Palvelut

Hinnasto ja palvelut 2023

Astrologinen tulkinta 225€
Tietoisuusmatka 480€

Kaikki tulkinnat tehdään puhelimitse ja tietoisuusmatkat videopuhelun välityksellä.

Asiakasajat ovat tarjolla ainoastaan uutiskirjeen tilaajille.

Aikoja tulkintoihin ja tietoisuusmatkoille on hyvin rajallisesti, pääasiassa oppilailleni ja vanhoille asiakkailleni.


Vapaat ajat tulevat tarjolle ainoastaan uutiskirjeeni kautta, ja voit tilata sen "Liity postilistalle" -laatikosta. Sen myötä saat myös kaikki tapahtumia ja ajanvarausta koskevat lisätiedot ja ohjeet.

Löydät uutiskirjeen tilauslaatikon etusivun alaosasta ja jokaisen blogitekstin alta, tummansiniseltä pohjalta.

ASTROLOGINEN TULKINTA | 45 min. | 225€

Astrologinen tulkinta kanssani ei todennäköisesti ole sitä mihin olet tottunut, mikäli olet käynyt muissa tulkinnoissa.

Sen lisäksi, että voimme tulkinnassa paneutua tutkimaan sitä kuka olet, miksi olet täällä ja minkä aika nyt on, se on myös energiataajuutta kohottava, energiatukoksia ja tiedostamattomia ohjelmointeja purkava, eheyttävä ja sydäntä avaava kohtaaminen, jonka aikana virityn energiaasi, avaan tiedostamattomia ohjelmointejasi ja kanavoin korkeampaa tietoisuuttasi.

Tulkinta on luonteeltaan dialoginen eli edellyttää aktiivista osallistumistasi keskusteluun. Käytän erilaisia astrologisia menetelmiä intuitiivisen tulkinnan ja kanavoinnin apuna.

Palvelun kokonaiskesto on noin 45 min, jossa alkukeskustelulle: kuvailemasi elämäntilanteen ja tulkintaa koskevien toiveidesi kuuntelemiselle, sinua kiinnostaviin kysymyksiin virittymiselle ja asiaasi koskevien karttojen laatimiselle ja niihin syventymiselle on varattu aikaa puhelumme alussa.

Jokainen tulkintatilanne on ainutlaatuinen. Sinun kysymyksesi ohjaavat tulkinnan suuntaa, ja voimme tutkia mitä tahansa sinulle tärkeää ja ajankohtaista asiaa.

Hyödyt tulkinnasta eniten silloin, kun sinulla on valmiina mahdollisimman ajankohtainen, henkilökohtaisesti tärkeä ja selkeä aihe.

En voi tulkinnassa ottaa kantaa terveydentilaa tai erilaisia sairauksia koskeviin kysymyksiin. Tulevaisuuden ennustaminen ei myöskään ole mahdollista, joten vaikka voimme tutkia itse aihetta, en voi vastata kysymyksiin jotka liittyvät siihen, milloin jotain tapahtuu, milloin jokin päättyy, millainen terveys/rahatilanne/rakkauselämä on ensi vuonna jne.

Alla joitakin esimerkkejä teemoista, joista yhtä tai kahta voimme tulkinnan aikana käsitellä:

 • menneiden elämien vaikutus nykyhetkeen
 • alitajuiset ohjelmoinnit
 • ajankohtaiset teemat ja prosessit
 • sielun kasvusuunta ja elämäntehtävä
 • sisäiset hahmot ja niiden väliset ristiriidat
 • keskeisimmät haasteet ja korkein potentiaali
 • tunnelukot ja energeettiset tukokset
 • elämässäsi vaikuttavat arkkityypit
 • isä/äitisuhde, sisäistetty perhedynamiikka
 • parisuhdeodotukset, rakkauskäsitys ja ihmissuhdemallit

Jos haluat äänittää tulkinnan, niin testaa äänityksen toimivuus hyvissä ajoin ennen tulkinnan alkua.

Syntymäkarttaa varten tarvitaan syntymän päivämäärä ja tarkka kellonaika, sekä paikka jossa syntymä on tapahtunut. Nämä tiedot tulee toimittaa minulle sähköpostilla viimeistään 3 vrk ennen varattua tulkinta-aikaa.

Jokainen tulkinta on ainutkertainen ja yksilöllinen kokonaisuus, jossa saat vastauksia esittämiisi kysymyksiin ja kartoitusta toivomiisi aiheisiin. Tulkintaa varten laadin sinulle astrologisen syntymäkartan, jota käytän intuitiivisen tulkinnan ja kanavoinnin apuna.

Mitä täsmällisempiä ja ajankohtaisempia, sinulle tärkeitä kysymyksiä esität tapaamisemme aikana, sitä enemmän tulkinnasta on sinulle hyötyä. 

Voimme käsitellä esimerkiksi työhön, elämän suuntaan, ihmissuhteisiin, menneisiin elämiin/sisäisiin hahmoihin, murroskohtiin, alitajuisiin ohjelmointeihin, uskomuksiin ja asenteisiin sekä synnynnäisiin valmiuksiin ja haasteisiin liittyviä kysymyksiä.

Tulkinta palvelee sinua parhaiten silloin, kun haluat sen avulla nähdä laajemmin ja ymmärtää syvemmin sitä kuka olet tai minkä aika nyt on. Ja vaikka voimme tulkinnassa hyvinkin tarkkaan hahmottaa erilaisia prosesseja, teemoja, tunnelmia ja ajoituksia elämässäsi, konkreettisten tapahtuminen ennustaminen ei ole mahdollista.

TIETOISUUSMATKA | 4 h | 480€

Tietoisuusmatka on multidimensionaalinen pyhä kokemus, jolla voi parhaimmillaan eheyttää, parantaa, vapauttaa erilaisista painolasteista (esim. riippuvuudet) ja elämää rajoittavista energeettisistä tukoksista tai epätasapainotiloista.

Jokainen matka on ainutlaatuinen, yksilöllinen ja henkilökohtaisesti juuri sinun korkeammaksi parhaaksesi toimiva yhdistelmä erilaisia transformatiivisia ulottuvuuksia, kuten sielunpalautus eli traumaattisten kokemusten myötä pirstaloituneiden sielun osien eheyttäminen, energiakenttäsi puhdistaminen ja tasapainottaminen, ylisukupolvisista taakoista ja sukukarmasta vapauttaminen, menneistä elämistä peräisin olevien alitajuisten ohjelmointien purkaminen, henkileikkauksien vastaanottaminen, esivanhempien, henkioppaiden ja voimaeläinten kohtaaminen, oman korkeamman potentiaalin avautuminen, sydänyhteyden vahvistuminen jne.

Mitkään sanat eivät voi tehdä oikeutta sille, mitä puhtaasta ja korkeavärähteisestä tilasta käsin tehty tietoisuusmatka voi saada aikaan. Jokainen matka on säkenöivä ja valontäyteinen seikkailu, mutta niiden vaikutukset ovat usein hyvin käytännönläheisiä ja konkreettisia muutoksia elämässä. Ihmeitä tapahtuu.

Sillä aikaa kun sinä lepäät rauhassa kotona, kuljen tietoisuudessasi sekä energiakenttäsi sisällä toimien fasilitaattorina, jotta kokonaisvaltaisesti elämääsi vaikuttavaa eheytymistä, tasapainotusta, parantumista ja muita positiivisia muutoksia olisi mahdollista tapahtua.

Palvelun kokonaiskesto on noin neljä tuntia ja siihen sisältyy:

 • intentiopuhelu 30-60 min.
 • tietoisuusmatka 90-120 min.
 • matkan läpikäyminen 45-60 min.

Varaan jokaiselle tietoisuusmatkalle aikaa valmisteluineen ja loppurituaaleineen koko työpäivän, enkä voi sen päivän aikana tehdä mitään muita töitä. Eri osioiden kesto voi vaihdella henkilön ja tilanteen mukaan, mutta yleensä olemme valmiita +/- neljän tunnin työskentelyn jälkeen.

Intentiopuhelu ja matkan läpikäyminen järjestetään videopuheluna. Tätä palvelua ei ole mahdollista äänittää. Saat kutsulinkin tapaamiseemme sähköpostitse ajanvarauksen yhteydessä.

En käytä tietoisuusmatkojen apuna mitään erityisiä välineitä (kuten rumpu) tai tietoisuuden tilaa muuntavia aineita (kuten psykedeelit). Synnynnäisten valmiuksien ja vuosikausien henkisen harjoittamisen myötä syntynyt syvä yhteys Jumalalliseen eli maailmankaikkeuden tietoisuuteen ja kaiken olevaisen alkulähteeseen, kyky virittyä eri taajuuksille ja matkata tietoisuudessa ovat puhdas ja luonnollinen osa sitä kuka olen.

Peruutusehdot ja muita tietoja

Tulkinnan tekeminen edellyttää syntymäkartan laatimista. Karttaa varten tarvitaan syntymän päivämäärä ja tarkka kellonaika, sekä paikka jossa syntymä on tapahtunut. Nämä tiedot tulee toimittaa minulle sähköpostilla viimeistään 3 vrk ennen varattua tulkinta-aikaa.

Yllättävän esteen tai sairastumisen sattuessa muistathan perua aikasi sähköpostilla viimeistään vuorokautta aikaisemmin, jolloin ennakkoon maksetun palvelun hinta palautetaan sinulle. Peruutus tulee lähettää osoitteeseen yhteys@kirsihallaseppala.fi. Mitään muuta kautta (sosiaalinen media yms.) tulleita peruutuksia ei hyväksytä.

Peruuttamattomista tai alle 24 tuntia ennen tapaamisen alkua perutuista ajoista veloitetaan hinnaston mukainen summa. Käytäntö on sama kaikille, riippumatta siitä mistä syystä asiakas jättää hänelle varatun aikansa käyttämättä, niin vastaanotolla kuin etänä ja puhelimitse tapahtuvissa palveluissa.

Palveluni ovat syvästi henkilökohtaisia ja edellyttävät toimivaa kommunikaatiota sekä luottamuksellista vuorovaikutussuhdetta asiakkaan kanssa. Tämän vuoksi tilanteessa, jossa koen että yhteistyö ei olisi hedelmällistä tai että palveluni eivät olisi hyödyksi jollekulle vastaanotolleni tai järjestämääni tapahtumaan pyrkivälle, minulla on oikeus perua ajanvaraus tai osallistuminen ilmoittamalla asiasta sähköpostitse viimeistään 24h ennen varatun palvelun tai tapahtuman alkua. Näissä tapauksissa maksettu summa palautetaan kyseiselle henkilölle kokonaisuudessaan.

cropped-saa-logo