yotyo

Matkasin viime yönä taas ajassa ja tein tulkintaa ensi vuonna syntyvän vauvan syntymäkartasta hänen vanhemmilleen. Vanha merimies siellä oli saapumassa perheen kolmanneksi pojaksi aivan ihanan juurevan, maadoittavan ja viisaan energiansa kanssa.

Teen paljon näitä yöllisiä keikkoja, välillä koossa on ryhmiä, välillä kanavoidaan energioita, tapahtuu parantumista, palaset navigoituvat paikoilleen, luonnollinen järjestys ja tasapaino palautuu. Mutta viime yönä tietoisuuden projektorilla oli tämän pienen, vielä syntymättömän pojan tähtikartta, sielunsuunnitelma, jossa oli Merkurius tarkasti nousulla, ja koko elämän ääriviivat valoa, rakkautta ja suuria lupauksia täynnä. ♡

© 2020 Kirsi Halla-Seppälä

kirsihs mv

Kirsi Halla-Seppälä

Kirsi on toiminut astrologina sekä kirjoittanut ja luennoinut hyvinvoinnista ja elämäntaidosta yli 25 vuotta. Hän on Suomen Ammattiastrologit ry:n entinen puheenjohtaja, nykyinen varapuheenjohtaja ja pitkäaikainen jäsen, hänellä on yliopistotutkinto ratkaisukeskeisestä psykoterapiasta (PGD in Solution Focused Therapy) ja vuosien kokemus terapeuttisesta työstä. Tällä hetkellä Kirsi kouluttaa astrologeja shamanistisen astrologian koulutusohjelmassa, ohjaa Sydänyhteys® -ryhmiä ja tekee shamanistisia matkoja sekä astrologisia tulkintoja asiakkaille.