Transformaatioprosessi SYDÄNYHTEYDEN IHME

Siitä oli helpompi kertoa kuin kirjoittaa. Kuunpimennyksen aikaan jaoin salaisuuden, joka jännitti itseänikin. Osa teistä jo tiesi, että jotain on tulossa, on ollut jo pitkään. Kerroin että tämä on tärkeintä mitä olen koskaan tehnyt. Olen odottanut oikeaa aikaa, niin kuin simpukka jonka sisällä hiertää. Kun hiekanjyvänen on saanut ylleen hohtavan asun, riittävän monta kerrosta helmiäistä, tästä kivusta ja kääntelehtimisestä on syntynyt jotain mikä on valmis maailmaan.

Kerroin että olen odottanut – itse asiassa jo kuusi vuotta – lupaa avautua ja antaa kaikki eteenpäin. Jo kuusi vuotta sitten ostin muistikirjan, jonka kannessa oli perhosia, ja sen sisälehdelle kirjoitin “transformaatioprosessi”. Siihen aloin luonnostella tätä kurssia, joka ei ole kurssi, valmennusta joka ei ole valmennus, ja koulutusta joka ei missään nimessä ole koulutus.

En halua kirjoittaa tästä mitään selkeää, napakkaa ja myyvää kuvausta. Kyseessä on sydämen avautumiseen keskittyvä transformatiivinen ryhmäprosessi, jonka jokaisella jäsenellä on oma, ainutlaatuinen polkunsa ja omat päämääränsä. Tämä on ryhmä, jonka käyttöön annan itseni ja kaiken osaamiseni. Kaiken mitä olen koskaan tämän olemassaoloni aikana oivaltanut, sisäistänyt ja kokenut. Monet Täydenkuun illoissa tai Menneiden elämien ohjelmoinnit -ryhmässä olleet tietävät, miten korkea energia ja valmius muutokselle voi saada ihmeitä aikaan. Ja niin kuin aina, suuret muutokset eivät tapahdu mielen pinnalla, mielelle ymmärrettävällä tavalla (silloin kyse ei olisi kovin syvällisistä muutoksista) vaan syvällä jossakin siellä, minne ajattelulla tai sanoilla ei ole pääsyä.

Tunnen niin syvästi ytimissäni asti, että tästä ryhmästä tulee aivan timanttinen, ja syvästi kiitollisena jaan sen kanssa oman autenttisen ja inhimillisen itseni, sekä kauttani kanavoidun korkeimman tietoisuuden, kirkkaimman valon ja kaiken sieltä tulevan viisauden, henkiset harjoitukset (sadhanat) ja suurenmoisten rakastavien ja korkeavärähteisten valo-olentojen täydellisen tuen.

Ryhmäprosessi

Ryhmäprosessi kestää kolme kuukautta, jonka jälkeen on mahdollista jatkaa siitä eteenpäin, jos se tuntuu kutsuvan. Luon ryhmän jokaisen jäsenen kanssa lämpimän henkilökohtaisen yhteyden, aivan eri tavalla kuin missään aiemmassa ryhmässä. Teen jokaisen osallistujan kanssa henkilökohtaisen kartoituksen ja suunnitelman. Tämän lisäksi tapaamme ryhmänä kaksi kertaa kuukaudessa kolmen kuukauden ajan. Kurssin rakenne ja sisältö on annettu minulle melko valmiina, mutta samalla myös luomme sitä yhdessä juuri siihen suuntaan mikä palvelee ryhmään osallistujia parhaalla mahdollisella tavalla.

Aikataulu

Ryhmäprosessi alkaa uudenkuun päivänä keskiviikkona 6.3.2019 klo 18.00 ja tästä eteenpäin tapaamme joka toinen keskiviikko klo 18.00-20.30 (6.3., 20.3., 3.4., 17.4., 1.5. ja 15.5.). Olen aivan valtavan liikuttunut ja samalla myös jumalallisen inspiroitunut kun kirjoitan näitä sanoja, kun virityn tuohon ryhmän energiaan ja suunnitelmaan. Sydämeni hihkuu kuin lapsi kesäloman kynnyksellä, en malttaisi odottaa, tämä on parasta ikinä!

Ilmoittautuminen

Jos tunnet sydämessäsi kutsun ja näet itsesi tässä ryhmässä, laita minulle sähköpostia (yhteys@kirsihallaseppala.fi) otsikolla “Transformaatioprosessi”. Laita ilmoittautumiseen omat tietosi (1. etu- ja sukunimi, 2. postiosoite, 3. puhelinnumero sekä 4. syntymätiedot: päivämäärä, kellonaika, syntymän tapahtumapaikka, ryhmää varten laadittavaa syntymäkarttaa varten). Kerro myös vähän siitä miksi haluaisit päästä tähän ryhmään mukaan.

Valinta

On tärkeää että prosessiin osallistuessasi saat ryhmästä todellisen, konkreettisen hyödyn elämääsi, joten valitsen jokaisen ryhmään tulijan huolellisesti sielunsuunnitelmaasi ja ajankuvaasi intuitiivisesti virittyen. Ryhmään osallistuminen ei edellytä mitään tiettyjä taitoja tai erityisosaamista, merkitystä on ainoastaan sillä, kuuluuko sinun olla tässä ryhmässä ja miten oman tietoisuutesi taajuus sopii tällaiseen työskentelyyn.

Voit kysyä kaikkia tähän ryhmään liittyviä kysymyksiä kommenteissa, niin vastaan niihin parhaani mukaan.

Facebookissa on tapahtuman esite, ja sieltä löytyy myös kaikki käytännön tiedot, kuten päivämäärät, tapaamispaikka, hinta jne.

Jos tunnet astrologiaa, voit yllä olevasta kartasta huomata, että prosessin syntymäkartta on aivan huikea. Jos ryhmän tarkoituksen kiteyttäisi muutamaan sanaan, se olisi lempilauseeni “Kun sydän on auki, muuta ei tarvita”. Tämä prosessi vie meitä lempeästi mutta radikaalisti pois mielen hallinnasta sydämen ohjaukseen. Kun sydän on auki ja yhteytemme sydäntietoisuuteen avoin ja esteetön, kaikki on mahdollista. Jos minulta kysytään, ainoa asia mitä elämässä pidän tavoittelemisen arvoisena, on sydämen avautuminen ja vahva yhteys sisimpäämme. Kaikki muu mitä arvostamme, rakastamme tai tarvitsemme, seuraa sen jälkeen itsestään. Kun sydän on auki, muuta ei tarvita. Meistä tulee täydellisen magneettisia kaikelle sille mitä olemme aina halunneet ja yrittäneet kovasti ponnistellen tavoittaa. Kun keskitymme työskentelemään sydänyhteytemme kanssa, kaikki muu seuraa täysin luonnollisesti ja kuin itsestään. Kaikki muuttuu, vaikka mikään ei muuttuisi. Elämä on kaunista juuri sellaisena kuin se on. Olemme täynnä iloa, inspiraatiota ja innostuneisuutta. Näemme kaiken rakkauden silmin. Ihmeitä tapahtuu.

Listaan tähän vielä muutamia avainsanoja, joiden äärelle tämä prosessi meidät vie:

sydänyhteys, elämän uni, matrix, alitajuiset ohjelmoinnit, yhteys korkeampaan tietoisuuteen, rukous/manifestointi, sisäinen kuuleminen ja näkeminen, virittyminen eri taajuuksille, kanavointi, energiatyö, meditaatio, levollisuus, autenttisuus, sisäinen lapsi, jumalallinen luovuus, elämän virta, sielun suunta, peilisuhteet, nollatila, sydämen avautuminen, anteeksianto, menneet elämät, uskomukset, todellisuus, ajatukseton tila, läsnäolo siinä mikä on, luontoyhteys, ihmissuhteet, kiitollisuus, ihmeet, luominen

Translate »