Yhden illan taivasmatka

Aiheet:
pexels-arina-krasnikova-6914827

Taas kerran elämä ohjaa, vaikka itse olin aikonut jotain aivan muuta. Olin päättänyt, että alkuvuonna en tee mitään muuta kuin keskityn täysin uuden maaliskuussa alkavan Elävän astrologian koulutusohjelman luomiseen. Mutta sitten alkoi kutkuttaa ajatus iltaretriitistä. Ja se voimistui voimistumistaan. Alkoi tulla pakahduttava tunne, alati voimistuva jano, että sinne kun pääsisi.

Kysäisin puolihuolimattomasti uutiskirjeessä, että olisiko siellä muitakin, jotka kaipaisivat tällaista sielun spa-iltaa alkutalven pakkasiin ja paineisiin. Ja kun viesti toisensa perään kilahti sähköpostiini, asiasta ei jäänyt epäselvyyttä.

Joten tervetuloa Sydänyhteys -iltaretriittiin perjantaina 16.2.2024 klo 18:00 – osallistumispaikka omassa sängyssä, asu vapaaehtoinen. Kaikki lisätiedot löydät täältä.

Jos et ole ennen ollut mukana, niin anna kun kerron.

Iltaretriitti on kuin hierontaa sielulle tai leppoisten löylyjen saunailta sydämelle. Yhden illan taivasmatka, jonka vaikutukset voivat tuntua vielä viikkojenkin päästä syvänä sisäisenä rauhana, lempeytenä, levollisuutena ja kuplivana ilona, joka kannattelee halki arjen haasteiden.

Kuin menisi sydämensä kanssa pehmoisiin löylyihin ja pujahtaisi puusaunan laiturilta avantoon.

Sanojen, energian ja huolella valittujen harjoitusten muodossa tapahtuvaa hierontaa sielulle. Sellaista, missä taitavat sormet osaavat löytää juuri ne oikeat kohdat ja painelevat kireitä lihaksia rauhallisen lempeästi, mutta sopivan napakasti, jotta jumipaikat aukeavat ja elämänenergian pääsee virtaamaan vapaasti.

Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet. Mitään ei tarvitse tietää, osata tai muistaa, riittää että tulet ja olet. Eikä tarvitse stressata tai ujostella zoomia, voit pitää kameran kiinni koko illan ajan, jos niin haluat.

Paras tapa osallistua voisikin olla pyjama päällä kynttilän valossa yksin omassa sängyssä tai sohvalla, silmät kiinni ja kuulokkeet korvilla. Valppaana, mutta rentoutuneena, kodikkaasti ja turvallisesti, rauhassa läsnä omassa itsessä ilman häiriötekijöitä.


Sydänyhteys -iltaretriitti on korkean tietoisuuden kentässä tapahtuvaa lempeän itsensä hyväksymisen, syvärentoutumisen ja läsnäololle antautumisen alkemiaa.


Iltaretriitti järjestetään hyvin erityisenä ajankohtana; syvän ja transformatiivisen energian päivänä, juuri sillä hetkellä kun Venus siirtyy Vesimieheen, yhtymään Pluton ja Marsin kanssa.

Illan aluksi kerron ajankohtaisista energioista ja teemoista. Avaan näiden astrologisten kuvioiden merkitystä selkeästi ja käytännönläheisesti, eikä astrologian tarvitse olla sinulle tuttua ymmärtääksesi mistä on kysymys.

Teemme illan aikana sisäistä tilaasi muuntavia henkisiä harjoituksia, joiden vaikutuksen voit parhaimmillaan tuntea vielä viikkoja myöhemmin. Saat mukaasi myös muutamia yksinkertaisia, mutta tehokkaita työvälineitä, joita voit käyttää arjessasi auttamaan sinua vahvistamaan sisäistä turvaa ja vapautumaan turhista huolista, stressistä ja paineesta.

Illan lopuksi vastaanotamme voimallisen energiatransmission, joka auttaa sinua juuri siinä asiassa mitä itse toivot.

Varaa paikka iltaretriittiin ja lue iltaa koskevat lisätiedot täällä.

© 2024 Kirsi Halla-Seppälä

Kuvaaja: Arina Krasnikova

kisskiss

Kirsi Halla-Seppälä

Ratkaisukeskeinen terapeutti, ammattiastrologi, läsnäolo- ja tietoisuusohjaaja Kirsi Halla-Seppälä on ammattiuransa astrologina noin 30 vuotta sitten aloittanut luontokeskeisen Elävä Astrologia® -suuntauksen kehittäjä, sekä Sielunkartta® ja Sydänyhteys® -konseptien perustaja. Hän kirjoittaa parhaillaan kirjaa luontokeskeisestä elävästä astrologiasta, ohjaa koulutus- ja kasvuryhmiä, sekä tarjoaa asiakkaille astrologisia tulkintoja, sielunkarttamaalauksia sekä tietoisuusmatkoja.