Transformatiivinen matka sydänyhteyteen

transformatiivinen matka sydanyhteyteen 2019

“Stressi, kiire, hätä, huoli, ei oo rahaa ja rakkaudenkin kanssa on vähän niin ja näin.” Kuulostaako tutulta? Elämä mielen hallinnassa on täynnä huolta, ahdistusta, epävarmuutta ja pelkoja. Kaiken kärsimyksen ja tyytymättömyyden lähde on aina mieli, ei todellisuus. Mikään määrä meditaatiota tai henkisiä harjoituksia ei voi muuttaa mielen luonnetta, mutta se voi saada sinut irtautumaan samastumisesta siihen ja oivaltamaan sen, että SINÄ et ole mieli eikä sinun tarvitse elää sen tulkintojen läpi suodatettua elämää. Suurin lahja minkä voit itsellesi, läheisillesi ja koko maailmalle antaa, on siirtyminen mielen hallinnasta sydämen ohjaukseen ja autenttiseen, rakkaudelliseen läsnäoloon siinä mikä on.

Tämä ryhmäprosessi ilmestyi tietoisuuteeni täysin kirkkaana ja selkeänä vuonna 2013. Annoin sille silloin nimen “Perhosprosessi” ja tiesin että sen aika ei ollut vielä silloin tulla näkyväksi, mutta tiesin myös että se tulisi olemaan tärkeintä mitä olen koskaan tehnyt. Niin syntyi transformatiivinen ryhmäprosessi

SYDÄNYHTEYDEN IHME

Uusi ryhmä alkaa ke 15.1.2020 ja ilmoittautuminen siihen on nyt mahdollista. Olisi aivan ihanaa saada sinut mukaan, ryhmään mahtuu vielä viisi osallistujaa.

Kevään prosessi ylitti kaikki odotukseni, ja syksyn ryhmä jätti sanattoman ihmetyksen ja kiitollisuuden valtaan. Palaute molemmista ryhmistä on ollut aivan uskomatonta. Se muutos mikä monissa osallistujissa ja heidän käytännön elämässään tapahtui prosessin myötä (ja toki jatkuu edelleen), oli niin voimakas ja kaunis, että sitä ei olisi oikein voinut edes osata toivoa etukäteen. Erästä kurssilaista lainaten “Ei oikein löydy sanoja. Parasta missä olen ikinä ollut.”

Tämä transformatiivinen ryhmäprosessi vie meitä lempeästi mutta radikaalisti pois mielen hallinnasta sydämen ohjaukseen. Kun sydän on auki ja yhteytemme sydäntietoisuuteen avoin ja esteetön, kaikki on mahdollista. Ainoa asia mitä elämässä pidän tavoittelemisen arvoisena, on sydämen avautuminen ja vahva yhteys sisimpäämme. Kaikki muu mitä arvostamme, rakastamme tai tarvitsemme, seuraa sen jälkeen itsestään. Kun sydän on auki, muuta ei tarvita. Meistä tulee täydellisen magneettisia kaikelle sille mitä olemme aina halunneet ja yrittäneet kovasti ponnistellen tavoittaa. Kun keskitymme työskentelemään sydänyhteytemme kanssa, kaikki muu seuraa täysin luonnollisesti ja kuin itsestään. Kaikki muuttuu, vaikka mikään ei muuttuisi. Elämä on kaunista juuri sellaisena kuin se on. Olemme täynnä iloa, inspiraatiota ja innostuneisuutta. Näemme kaiken rakkauden silmin. Ihmeitä tapahtuu.

Tapaamiset ovat työhuoneellani (Kruunuvuorenkatu 1, 00160 Helsinki) alkaen 15.1.2020 klo 18 – 20.30 (29.1., 12.2., 26.2., 11.3. ja 25.3.) Ryhmäprosessin hinta on sisältää 15h ryhmäprosessia, energiatyöskentelyä, omat sadhanat ja omassa arjessa käytettäviä henkisiä työkaluja, erityisen meditaatiotekniikan opetuksen ja harjoitukset, yksityisen whatsapp -ryhmän ja henkilökohtaisen tuen sekä 24% alv. Ilmoittautuminen on sitova ja paikkoja on rajoitetusti. Kysy osamaksun mahdollisuutta, mikäli kertamaksu on sinulle liian korkea.

Voit lukea vielä tarkemmin lisätietoja ryhmän esitteestä. Ja jos tätä lukiessa väristykset kulkivat ihollasi, sydämesi alkoi lyödä nopeammin ja kyyneleet nousivat silmiisi – hyppää mukaan ihanan rakkaudelliseen ja lempeään, mutta samalla voimallisen transformatiiviseen sydänalukseemme maksamalla kertamaksu verkkokaupassa.

© 2019 Kirsi Halla-Seppälä

kisskiss

Kirsi Halla-Seppälä

Moikka! Ihanaa kun luet blogiani, kirjoittaminen on rakkain harrastukseni. Olen ammattiurani astrologina noin 30 vuotta sitten aloittanut luontokeskeisen elävä astrologia® -suuntauksen kehittäjä, sekä Sielunkartta® ja Sydänyhteys® -konseptien perustaja.

Ammatiltani olen ratkaisukeskeinen terapeutti, ammattiastrologi, sekä läsnäolo- ja tietoisuusohjaaja. Päätyökseni opetan astrologiaa ja tarjoan asiakkaille astrologisia tulkintoja, sielunkarttamaalauksia sekä tietoisuusmatkoja.