Tulkintaa tehdessä matkaan ajassa ja ulottuvuuksissa

Aiheet:
annie-spratt-GrgI5bplqko-unsplash

Hyvin poikkeuksellisesti avaan nyt kesälle muutamia asiakasaikoja, joten kesän aikana on mahdollista päästä tulkintaan tai tietoisuusmatkalle!

Teen tulkintoja lähinnä vanhoille asiakkaille ja oppilailleni, tai ihmisille joiden uskon hyötyvän sessiostamme maksimaalisesti.

Kuten ehkä tiedätkin, sessio kanssani on jotain ihan muuta, kuin mitä olet kokenut tai mitä ajattelet astrologisen tulkinnan olevan.

Sen sijaan että määrittelisin sinua, latelisin ulkoa opittuja fraaseja, ympäripyöreitä itsestäänselvyyksiä tai psykologisia latteuksia, linkityn tietoisuuteesi, luen sielunsuunnitelmaasi, sanoitan sinulle syvästi henkilökohtaisten metaforien, arkkityyppien ja käytännönläheisten esimerkkien myötä elämäsi ohjelmointeja ja ajanlaadun luonnetta.

Tärkeintä ei kuitenkaan ole se mitä sanon, vaan se mitä itse oivallat ja miten oma tietoisuutesi muuntuu kohtaamisemme vaikutuksesta.

Olen tehnyt tulkintoja yli kolmekymmentä vuotta, ja silti olen edelleen jokaisen tulkinnan aikana pitelemättömän innoissani, täysin läsnä ja elossa. Joka kerta yhtä ihmeissäni ja kiitollinen siitä ihmeestä, mikä tapahtuu kun asetun kanavaksi sille energialle ja tietoisuudelle, joka voi auttaa sinua juuri siinä hetkessä parhaalla mahdollisella tavalla.

Tulkinta kanssani on energiakirurgiaa sekä koskettava, syvälle porautuva ja elämyksellinen matka ajassa ja eri ulottuvuuksissa.

Annan vapaat ajat tällä viikolla ilmestyvän uutiskirjeen myötä. Pääset postilistalle täällä kotisivuilla olevan tilaustoiminnon avulla. Se löytyy tummansiniseltä pohjalta etusivun alaosasta ja jokaisen blogitekstin alta. Löydät täältä myös lisää tietoa tulkinnoista ja tietoisuusmatkoista.

Aikoja ei todennäköisesti riitä kaikille halukkaille, mutta saat kirjeessä ohjeet miten toimimalla se on mahdollista. Virityn henkilökohtaisesti jokaisen tulkintaa toivovan tilanteeseen ja energiaan, jotta tulkinnat päätyvät juuri oikeille ihmisille, juuri oikeaan aikaan. ♡

© 2023 Kirsi Halla-Seppälä

Kuvaaja: Annie Spratt

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

kisskiss

Kirsi Halla-Seppälä

Ratkaisukeskeinen terapeutti, ammattiastrologi, läsnäolo- ja tietoisuusohjaaja Kirsi Halla-Seppälä on ammattiuransa astrologina noin 30 vuotta sitten aloittanut luontokeskeisen Elävä Astrologia® -suuntauksen kehittäjä, sekä Sielunkartta® ja Sydänyhteys® -konseptien perustaja. Hän kirjoittaa parhaillaan kirjaa luontokeskeisestä elävästä astrologiasta, ohjaa koulutus- ja kasvuryhmiä, sekä tarjoaa asiakkaille astrologisia tulkintoja, sielunkarttamaalauksia sekä tietoisuusmatkoja.

Kirsi Halla-Seppälä