- ja maksuehdot

Nämä ehdot koskevat sinua tai yritystäsi (myöhemmin: asiakas), jos ostat yritykseltämme (myöhemmin: palveluntarjoaja) maksullisia palveluja. Yrityksemme yhteystiedot löytyvät tämän sivun lopusta.

Toimitusehdot

Ostaessaan palveluja tai tuotteita verkkokaupastamme tai muutoin, asiakas hyväksyy nämä toimitus-, palautus- ja maksuehdot. Käyttämällä sivustoa/palveluja/materiaaleja asiakas hyväksyy myös palvelun käyttöehdot. Henkilötietojen keräämisessä noudatamme tietosuojalakia. Lue rekisteri- ja tietosuojaselosteemme tästä.

Verkkokauppa ja palvelut on tarkoitettu yrityksille ja yli 18-vuotiaille yksityishenkilöille. Palveluiden ja tuotteiden hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron.

Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa palvelujen, tuotteiden ja materiaalien sisältöä, hintaa tai saatavuutta.

Peruutusehdot

Palveluillamme on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän peruuttamisoikeus. Aika lasketaan alkavaksi verkkokauppaostoksissa ostoksen tekopäivästä, ja muutoin tehdyissä tilauksissa palvelun sopimispäivästä, ajanvarauksesta tai ilmoittautumisesta koulutukseen, retriittiin, tapahtumaan tai muuhun ryhmään.

Peruuttamisoikeutta voi käyttää, vaikka palvelun suorittaminen olisi asiakkaan pyynnöstä aloitettu ennen 14 päivän mittaisen peruuttamisajan päättymistä. Jos palvelun toimittaminen on jo aloitettu ja se peruutetaan, on palveluntarjoajalla oikeus veloittaa asiakasta tehdystä työstä asianmukaisesti.

Jos palvelu on jo tuotettu kokonaan, sitä ei voi enää peruuttaa.

Jos haluat peruuttaa ostoksesi, ota yhteyttä välittömästi sähköpostilla. Kerro, minkä palvelun haluat peruuttaa, ja mille tilille rahat palautetaan. Ilmoita tilinumero IBAN-muodossa.

Maksun maksamatta jättäminen ei koskaan ole peruutus. Kirjallinen peruutus täytyy lähettää sähköpostilla osoitteeseen yhteys@kirsihallaseppala.fi 14 vuorokauden sisällä palvelun tilaamisesta tai ilmoittautumisesta koulutukseen, ryhmään tai prosessiin.

Koulutusohjelmat ja ryhmäprosessit

Ilmoittautuminen Sielunkartta® ja Elävän astrologian koulutusohjelmiin sekä Sydänyhteys® -prosessiin on sitova, eikä peruuttaminen ole mahdollista enää kuluttajansuojalain mukaisen 14 päivän peruuttamisoikeuden jälkeen tai ryhmän alettua. Näin ollen maksua ei palauteta, eikä hyvitetä enää sen jälkeen, kun koulutusohjelma tai prosessiryhmä on käynnistynyt. Mikäli koulutuksen/prosessin maksu on sovittu suoritettavaksi osamaksulla, summa on maksettava kokonaisuudessaan, vaikka asiakas jättäisi kokonaan osallistumatta tai keskeyttäisi koulutuksen/ryhmäprosessin.

Osallistuessaan koulutukseen tai prosessiin asiakas sitoutuu maksamaan koko maksun, riippumatta siitä mistä syystä hän jättää osallistumatta tai keskeyttää. Siinä tapauksessa, että palveluntarjoaja peruuttaisi tai keskeyttäisi koko ryhmän, maksu palautetaan asiakkaalle joko kokonaisuudessaan tai siltä osin, miten koulutusta tai prosessia olisi jäljellä.

Vastaanotto ja etänä tapahtuva asiakastyö

Yllättävän esteen tai sairastumisen sattuessa asiakkaan tulee perua hänelle varattu aika viimeistään vuorokautta aikaisemmin, jolloin ennakkoon maksetun palvelun hinta palautetaan asiakkaalle. Peruuttamattomista tai alle 24 tuntia ennen tapaamisen alkua perutuista ajoista veloitetaan hinnaston mukainen summa. Käytäntö on sama kaikille, riippumatta siitä mistä syystä asiakas jättää hänelle varatun aikansa käyttämättä, niin vastaanotolla, etänä kuin puhelimitse tapahtuvissa palveluissa.

Palvelumme ovat henkilökohtaisia ja edellyttävät toimivaa kommunikaatiota sekä luottamuksellista vuorovaikutussuhdetta asiakkaan kanssa. Tämän vuoksi tilanteessa, jossa vaikuttaa siltä että yhteistyö ei olisi hedelmällistä tai että palvelumme eivät olisi hyödyksi asiakkaalle, palveluntuottajalla on oikeus perua asiakkaan varaama palvelu ilmoittamalla asiasta sähköpostitse viimeistään 24h ennen varatun palvelun tai tapahtuman alkua. Näissä tapauksissa maksettu summa palautetaan asiakkaalle kokonaisuudessaan.

Sielunkarttamaalausten peruutusehdot

Sielunkarttamaalauksia koskevia tilauksia ei voi perua enää sen jälkeen kun maalausprosessi on alkanut, eikä teoksilla ole palautusoikeutta.

Retriitin sopimus- ja peruutusehdot

Retriittiin ilmoittautuminen tapahtuu varaamalla paikka verkkokaupassa. Ilmoittautuminen on sitova, eikä varauksen yhteydessä maksettua varausmaksua palauteta.

Ilmoittautuminen retriitille on sitova. Ilmoittautumalla osallistuja sitoutuu noudattamaan tässä mainittuja ehtoja, ellei tapahtumailmoituksessa muuta mainita.

  1. Vastuuvapautus

Henkilö osallistuu retriitille omalla vastuullaan ja huolehtii itse omasta tapaturmavakuutuksestaan. Osallistuja ilmoittautuu ja osallistuu tapahtumaan vapaaehtoisesti yleiset riskit tiedostaen. Tapahtuman järjestäjä ei ole vastuussa osallistujalle tai hänen omaisuudelleen mahdollisesti aiheutuvasta haitasta.

Osallistuja osallistuu retriitille omalla vastuullaan ja huolehtii itse omasta tapaturmavakuutuksestaan. Tapahtuman järjestäjä ei ole vastuussa osallistujalle tai hänen omaisuudelleen mahdollisesti aiheutuvasta haitasta.

Tapahtumaa ei ole suunniteltu psyykkisten eikä fyysisten sairauksien hoitamiseen vaan hyvinvoinnin tukemiseen. Se ei sovellu akuutissa vaikeassa elämäntilanteessa oleville tai mielenterveysongelmista kärsiville. Tapahtuma ei ole terapiaa tai psyykkisten ongelmien hoitoa, eikä se korvaa niitä.

  1. Peruutusehdot

Mukaan mahtuu rajattu määrä osallistujia. Minimi osallistujamäärä on 10 henkeä. Retriitille ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuessaan osallistuja sitoutuu maksamaan osallistumismaksun. Mikäli tapahtumalla on varausmaksu, saa asiakas loppulaskun ennen tapahtuman alkua ja lasku tulee olla maksettu ennen retriitin alkua. Mikäli asiakas on estynyt osallistumaan, hän voi maksutta vaihtaa toisen henkilön tilalle (esimerkiksi sairastapauksissa).

Peruutuksista on ilmoitettava tapahtuman järjestäjälle kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen yhteys@kirsihallaseppala.fi viimeistään 3 vrk ennen retriitin alkua. Peruutusta ei voi tehdä tekstiviestillä tai sosiaalisen median viestitoimintojen välityksellä. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus.

Ilmoittautuessaan osallistuja sitoutuu maksamaan osallistumismaksun. Jos peruutus tulee tämän jälkeen tai jää kokonaan ilmoittamatta, veloitetaan osallistumismaksu kokonaisuudessaan siinäkin tapauksessa, että se on jäänyt osittain tai kokonaan maksamatta.

​Järjestäjällä on oikeus peruuttaa tapahtuma ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Näissä tapauksissa ilmoittautuneille ilmoitetaan asiasta viipymättä. Järjestäjä ei ole velvollinen korvaamaan peruutuksesta tapahtumaan ilmoittautuneelle mahdollisesti aiheutuvia kuluja.

Maksuehdot

Tarjoamme verkkokaupassamme erilaisia maksuvaihtoehtoja, jotta ostosten tekeminen olisi asiakkaillemme mahdollisimman helppoa ja sujuvaa. Verkkokaupan laskutuspalveluna toimii Laskupiste.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista.

Jos asiakas tilaa palvelun verkkokaupan kautta, ja maksutavaksi on sovittu laskutus, viivästyneestä maksusta voidaan periä korkolain mukainen viivästyskorko sekä maksumuistutuksista ja muista perintätoimista aiheutuneet kulut. Maksamattomat laskut voimme siirtää perintätoimiston hoidettaviksi.

Ilmoittauduttuaan koulutukseen, prosessiryhmään tai retriittiin asiakas sitoutuu maksamaan koko maksun, silloinkin jos hän jättää kokonaan osallistumatta tai keskeyttää osallistumisensa.

Mikäli asiakas jättää maksun joko kokonaan tai osittain suorittamatta, siirrämme maksamatta jääneen laskun perintätoimiston hoidettavaksi.

Siinä tapauksessa, että palveluntarjoaja peruuttaa tai keskeyttää koko koulutuksen, prosessiryhmän tai retriitin, maksu palautetaan asiakkaalle joko kokonaisuudessaan tai siltä osin, miten kyseistä palvelua olisi jäljellä.

Erimielisyydet ja sovellettava laki

Näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia. Kaikki näistä ehdoista aiheutuvat erimielisyydet ratkaistaan ensisijaisesti keskustelemalla ja näitä ehtoja tarkasti lukemalla. Jos sopuun ei päästä, erimielisyydet ratkaistaan viime kädessä Helsingin käräjäoikeudessa.

Asiakasreklamaatioissa toivomme, että otat aina ensin yhteyttä meihin. Haluamme aina varmistaa tyytyväisyytesi tuotteisiimme ja palveluihimme.

Palveluntarjoajan yhteystiedot

Kirsi Halla-Seppälä | Aurea Dama
Y-tunnus: 2207988-0
yhteys@kirsihallaseppala.fi

Pyydämme yhteydenottoja aina ensisijaisesti sähköpostitse. Tämä varmistaa myös sen, että mahdollisissa epäselvissä tilanteissa keskusteluistamme on kirjallinen tallenne.

Kirsi Halla-Seppälä