Kun sydän on auki, muuta ei tarvita.

Palvelujeni tarkoituksena on auttaa sinua:

  • Lisäämään itsetuntemustasi ja asioiden ymmärtämistä laajemmasta näkökulmasta
  • Vahvistamaan sisäisen kuulemisen ja intuitiivisen tietämisen kykyäsi
  • Juurtumaan syvemmin omaan itseesi ja läsnä olevaan hetkeen
  • Parantamaan ihmissuhteitasi
  • Purkamaan menneisyydestä peräisin olevia ohjelmointeja ja muuttamaan “aina mulle käy näin” -uskomuksia
  • Kartoittamaan ja toteuttamaan unelmiasi
  • Virittymään “omalle taajuudellesi” ja luomaan elämästäsi luovempaa, antoisampaa ja enemmän itsesi näköistä
  • Tulemaan tietoiseksi voimavaroistasi muuttaa elämääsi ja saavuttaa päämääräsi
  • Luomaan tietoisemmin elämääsi sellaista mitä rakastat ja arvostat

Hinnasto ja palvelut

TULKINTA VASTAANOTOLLA 135€ / 45 min. varaa aika

Jokainen tulkinta on ainutkertainen ja yksilöllinen kokonaisuus, jossa saat vastauksia esittämiisi kysymyksiin ja kartoitusta toivomiisi aiheisiin. Tulkintaa varten laadin sinulle astrologisen syntymäkartan, jota käytän intuitiivisen tulkinnan ja kanavoinnin apuna. Mitä täsmällisempiä ja ajankohtaisempia, sinulle tärkeitä kysymyksiä esität tapaamisemme aikana, sitä enemmän tulkinnasta on sinulle hyötyä. Voimme käsitellä esimerkiksi työhön, elämän suuntaan, ihmissuhteisiin, menneisiin elämiin/sisäisiin hahmoihin, murroskohtiin, alitajuisiin ohjelmointeihin, uskomuksiin ja asenteisiin sekä synnynnäisiin valmiuksiin ja haasteisiin liittyviä kysymyksiä.

Kartan laatimista varten tarvitsen tarkat syntymätietosi (päivämäärä / paikka / kellonaika), ja jos haluat tulkinnan aikana esittää kysymyksiä suhteestasi toiseen henkilöön, myös hänen syntymätietonsa. Näiden tietojen tulee olla toimitettu minulle sähköpostitse tai ajanvarauslomakkeen viestiosiossa viimeistään viikko ennen varattua aikaa.

TÄRKEÄÄ! Tulkintaa ei voi tehdä ilman sinulle henkilökohtaisesti laadittua syntymäkarttaa. Ole ystävällinen ja pidä huolta siitä että ilmoitat ajanvarauksen yhteydessä kaikki syntymätietosi: pvm / paikka / klo – jos ne unohtuivat, tulkintaa ei ole mahdollista tehdä.

Jos haluat äänittää tulkinnan, varaa mukaan oma sanelin tai puhelin jolla äänitys onnistuu.  lue lisää…

ENERGIATRANSMISSIO VASTAANOTOLLA 95€ / 45 min. varaa aika

Syvästi rentouttava ja lukkoja avaava energiatransmissio tapahtuu hoitopöydällä maaten. Energiatransmission aikana on suositeltavaa maata rentoutuneena, mennä syvälle omaan kokemukseen ja antaa muutoksen energioissa tapahtua hiljaisuudessa. Transmissio ulottuu syvälle ja sen pitkäaikaiset vaikutukset näkyvät usein kokonaisvaltaisesti elämän eri osa-alueilla. Energiatransmissio on luonteeltaan tietoisuutta kohottavaa ja se voi auttaa purkamaan stressitilaa, syvärentoutumaan, avaamaan sydänyhteyttä ja hiljentämään mieltä. Kun tietoisuutemme on lähempänä korkeamman itsemme taajuutta, se tuntuu usein myös peloista vapautumisen, voimavarojen käyttöön saamisen, ilon ja rakkauden virtaamisen sekä syvän rauhan muodossa. Transmission aikana sinua säädetään korkeammille taajuuksille, enemmän läsnäolevaksi omaan itseesi ja tietoisempaan yhteyteen oman sielunsuunnitelmasi kanssa, jotta voit olla mahdollisimman hyvinvoiva ja onnellinen toteuttaen syvintä tarkoitustasi itsesi näköisessä elämässä.

COMBO VASTAANOTOLLA 135€ / 45 min. varaa aika

Combo on sinulle, joka haluat mahdollisimman yksilöllisen, monipuolisen ja syvällisen elämyksen vastaanotolla. Syvennymme aluksi puolentunnin mittaiseen tulkintaan, jota seuraa ihanan rentouttava, sydäntä avaava ja energiataajuutta kohottava energiatransmissio.

TULKINTA PUHELIMESSA 95€ / 30 min. // Tällä hetkellä ei ole mahdollisuutta varata uusia aikoja puhelintulkintaan.

Puhelintulkinta on astrologiaan ja sisäiseen näkemiseen pohjautuva konsultaatio, joka on tarkoitettu vastaanotollani ehkä useammankin kerran käyneille, jotka haluavat nyt kysyä vain jotain tiettyä asiaa. Puhelinkonsultaatiota varten kirjoita etukäteen paperille 1-3 mahdollisimman ajankohtaista, henkilökohtaisesti tärkeää, täsmällistä ja selkeää kysymystä. Hyvin laajat ja abstraktit kysymykset (kuten “mikä on elämäni tarkoitus?”) eivät ole paras mahdollinen valinta puhelinkonsultaatiossa käsiteltäväksi.

YKSILÖPROSESSI 95€ / 45 min. // Tällä hetkellä ei ole mahdollisuutta varata uusia aikoja yksilöprosessiin.

Yksilöprosessi voi olla joko läsnäolo- ja tietoisuusohjausta, energiatransmissio tai terapiaprosessi. Yksilöprosessi voi olla myös menneiden elämien ohjelmointien kanssa työskentelyä, astrologian yksityisopetusta, energiatyölle/kanavoinnille avautumista tai hyvinvointialan pienyrittäjän ammatillista ohjausta. Vastaanottoajan sisältöä ei tarvitse päättää etukäteen, vaan se muotoutuu asiakkaan tilanteen ja tarpeen mukaan. Ensimmäisessä tapaamisessa kartoitamme prosessin luonteen ja tavoitteet. Aikaa varatessa kerro varaatko 3x vai 5x tapaamisen sarjan (3x sarja 285€ ja 5x sarja 460€).


Vastaanottoajat ovat hyvin kysyttyjä, ja toisinaan voit joutua odottamaan vapaata aikaa muutamasta viikosta pariin kuukauteen. Ajanvarauskalenterista näet jäljellä olevat vapaat ajat. Jos aikoja ei ole vapaana, voit pyytää päästä jonotuslistalle, jolloin ilmoitan sinulle mahdollisista peruutusajoista. Vastaan sähköposteihin niin pian kuin mahdollista, mutta toisinaan olen pidempiä aikoja poissa tietokoneen ääreltä, ja silloin voit joutua odottamaan vastausta vähän pidempään. Ellet ole saanut vastausta kahden viikon sisällä, laita ystävällisesti uusi viesti.

Maksetut palvelut, lahjakortit ja sarjat tulee käyttää 6kk kuluessa ostopäivästä. Yllättävän esteen tai sairastumisen sattuessa muistathan perua aikasi viimeistään vuorokautta aikaisemmin. Peruuttamattomista tai alle 24 tuntia ennen tapaamisen alkua perutuista ajoista veloitetaan hinnaston mukainen summa! Käytäntö on sama kaikille, riippumatta siitä mistä syystä asiakas jättää hänelle varatun aikansa käyttämättä.

Palveluni ovat syvästi henkilökohtaisia ja edellyttävät toimivaa kommunikaatiota sekä luottamuksellista vuorovaikutussuhdetta asiakkaan kanssa. Tämän vuoksi, tilanteessa jossa koen että yhteistyö ei olisi hedelmällistä tai että palveluni eivät olisi hyödyksi jollekulle vastaanotolleni tai järjestämääni tapahtumaan pyrkivälle, minulla on oikeus perua ajanvaraus tai osallistuminen ilmoittamalla asiasta sähköpostitse viimeistään 24h ennen varatun palvelun tai tapahtuman alkua. Näissä tapauksissa maksettu summa palautetaan kyseiselle henkilölle kokonaisuudessaan.

Rekisteriseloste