Uusi alku

Siis kauneutta on. Rakkautta on. Iloa on. Kaikki maailman kurjuudesta kärsivät, puolustakaa niitä!

Eeva Kilpi

Ihana Sinä,

kiitos että saan kirjoittaa sinulle. Edessäni on tyhjä, valkoinen ruutu, ja se mitä siihen on kirjoittautumassa on aina suuri arvoitus itsellenikin. On ilmiselvää että olemme uuden edessä, tyhjän, valkoisen paperin äärellä koko ihmiskunta. Ja tämä kevätpäiväntasaus on mitä parhain hetki virittyä tietoisesti uuteen alkuun. 

Aurinko, tuo luomisvoiman, vitaliteetin ja sydänenergian kosminen ilmentymä, on tänään 20.3.20 oinaspisteellä eli eläinradan ensimmäisellä asteella (0° Oinasta) aloittamassa uutta vuotta ja uutta sykliä. Kevätpäiväntasaus on päivä jolloin Aurinko aloittaa alusta. Se on se aito ja oikea, luonnonrytmeihin ja vuodenaikoihin perustuva uusivuosi. Aurinko symboloi myös henkeä ja korkeampaa tietoisuutta. Oinaspisteellä se nollaa itsensä, ravistelee taakse jääneen kierroksen tomut tähtipölyn joukkoon, ja aloittaa alusta. 

Jos Aurinko aloittaa joka vuosi alusta, niin ehkä minäkin? Sen sijaan että hukkaisit itsesi vanhoihin uskomuksiin, asenteisiin, odotuksiin ja määritelmiin, voisitko tänään putkahtaa munankuoresta puhtoisena ja tuoreena, ihan alastomana ja tyhjänä kaikesta siitä miten mieli on halunnut todellisen muotosi (ja valosi) vaatettaa ja kätkeä. Mitä jos juuri tällä hetkellä kokisit ihmeenkaltaisen muutoksen tietoisuudessasi, jonka seurauksena olisit täysin kykenemätön muistamaan mitään mitä olet koskaan aikaisemmin ajatellut mistään? Jos yhtäkkiä huomaisit olevasi nollatilassa, täysin tyhjä taulu, kuin satavuotinen tammi, täynnä viisautta, kokemusta ja historiaa, mutta kaikesta turhasta tarinasta vapaa. Jos et tietäisi mitään siitä mitä olet joskus ajatellut, mitä vastaisit kun sisälläsi avautunut valoa hohtava tyhjyys kysyy:

Kuka olen? Mitä tarvitsen? Mistä voin luopua keskittyäkseni siihen mikä on  tärkeää ja ajankohtaista?!

Uskoakseni monille astrologista symboliikkaa ymmärtäville, on ollut selvää että jotain suurta tapahtuu tänä vuonna. Tähän maaliskuuhun keskittynyt harvinainen planeettamuodostelma on herättänyt pelon sekaista kohinaa astrologisissa piireissä jo pitkään. On tiedetty että jotain tulee, mutta ei sitä minkä muodon se lopulta saa. Kun elämme irti sydänyhteydestä, koemme epävarmuutta ja pelkoa. Kun “mitä tahansa pahaa voi tapahtua”, pyrimme ottamaan ohjat ja parhaamme mukaan kontrolloimaan tapahtumia. Ja jos se ei ole mahdollista (ei se koskaan ole), pyrimme tiukentamaan otetta. Valheelliseen kontrollin tunteeseen tuudittautuminen tuo hetkellisen turvallisuuden kokemuksen. Mutta pelätessämme tulevaisuutta spekuloitujen kauhuskenaarioiden ruokkimana, emme ole läsnä tässä hetkessä. Jos emme ole läsnä tässä ja nyt ilman ajattelun kehittämää tulkintaa siitä miten asiat ovat, olemme tuuliajolla. Sen turvattomampaa ei olekaan. Mutta mieli myhäilee tyytyväisenä ja pönkittää turvallisuuden tunnetta kahmimalla näkkileipää ja vessapaperia. 

Ajan energioita ja astrologisia kuvioita sydäntietoisuudesta käsin katsoen tiedämme, että tämä ei ole katastrofi. Tämä on luonnon keino välttää katastrofi. Luontoäiti katselee aikansa ihmislapsen touhuja, ja kun kaiken salliva rakkaus ei enää riitä, tarvitaan rajat. Ja nyt tuli raja vastaan. Pysähdy! Ei enää enempää! Nyt saa riittää! 

Kun ihmislapsi potee tulehdusta keuhkoissa, luontoäidin keuhkot saavat vihdoinkin levät ja puhdistua. Rankoissa tilanteissa tarvitaan rankkoja toimenpiteitä. Rakastava äiti tekee sen mitä täytyy tehdä, vaikka se olisi lapselle vaativaa, uutta, pelottavaa ja raskasta. 

Suuri opettajani Sri AmmaBhagavan ja monet muut viisaat, tietäjät ja mystikot ovat puhuneet tästä jo pitkän aikaa. Jos ihmistietoisuus ei muutu, jos emme ala elää sydänyhteydestä käsin, tuhoamme sekä itsemme että tämän planeetan. Jos joku kuuntelikin, aika harva teki mitään.

Tunnen valtavan suurta myötätuntoa ja rakkautta kaikkia meitä kohtaa, joiden elämään koronavirus on vaikuttanut. Tuhannet ihmiset ovat sairastuneet, kuolleet, menettäneet läheisiään tai menettäneet elämänsä siinä muodossa, jossa se oli heille tuttu. Pelko, epävarmuus ja tuska koskettavat meitä kaikkia, vaikka omassa elämässä ei mitään radikaaleja muutoksia tuntuisikaan. Emme kaipaa vastakkainasettelua, syyllistämistä, arvostelua emmekä tuomitsemista. Tämä on nyt näin. Tämän täytyi nyt tapahtua. 

On ollut suuri siunaus saada olla mukana näissä Sydänyhteyden ihme -transformaatioprosesseissa. Tiesin jo viime syksynä, että nämä tämän kevään kaksi ryhmää tulevat olemaan huikea avaruussukkula kohti sydämen avautumista ja tietoisuuden tasojen päivitystä. Erityisesti nyt, kun monet meistä ovat eristyksissä ja yksin, ryhmien yhteishenki, ykseydenkokemus, tuki, välittäminen ja rakkaus, on ollut kauneinta mitä olen työssäni saanut todistaa. Tapaamiset on nyt hoidettu etäyhteyksin, ja Whatsapp -ryhmien avulla ollaan yhteydessä koko ajan. Kirjoitin aamulla tämän alla olevan viestin Sydänyhteysryhmä III:n näitä aiheita käsittelevään keskusteluun:

“On hyvä huomata energeettinen ero siinä, onko omassa olossa kyseessä kärsimyskehon aktivoituminen (sitä tapahtuu nyt paljon kollektiivisesti) vai omaan heräämisprosessiin liittyvä vaihe, joka kuuluu asiaan.” Koe tuomitsematta kaikki tunteet joita tilanne herättää. Kärsimyskehon aktivoituminen on paras hetki tuoda lisää tietoisuutta omiin varjokohtiin. Kaikkien tunteiden ja kokemusten näkeminen ja salliminen on rakastavin teko minkä voit itsellesi tässä ajassa antaa.

Kuinkahan moni järkyttyy ja ymmärtää väärin jos sanon, että pandemiaksi levinnyt koronavirus on parasta mitä tälle planeetalle on tapahtunut moneen sataan vuoteen. Kyse ei ole vain ilmastomuutoksen hidastumisesta, vaan ennen kaikkea siitä mitä ihmistietoisuudessa on tapahtumassa. Tämä on nyt se. Tästä on puhuttu. Tätä on odotettu. Olemme kollektiivisesti siirtyneet aivan uudelle henkiselle taajuudelle, joka mahdollistaa yhteisöllisyyden, hyväntahtoisuuden, epäitsekkyyden ja rakkauden kukoistamisen tavalla, johon ihmistietoisuus ei ole tässä muodossaan vielä koskaan pystynyt. Rintaa kuumottaa, sydänalassa polttaa – onko se virustulehdus vai kenties tietoisuuttamme vaivanneen viruksen poistuminen elimistöstä tervehdyttävän uuden korkeavärähteisen taajuuden aiheuttaman kuumeen muodossa? 

Kun sydänkeskus puhkeaa kukkaan, moni kokee sen kuumottavana, joskus jopa polttavana, toisinaan pehmeän lämpimänä tunteena sydänalassa. Ja yhtäkkiä tuntuu siltä että näkee koko maailman toisin silmin. Me olemme kaikki yhdessä tässä. Me olemme kaikki yhtä ja samaa. Se mikä koskettaa sinua koskettaa minuakin. Ensimmäistä kertaa tunnemme keinotekoisesti määriteltyjen ja väkivallalla ylläpidettyjen maiden rajojen ohentuneen. Tämä on valtava harppaus kohti kollektiivista heräämistä ykseyteen. Meillä on tämä yksi planeetta jonka hellässä huomassa saamme kasvaa ja kokea, olemme kaikki saman maan kansalaisia, avaruusalus Maan asukkeja. Yhdessä matkalla kohti samaa päämäärää.


Kerron tiistaina uudenkuun päivänä ilmestyvässä Uudenkuun ajankuvassa tarkemmin tämän ajan astrologisista kuvioista. Taidan olla jonkin verran käsitellyt niitä jo aiemmissakin katsauksissa. Mutta lyhyesti ja ytimekkäästi tiivistettynä ajankohtainen ydinpommikuvio, joka tämän pandemian muodossa nyt toteutuu, on Kauriin merkissä oleva stelliumi eli planeettarykelmä. Tällä hetkellä kaikki alla mainitut tekijät ovat yhtymässä 23°- 29° Kauriissa. Kauris on vakavoitumisen ja konkretian merkki, joka haluaa päästä päämäärään ja tehdä näkyvää tulosta. Planeettamme palveluksessa siis täällä tänään tämä uskomaton kosminen armeija:

PLUTO = Pluto on luonteeltaan megalomaaninen ja kaikista planeettaenergioista voimakkain, vakavin ja intensiivisin. Pluton kanssa ollaan perusasioiden äärellä. Pluto auttaa kun peruuttamaton ja perinpohjainen muutos on tarpeen. Pluton pyrkimyksenä on päästä eroon siitä mikä ei enää ruoki ja ylläpidä elämää. Vanhan muodon on kuoltava jotta elämä voi jatkua. 

SATURNUS = Saturnus karsii, rajoittaa, hidastaa, hiljentää, estää, lukitsee, sulkee, eristää ja pakottaa oppimaan sen mitä on yrittänyt vältellä. Saturnuksen pyrkimyksenä on auttaa näkemään asioiden ytimeen karsimalla epäoleellinen, jotta voidaan rakentaa pysyvä, tervettä kasvua ja hyvinvointia tukeva perusta. Saturnuksen äärellä niitetään sitä mitä on kylvetty ja kohdataan aiempien toimien seuraukset. Vakavoituminen totuuden edessä ja sen pohjalta konkreettisiin toimenpiteisiin ryhtyminen käytännössä. 

JUPITER = Jupiter kasvattaa ja opettaa auttamalla laajentamaan horisonttia, se ohjaa näkemään ja ymmärtämään syvempiä totuuksia, ja kääntymään korkeamman puoleen kun omat voimat eivät riitä. Jupiterin pyrkimys on laajentaa tietoisuutta ja tuoda muutos näkökulman muutoksen myötä. (Ihme tapahtuu ajattelijan mielessä.) Se on myös globaali ja hyväntahtoinen, innostava, uskoa, toivoa ja luottamusta nostattava planeettaenergia. Vaikka Jupiter tässä kuviossa liittyy vahvasti viruksen leviämiseen nopeasti ja laajalle, se on mukana myös kollektiivisen tietoisuuden muutosprosessissa. Aikansa eläneiden uskomusten päivittäminen vastaamaan laajentuneen tietoisuuden syvempää ymmärrystä.

MARS = Soturiplaneetta Mars on kuin tuli ja leimaus, se tuo aikaan nopean ja aggressiivisen sykkeen. Tulehdus ja kuume ovat Marsin hallitsemat oireet, ja vaikka aggressiivista voi olla taudin hyökkääminen, niin myös positiiviset vastavoimat aktivoituvat ja luovat uutta aloitteellisuutta ja uusia toimintamalleja. Ei sanoja vaan toimintaa!

PALLAS ATHENE = Viisas ja oikeudenmukainen soturijumalatar Ateena on strategian, lääketieteen, musiikin, käsitöiden ja luovan intelligenssin energia. Ateenan pyrkimys on kiihkoton totuuden näkeminen ja siitä seuraava harkittu, näkyvä parannus olosuhteisiin. Älykkäät uudet ratkaisut, luovuus ja kekseliäisyys ovat Ateenan lahja tässä tilanteessa.


Tämä kirje on nyt jo novellin mittainen ja epäilen jaksoiko kukaan lukea näin pitkälle. Tarkoituksenani oli vielä kertoa vähän tämän hetkisistä ryhmistä ja palveluista (jotka toteutetaan nyt kaikki etäyhteyksin), mutta enpä kerrokaan. Jos on pieni kipinänpoikanen sydämessä että voisit olla kiinnostunut jostain mitä voin tarjota sinulle, kurkkaa palvelutryhmät ja ajankohtaista. Olen tänä vuonna ollut myös mukana parissa tv-ohjelmassa ja radiossa sekä podcasteissa, niihin löydät tiesi media -sivulta. Blogini pyörii nyt aiempaa aktiivisemmin, koska olen antanut itselleni luvan kirjoittaa siitä mitä rakastan sen sijaan että yrittäisin kirjoittaa vain siitä mitä uskon muiden haluavan. Kaikki astrologiaa käsittelevät tekstit löydät täältä ja muista tietenkin tiistaina käydä lukemassa uunituore ajankuva Katja Kokon blogista tai mun sivuilta. ♡

Hei aurinko paistaa mun superlikaisten ikkunoiden läpi, aamulla leipomani karjalanpiirakat on jäähtyneet keittiössä siskon ompeleman pellavapyyhkeen alla ja vadelma-kombutcha on kulauteltu loppuun. Oiskohan tää sit tässä? Juhannuksen korvilla uusiksi, vai mitä?

Suurella rakkaudella,
Kirsi ♡

P.S. Haluan vielä lopuksi vinkata, että jos kaipaat apua stressiin, unettomuuteen, kuormittumiseen, ylivirittyneisyyteen, aineenvaihduntaan, tasapainoon ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, käy ihmeessä kurkkaamassa Katjan aivan tajuttoman upea verkkokurssi Yin Your Skin®.  Se on ihan täydellinen kaikin puolin, kaunis, syvällinen, koskettava ja visuaalisesti aivan huippu. Katjan rauhallinen ja selkeä ohjeistus on meditatiivista jo itsessään, ja kun mukana on vielä tajuntaa laajentava äänimaisema niin huhhuh. Saat kurssin vielä muutaman päivän ajan tosi edullisesti 65€ – sillä hinnalla Katja on peräti 8 kuukautta sun olohuoneessa ohjaamassa sua yinjoogan ja guashan harjoittamiseen. Kurssi kokee ison päivityksen 1.4. ja saat siis tuolla vanhalla hinnalla sekä kaikki uudet herkut, että ikuisen jäsenyyden Katjan Facebook-yhteisöön, joka on ainoa paikka minkä kautta on mahdollista päästä tämän hyvinvointivelhon jumalaiseen guashahoitoon. Ei muuten ollut maksettu mainos, Katja ei edes tiedä että  kerron tästä teille. Mutta jos haluat antaa itsellesi erityisrakkautta tässä muodossa, kurkkaa lisätietoa kurssin sisällöstä täältä.

Translate »