Palvelut

Hinnasto ja palvelut 2024

Astrologinen tulkinta alk. 225€

Sielunkarttamaalaus + tulkinta alk. 250€

Sielunkarttamaalaus alk. 195€

Tietoisuusmatka 480€

Kaikki tulkinnat tehdään puhelimitse ja tietoisuusmatkat videopuhelun välityksellä.

Asiakasajat ovat tarjolla ainoastaan uutiskirjeeni tilaajille.


Vapaat ajat tulevat tarjolle muutaman kerran vuodessa uutiskirjeeni kautta. Sieltä saat myös ajanvarausta koskevat ohjeet ja toisinaan myös erilaiset tarjoukset tai alennuskoodit.

Löydät uutiskirjeen tilauslaatikon otsikolla "Haluatko saada minulta kirjeitä?" etusivun alaosasta, jokaisen blogitekstin alta ja ylävalikosta.

ASTROLOGINEN TULKINTA 30 min/225€ ja 45 min/245€

Astrologinen tulkinta kanssani ei todennäköisesti ole sitä mihin olet tottunut, mikäli olet käynyt muissa tulkinnoissa. Sen lisäksi, että paneudumme tulkinnassa tutkimaan sitä kuka olet, miksi olet täällä ja minkä aika nyt on, se on myös energiataajuutta kohottava, energiatukoksia ja tiedostamattomia ohjelmointeja purkava, eheyttävä ja sydäntä avaava kohtaaminen, jonka aikana virityn energiaasi, avaan tiedostamattomia ohjelmointejasi ja kanavoin korkeampaa tietoisuuttasi.

Tulkinta on syväsukellus olemuksesi ja elämässäsi vallitsevan ajanlaadun ytimeen. Kerron sinulle hyvin selkeästi, täsmällisesti, ymmärrettävästi ja käytännönläheisesti elämäsi tärkeimmistä asioista omien kysymystesi ohjaamana.


Jokainen tulkintatilanne on ainutlaatuinen, eikä tekemilläni tulkinnoilla ole mitään tiettyä ennalta määrättyä ja toistuvaa mallia tai kaavaa. En käy karttaa systemaattisesti läpi kertoen mitä mikäkin yksittäinen astrologinen tekijä tarkoittaa (ellet erityisesti toivo juuri sitä).

Ennen tapaamista olen jo tehnyt paljon työtä tulkintasi kanssa. Käytän noin 30 - 60 minuuttia sähköpostitse lähettämiisi kysymyksiin virittymiseen, sekä asiaasi koskevien karttojen laatimiseen ja niihin syventymiseen.

Tulkinta on luonteeltaan dialoginen eli edellyttää aktiivista osallistumistasi keskusteluun. Aloitamme tulkinnan aina keskustelulla. Pyydän sinua kertomaan tilanteestasi ja toiveistasi tulkinnan suhteen juuri siinä hetkessä, ja samalla kun kuuntelen sinua virityn energiaasi, ja kartta alkaa elää edessäni moniaistisena kokemuksena.

Voimme käsitellä mitä tahansa sinulle tärkeää ja ajankohtaista asiaa, sillä sinun kysymyksesi ohjaavat tulkinnan suuntaa.

Hyödyt tulkinnasta eniten silloin, kun sinulla on valmiina mahdollisimman täsmällinen, ajankohtainen, henkilökohtaisesti tärkeä ja selkeä aihe.

Alla joitakin esimerkkejä teemoista, joista yhtä tai kahta voimme tulkinnan aikana käsitellä oman elämäntilanteesi tai henkilökohtaisen kokemuksesi näkökulmasta:

 • menneiden elämien vaikutus nykyhetkeen
 • alitajuiset ohjelmoinnit
 • ajankohtaiset teemat ja prosessit
 • sielun kasvusuunta ja elämäntehtävä
 • sisäiset hahmot ja niiden väliset ristiriidat
 • keskeisimmät haasteet ja korkein potentiaali
 • tunnelukot ja energeettiset tukokset
 • elämässäsi vaikuttavat arkkityypit
 • isä/äitisuhde, sisäistetty perhedynamiikka
 • parisuhdeodotukset, rakkauskäsitys ja ihmissuhdemallit

Valitse 30 min. tulkinta, jos olet vanha asiakkaani tai oppilaani, ja sinulla on valmiina jokin selkeä aihe tai kysymys johon haluat keskittyä.

Valitse 45 min. tulkinta, jos haluat uppoutua kiireettömästi karttasi keskeisimpien ja ajankohtaisimpien teemojen ytimeen tai sinulla on useampia aiheita joita haluat käsitellä.


Jos haluat äänittää tulkinnan, niin testaa äänityksen toimivuus hyvissä ajoin ennen tulkinnan alkua.

Syntymäkarttaa varten tarvitaan syntymän päivämäärä ja tarkka kellonaika, sekä paikka jossa syntymä on tapahtunut. Nämä tiedot tulee toimittaa minulle sähköpostilla viimeistään 3 vrk ennen varattua tulkinta-aikaa.


✖ En voi tulkinnassa ottaa kantaa terveydentilaa, erilaisia sairauksia tai diagnooseja koskeviin kysymyksiin.

✖ Tulevaisuuden ennustaminen ei ole mahdollista, joten vaikka voimmekin tutkia itse aihetta, en voi vastata kysymyksiin jotka liittyvät siihen milloin jotain tapahtuu, milloin tai miten jokin päättyy, millainen terveys/rahatilanne/rakkauselämä on ensi vuonna jne.

✖ En voi tietää mitä joku toinen ihminen ajattelee, tuntee, aikoo tai haluaa, joten ei kannata kysyä tällaisia asioita tulkinnan aikana.

✖ Esittämäsi kysymykset määrittävät sen tason, minne tulkinnassa pääsemme. Mikäli kysymykset ovat liian laajoja tai abstrakteja, kuten "miltä kartta näyttää", "mikä on kohtaloni" tai "kerro vaan jotain", niin jäämme hyvin pinnalliselle ja abstraktille tasolle, ja tulkinnan todellinen hyöty jää tavoittamatta.

Jokainen tulkinta on ainutkertainen ja yksilöllinen kokonaisuus, jossa saat vastauksia esittämiisi kysymyksiin ja kartoitusta toivomiisi aiheisiin. Tulkintaa varten laadin sinulle astrologisen syntymäkartan, jota käytän intuitiivisen tulkinnan ja kanavoinnin apuna.

Mitä täsmällisempiä ja ajankohtaisempia, sinulle tärkeitä kysymyksiä esität tapaamisemme aikana, sitä enemmän tulkinnasta on sinulle hyötyä. 

Voimme käsitellä esimerkiksi työhön, elämän suuntaan, ihmissuhteisiin, menneisiin elämiin/sisäisiin hahmoihin, murroskohtiin, alitajuisiin ohjelmointeihin, uskomuksiin ja asenteisiin sekä synnynnäisiin valmiuksiin ja haasteisiin liittyviä kysymyksiä.

Tulkinta palvelee sinua parhaiten silloin, kun haluat sen avulla nähdä laajemmin ja ymmärtää syvemmin sitä kuka olet tai minkä aika nyt on.

Vaikka voimme tulkinnassa hyvinkin tarkkaan hahmottaa erilaisia prosesseja, teemoja, tunnelmia ja ajoituksia elämässäsi, konkreettisten tapahtuminen ennustaminen ei ole mahdollista.

Astrologiseen karttaan uppoutuessani koen syntymäkartan energian kaikilla aisteillani moniulotteisena elämyksenä. Tulkintani ovatkin usein täynnä erilaisia kuvailuja väreistä, maisemista, tuoksuista ja äänimaailmoista. Kautta vuosien olen sanonut varmaan joka toisessa tulkinnassa että “voisinpa näyttää sinulle tämän” tai “olisi ihana maalata tästä kuva”.

Nyt se on vihdoin mahdollista!

Sielunkarttamaalaus on laadukkaalle akvarellipaperille maalattu, syntymäkarttasi energioita näkyväksi tekevä akvarellimaalaus, sekä astrologinen tulkinta.

Voit ostaa maalauksen itsellesi omasta syntymäkartastasi tai ajankuvasta eli esimerkiksi tämän vuoden energiasta.

Maalaus on mahdollista tehdä myös jollekin erityiselle päivälle, kuten kirjanjulkaisu, yrityksen perustaminen, ensitapaaminen tai avioliitto.

Mikä voisi olla erityisempi lahja ystävälle tai suloisempi lahja vastasyntyneelle, kuin ikioma Sielunkarttamaalaus?

Lue kaikki sielunkarttamaalauksia koskevat lisätiedot täältä. (linkki toimii vain silloin kun otan vastaan tilauksia)

TIETOISUUSMATKA ~ 4 h 480€

Tietoisuusmatka on multidimensionaalinen pyhä kokemus, jolla voi parhaimmillaan eheyttää, parantaa, vapauttaa erilaisista painolasteista (esim. riippuvuudet) ja elämää rajoittavista energeettisistä tukoksista tai epätasapainotiloista.

Jokainen matka on ainutlaatuinen, yksilöllinen ja henkilökohtaisesti juuri sinun korkeammaksi parhaaksesi toimiva yhdistelmä erilaisia transformatiivisia ulottuvuuksia, kuten sielunpalautus eli traumaattisten kokemusten myötä pirstaloituneiden sielun osien eheyttäminen, energiakenttäsi puhdistaminen ja tasapainottaminen, ylisukupolvisista taakoista ja sukukarmasta vapauttaminen, menneistä elämistä peräisin olevien alitajuisten ohjelmointien purkaminen, henkileikkauksien vastaanottaminen, esivanhempien, henkioppaiden ja voimaeläinten kohtaaminen, oman korkeamman potentiaalin avautuminen, sydänyhteyden vahvistuminen jne.

Mitkään sanat eivät voi tehdä oikeutta sille, mitä puhtaasta ja korkeavärähteisestä tilasta käsin tehty tietoisuusmatka voi saada aikaan. Jokainen matka on säkenöivä ja valontäyteinen seikkailu, mutta niiden vaikutukset ovat usein hyvin käytännönläheisiä ja konkreettisia muutoksia elämässä. Ihmeitä tapahtuu.

Sillä aikaa kun sinä lepäät rauhassa kotona, kuljen tietoisuudessasi sekä energiakenttäsi sisällä toimien fasilitaattorina, jotta kokonaisvaltaisesti elämääsi vaikuttavaa eheytymistä, tasapainotusta, parantumista ja muita positiivisia muutoksia olisi mahdollista tapahtua.

Palvelun kokonaiskesto on noin neljä tuntia ja siihen sisältyy:

 • intentiopuhelu 30-60 min.
 • tietoisuusmatka 90-120 min.
 • matkan läpikäyminen 45-60 min.

Varaan jokaiselle tietoisuusmatkalle aikaa valmisteluineen ja loppurituaaleineen koko työpäivän, enkä voi sen päivän aikana tehdä mitään muita töitä. Eri osioiden kesto voi vaihdella henkilön ja tilanteen mukaan, mutta yleensä olemme valmiita +/- neljän tunnin työskentelyn jälkeen.

Intentiopuhelu ja matkan läpikäyminen järjestetään videopuheluna. Tätä palvelua ei ole mahdollista äänittää. Saat kutsulinkin tapaamiseemme sähköpostitse ajanvarauksen yhteydessä.

En käytä tietoisuusmatkojen apuna mitään erityisiä välineitä (kuten rumpu) tai tietoisuuden tilaa muuntavia aineita (kuten psykedeelit). Synnynnäisten valmiuksien ja vuosikausien henkisen harjoittamisen myötä syntynyt syvä yhteys Jumalalliseen eli maailmankaikkeuden tietoisuuteen ja kaiken olevaisen alkulähteeseen, kyky virittyä eri taajuuksille ja matkata tietoisuudessa ovat puhdas ja luonnollinen osa sitä kuka olen.

etusivu 26

Peruutusehdot ja muita tietoja

Tulkinnan tekeminen edellyttää syntymäkartan laatimista. Karttaa varten tarvitaan syntymän päivämäärä ja tarkka kellonaika, sekä paikka jossa syntymä on tapahtunut. Nämä tiedot tulee toimittaa minulle sähköpostilla viimeistään 3 vrk ennen varattua tulkinta-aikaa.

Yllättävän esteen tai sairastumisen sattuessa muistathan perua aikasi sähköpostilla viimeistään vuorokautta aikaisemmin, jolloin ennakkoon maksetun palvelun hinta palautetaan sinulle. Peruutus tulee lähettää osoitteeseen yhteys@kirsihallaseppala.fi. Mitään muuta kautta (sosiaalinen media yms.) tulleita peruutuksia ei hyväksytä.

Peruuttamattomista tai alle 24 tuntia ennen tapaamisen alkua perutuista ajoista veloitetaan hinnaston mukainen summa. Käytäntö on sama kaikille, riippumatta siitä mistä syystä asiakas jättää hänelle varatun aikansa käyttämättä, niin vastaanotolla kuin etänä ja puhelimitse tapahtuvissa palveluissa.

Sielunkarttamaalauksia koskevia tilauksia ei voi perua enää sen jälkeen kun maalausprosessi on alkanut, eikä teoksilla ole palautusoikeutta.

Palveluni ovat syvästi henkilökohtaisia ja edellyttävät toimivaa kommunikaatiota sekä luottamuksellista vuorovaikutussuhdetta asiakkaan kanssa. Tämän vuoksi tilanteessa, jossa koen että yhteistyö ei olisi hedelmällistä tai että palveluni eivät olisi hyödyksi jollekulle vastaanotolleni tai järjestämääni tapahtumaan pyrkivälle, minulla on oikeus perua ajanvaraus tai osallistuminen ilmoittamalla asiasta sähköpostitse viimeistään 24h ennen varatun palvelun tai tapahtuman alkua. Näissä tapauksissa maksettu summa palautetaan kyseiselle henkilölle kokonaisuudessaan.