Kirsi Halla-Seppälä

hear what your soul sings

kirsihs mv

Kirsi Halla-Seppälä

Ratkaisukeskeinen terapeutti, ammattiastrologi, läsnäolo- ja tietoisuusohjaaja Kirsi Halla-Seppälä on ammattiuransa astrologina noin 30 vuotta sitten aloittanut Suomen ammattiastrologit ry:n entinen puheenjohtaja, luontokeskeisen Elävä Astrologia® -suuntauksen kehittäjä, sekä Sielunkartta® ja Sydänyhteys® -konseptien perustaja. 

Kirsillä on yliopistotutkinto ratkaisukeskeisestä psykoterapiasta (PGD in Solution Focused Therapy, UWE Bristol) ja vuosien kokemus terapeuttisesta työstä. 

 

Vaikka ura astrologina on ollut pitkä, Kirsi sanoo olevansa ensisijaisesti taiteilija, luova kirjoittaja, maanläheinen mystikko ja tietoisuusmatkaaja.

Autismikirjolla oleva Kirsi kokee maailman  moniaistisena vuorovaikutuksellisena taideteoksena. Syntymäkartat avautuvat hänelle rikkaana sisäisenä kokemuksena, väreinä, tuoksuina, äänimaailmoina, maisemina, metaforina ja erilaisina luonnonilmiöinä.

Hän kirjoittaa parhaillaan kirjaa luontokeskeisestä elävästä astrologiasta ja ohjaa päätyökseen koulutus- ja kasvuryhmiä, joten asiakasaikoja tulkintoihin ja tietoisuusmatkoille on tarjolla hyvin rajallisesti, vain hänen uutiskirjeensä tilaajille.

Näillä sivuilla voit tutustua Kirsin palveluihin ja kursseihin, sekä lukea hänen blogiaan.


Matka sisäiseen luontoon ja sydänyhteyteen meditaation, taiteen, musiikin, tarinoiden ja tähtien ohjaamana.

Kaikki yhteydenotot sähköpostitse:

yhteys@kirsihallaseppala.fi