Khironpäivä

Aiheet:
khironpaiva

Jos olisin jokin astrologinen arkkityyppi, niin olisin varmaankin Khiron. Ei siksi että se olisi jotenkin erityisen ihana ja minua miellyttävä, vaan siksi että elämäni on niin monessa suhteessa kulkenut Khironin mytologisen tarinan teemoja mukailevaa syvää, mutta kipeää käsikirjoitusta. Ja tiedän etten ole tämän kanssa yksin!

On tyypillistä, että kun jokin arkkityyppi resonoi omalla taajuudellamme, elämämme kulkee sen viitoittamia polkuja. Näkemykseni mukaan mytologia on ihmispsyyken arkeologiaa, kansansatujen ja ikiaikaisten tarinoiden ohella, se on psykologian alkuperäinen muoto. Mutta vaikka arkkityypit ja niiden symboliikkaa eläväksi tekevät tarinat ovat kaikille yhteisiä, kaikki arkkityypit eivät suinkaan ole “henkilökohtaisia” kaikille.

Astrologiselta syntymäkartalta voimme nähdä miten jokin tietty arkkityyppi ja sen tarinaan liittyvä symboliikka ilmenee omassa elämässämme. Toisinaan voi tuntua siltä, kuin joku olisi suorastaan “ruumiillistunut Khiron” tai “elävä esimerkki Artemis-jumalattaresta” jne. Ihminen, jonka elämää Khironin symboliikka sävyttää, on usein henkilö, joka joutuu elämässään vastatusten jonkin sellaisen asian kanssa, mitä ei voi hyväksyä eikä kestää, mutta jotta voisi elää sen kanssa, se on pakko hyväksyä.

Sen hyväksyminen mitä ei voi hyväksyä, onkin yksi Khironin ydinteemoista. Kyseessä voi olla jokin fyysinen sairaus, poikkeavuus tai muu herkkyys (onhan Khiron itse “Haavoittunut Parantaja”), se voi olla jokin epäoikeudenmukaisuus, lapsuudenperheen asetelma, vanhemman narsismi, koettu kaltoinkohtelu, uhriksi tai syntipukiksi joutuminen. Se voi olla jokin suuri kriisi jolle ei tunnu löytyvän syytä eikä loppua. Se voi olla ikuinen kalvava ahdistus ja epätoivo, tai hienovaraisesti maata jalkojen alta kaivava riittämättömyyden tunne, itse-epäily, dysmorfia, huijarisyndrooma tai alemmuuskompleksi.

Aloin tutkia Khironia ensimmäisen kerran vuonna 1993, ja edelleen joka kerta kun vedän aiheesta kurssia tai luentoa, siitä tuntuu avautuvan ihan uusia ulottuvuuksia. Ja aina vaan olen yhtä ihmeissäni ja ihastuksissani aiheesta. Joka kerta Khironin äärellä ollessani, se näyttää itsestään jonkin uuden puolen ja vie shamanistiselle matkalle syvemmälle ja syvemmälle (tai korkeammalle ja korkeammalle) sen mystiseen ydinolemukseen, aina sen kristusarkkityypin ytimeen asti.

Tämä pimennysportilla juuri ennen auringonpimennystä tapahtuva Khiron-intensiivipäivä (12.12. klo 12) tulee olemaan viimeinen mahdollisuus osallistua näin livenä ohjaamaani Khironkurssiin, sillä ensi vuosi tuo tullessaan uudet ryhmät ja uudet palvelut. Niistä enemmän myöhemmin. Suosittelen siis lämpimästi osallistumaan nyt, mikäli tämä saa sydämesi sykkimään ja sielusi hihkumaan innostuksesta, sillä sisäinen viisautesi (jota Khiron myös edustaa) tietää kyllä millä on voima elävöittää, parantaa tai sytyttää sinut, avata lukot ja näyttää tietä.

Khiron-intensiivipäivä on tarkoitettu sinulle, joka haluat ymmärtää omaa Khironiasi (eli sitä miten/mistä olet haavoittunut, mitä tarvitset parantuaksesi siitä ja mikä on oma shamaanipolkusi tässä elämässä). Päivän aikana et ainoastaan ymmärrä älyllisesti Khironin merkitystä elämässäsi, vaan opit myös näkemään ja tunnistamaan miten ja milloin se toimii omassa elämässäsi, miten se on kietoutunut sielunsuunnitelmaasi ja miten se toimii elämässäsi tiedostamattomien asenteiden, uskomusten ja toimintamallien lähteenä. Kun tietoisuus näin lisääntyy ja alat nähdä ja tunnistaa, alat myös kokea muutosta Khironin edustaman haavoittuneisuuden, riittämättömyyden, itse-epäilyn, loukkaantuneisuuden ja emotionaalisen kivun äärellä!

Teen jokaiselle kurssilaiselle oman henkilökohtaisen syntymäkartan, ja käymme päivän aikana läpi Khironin merkki- ja huonesijainnit osallistujien kartalla, käytännönläheisellä ja selkeällä tavalla. Teen näin myös heidän kohdalla, jotka eivät syystä tai toisesta pääse osallistumaan livenä kurssiin, vaan käyvät sen läpi omalla ajallaan videotallenteen avulla. Näin ollen kurssille osallistuminen ei edellytä minkäänlaista astrologista osaamista tai ennakkotaitoja, mutta astrologiaan perehtyneelle tämä on aivan mieletön tietopaketti ja syvyyssukellus Khironin maailmaan ja siihen miten se voi toteutua ihmisen elämässä.

Käymme kurssilla läpi Khironin arkkityyppistä tarinaa, sen mytologista, psykologista ja henkistä merkitystä ihmisten elämässä ja yhteiskunnassa. Tämä on siis todella kattava ja moniulotteinen kurssi, astrologille, terapeutille, lääkärille, vanhemmalle, auttajalle, haavoitetulle, traumasta tai jostain sairaudesta kärsivälle sekä kenelle tahansa joka haluaa avata uusia ulottuvuuksia ymmärryksessään omaa itseään ja elämäänsä kohtaan.

Voit tutustua kurssiesitteeseen täällä: Khiron, yhteys korkeampaan tietoisuuteen

Ja varaa paikka kurssille verkkokaupasta.

Khiron -intensiivipäivä lauantaina 12.12.2020 klo 12-18 / Zoom.us

 • uutta ja ennen näkemätöntä materiaalia (esim. traumoihin, sielun pirstaloitumiseen ja shamanistiseen työskentelyyn liittyen)
 • kurssin videotallenne ja äänitiedosto käytössässi kurssin jälkeen
 • voit osallistua omasta kodista käsin (joko videon tai chatin kautta)
 • sinun ei tarvitse olla kurssin aikana näkyvissä/kuuluvissa ellet niin halua
 • kurssi on todella moniulotteinen ja kattava tietopaketti
 • kurssi on myös tietoisuutta avaava, syvästi koskettava henkilökohtainen prosessi, jossa on läsnä korkeat parantavat energiat
 • koet sisäistä eheytymistä ja mielenrauhaa
 • pääset käsiksi korkeampaan potentiaaliisi, mikä on aiemmin ollut lukittuna
 • kurssin jälkeen koet maailman ja itsesi uusin silmin

Khironin ydinteemoja:

 • Haavoittunut Parantaja ja Kristus -arkkityyppi
 • sisäinen tietäjä, parantaja ja opettaja
 • luontoyhteys, kehon viisaus ja luonnon parantavat voimat
 • inhimillinen vs. jumalallinen
 • vaistonvarainen vs. järkiperäinen
 • kehollinen vs. henkinen
 • alkukantainen vs. sivistynyt
 • haavoittunut sielu / trauma
 • krooninen sairaus / haava joka ei parane
 • avuttomuus ja sen hyväksyminen mitä ei voi hyväksyä
 • täydellisyyden tavoittelu, perfektionismi ja vaativuus
 • riittämättömyyden tunne ja alemmuuskompleksi
 • “huijarisyndrooma” ja ylikompensaatio
 • ulkopuolisuus, erilaisuus ja vieraantuneisuus
 • kiusaaminen, uhriksi tai syntipukiksi joutuminen
 • kontrollista vapautuminen
 • läsnäolo siinä mikä on

Toteutamme päivän Zoomin avulla. Etäryhmässä pääset olemaan rauhassa oman kodin tunnelmassa, ja kurssin energia ja sisältö virtaa hyvin vapaasti luoden voimakkaan osallistumiskokemuksen. Käytännössä rentoudut omalla sohvallasi teekupposen kanssa, ja minä olen ohjaamassa siinä edessä olevalla tietokoneen ruudulla. Kokemus voi olla hyvin henkilökohtainen, vähän niin kuin saisit oman yksityisen session.

Etätyöskentely tuntui minulle aluksi todella vieraalta ajatukselta, ja kuten monen muunkin yrittäjän, korona on pakottanut ylittämään mukavuusvyöhykkeen ja oppimaan uutta. Oma kokemukseni yllättäen olikin, että se työskentelylleni ominainen intensiivinen tunnelma on aivan yhtä lailla läsnä (ehkä jopa puhtaammin näin etänä kun jokainen saa olla fyysisesti omassa tilassaan) ja korkea energia kulkee esteettömästi ajasta ja paikasta huolimatta. Esimerkiksi etätyöskentelynä asiakkaille tekemäni energiatransmissiot ovat olleet huikean voimakkaita ja saaneet aikaan melkoisia positiivisia muutoksia jopa nopeammassa ajassa, kuin mitä vastaanotolla olin tottunut odottamaan!

Khironkurssi etäyhteydellä on aivan kuin katsoisit opetusohjelmaa tietokoneeltasi, mutta niin että saat itse kysyä, kommentoida ja osallistua näin halutessasi. Ryhmän jäsenten ei tarvitse olla omilla kasvoilla ja omalla äänellä mukana, jos se ei tunnu luontevalta. Kommentteja ja kysymyksiä voi lähettää myös Zoomin chat-ominaisuuden kautta kirjoittaen. Eli jos niin haluat, voit istua pehmoisessa yöpaidassasi, lempikahvimuki ja korvapuusti kädessäsi omalla sohvallasi katsoen ja kuunnellen opetusta Khironin moniulotteisesta ja syvällisestä viisaudesta täysin huoletta ja rentoutuneessa tilassa.

Olisi aivan ihanaa saada sinut mukaan Khiron-intensiivipäivään. Kyseessä on intensiivinen syväsukellus ja voimakas, tietoisuutta ja elämää muuntava shamanistinen matka, jonka jälkeen näet ja koet elämän uudella tavalla!

© 2020 Kirsi Halla-Seppälä

kirsihs mv

Kirsi Halla-Seppälä

Kirsi on toiminut astrologina sekä kirjoittanut ja luennoinut hyvinvoinnista ja elämäntaidosta jo 30 vuotta. Hän on Suomen Ammattiastrologit ry:n puheenjohtaja ja pitkäaikainen jäsen, hänellä on yliopistotutkinto ratkaisukeskeisestä psykoterapiasta (PGD in Solution Focused Therapy) ja vuosien kokemus terapeuttisesta työstä. Tällä hetkellä Kirsi opettaa elävää astrologiaa Sielunkartta® -koulutusohjelmassa, ohjaa transformatiivisia tietoisuusprosesseja Sydänyhteys® -ryhmissä ja kirjoittaa kirjaa.