Uudenkuun ajankuva 11.11. – 10.12.2015

Vuoden toiseksi viimeinen uusikuu syntyy intensiivisen ja salamyhkäisen Skorpionin merkissä. Uudenkuun kartalle piirtyy harvinainen “Jumalan sormi” eli YOD -kuvio, joka osoittaa muutosta, uudistumista, vapautta ja kapinallisuutta edustavaa Uranusta. Tämä on aikaa tunnistaa pahan olon lähde ja käyttää epämääräistä, hiertävää ja turhauttavaa oloa kompassina kohti suurempia itseoivalluksia ja niiden mukanaan tuomia mahdollisuuksia. Vapauta itsesi, tee yksilöllisiä valintoja ja uudista elämääsi tavalla, joka sallii sinulle riittävästi itsenäisyyttä, tilaa hengittää ja mahdollisuuden kulkea omia polkujasi.

Ajan energiat rakentuvat nyt kasvua ja laajentumista tukevan kuvion päälle, kun “suuri hyväntekijä” Jupiter on lempeässä ja kannustavassa kulmassa uudenkuun Aurinkoon ja Kuuhun. Jotain innostavaa ja menestyksekästä on nyt mahdollista perustaa tai kehittää, mutta se tapahtuu tunnistamalla ensin epäkohdat ja ylittämällä mukavuusvyöhykkeen rajat. Tämä voi olla jotain aivan konkreettista ja materiaan liittyvää, tai ilmentyä täysin elämän henkisellä puolella tietoisuuden laajentumisen ja lisääntyneen ymmärryksen muodossa. Niin tai näin, horisontti laajenee ja näkökulmat saavat uusia ulottuvuuksia.

Mars on vielä hetken Neitsyen merkissä kuun yläsolmulla, ja alleviivaa siellä omien päämäärien, itseluottamuksen ja aloitteellisuuden merkitystä tässä ajassa. Kehotus olla oman onnensa seppä sopii nyt hyvin kuvaan, ja kaikki toimet jotka tarkentavat, selkiyttävät tai kehittävät suunnitelmiasi ja keinoja niiden toteuttamiseen ovat nyt kovasti suosiollisia.

uusikuu skorpioni 2015

Täysikuuta (26.11.) kohti kuljettaessa tämän hetken puhuttelevin parivaljakko Neptunus ja Saturnus kiristää välejään ja nostaa esiin tärkeitä teemoja erityisesti marraskuun lopulla syntyneiden Jousimiesten, toukokuun lopulla syntyneiden Kaksosten, helmikuun lopulla syntyneiden Kalojen ja Elokuun lopulla syntyneiden Neitsyiden elämässä.

Neptunus symboloi fantasiaa, idealismia, herkkyyttä ja eskapismia, kun taas Saturnus on sen vastakohta edustaessaan konkretiaa, rakenteita, vastuuta, realismia (tai pessimismiä) ja velvollisuudentuntoa. Nämä kaksi vastavoimaa pitäisi nyt saada toimimaan toisiaan tukien, mikä voisi parhaimmillaan toteutua esimerkiksi tekemällä käytännön ratkaisuja omien unelmiensa eteen, tai rakentamalla hyviä rutiineja, joiden varassa elämä soljuu kevyemmin.


Kumpaa sinun elämäsi nyt kaipaa? Rankkaa vastuunottoa, ryhtiä ja rajanvetoa vai enemmän pehmeyttä, sallivuutta ja vaaleanpunaista hattaraa?


Kuukauden keskeiset teemat: Päämäärätietoisuus, itsenäisyys, intohimo, oma voima, tietoisuuden laajentaminen, uudet näköalat, kivun kohtaaminen, turhautumisen kääntäminen voimavaraksi ja hiertävien tunteiden hyödyntäminen kompassina, idealismin ja järkiajattelun yhdistäminen, velvollisuuksien ja haaveiden välinen tasapaino.

Kuukauden astrologiset koodit: Mars kuun yläsolmulla, Mars siirtyy Vaakaan, Neptunus SD, Merkurius siirtyy Jousimieheen, Venus neliö Pluto, Aurinko siirtyy Jousimieheen, Mars kvinkunssi Neptunus, Venus oppositio Uranus, Uranus semisekstiili Khiron, Saturnus neliö Neptunus, Khiron SD, Venus siirtyy Skorpioniin, Mars neliö Pluto, Merkurius siirtyy Kauriiseen, (Mars oppositio Uranus).

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *