Toisten laulut

Aiheet:
toisten laulut

Confessions of a Reluctant Astrologer. Suunnitelmissani ei muuten koskaan ollut tulla ammattiastrologiksi, ja edelleen kiemurtelen sisäisesti tämän tittelin äärellä. Ei niin että astrologiudessa olisi mitään vikaa, se vaan ei koskaan ole ollut oma unelmani.

Aloin tehdä karttoja kun olin 15 ja neljä vuotta myöhemmin huomasin, että minulla on vastaanotto ja teen tulkintoja asiakkaille. Siitä se sitten lähti. Vaikka halusin olla (villi)eläinlääkäri, halusin muuttaa Keniaan, halusin olla kirjailija ja muusikko. Ja vaikka kaksi jälkimmäistä ovat olleet ne elämäni suurimmat rakkaudet, ja minulla on paljon enemmän koulutusta musiikista ja kirjallisuudesta kuin astrologiasta, niin silti olen oman luovan uran sijaan päätynyt sanoittamaan toisten sielujen säveliä, kirjoittamaan/puhumaan muiden tarinoita ja tulkitsemaan toisten lauluja. Kuulette ehkä pienen haikeuden tässä, mutta sen ohjaamana haen koko ajan uutta, freesimpää ja autenttisempaa tapaa olla tulkkina maailmojen rajalla.

Kuhan mietin.

Ehkä sitten jos opetan kaikki tulkitsemaan omia karttojaan, voin vihdoin antaa itseni keskittyä kaunokirjallisuuteen, musiikin ja taiteen tekemiseen?

Sielunkarttakoulutuksen johdantona toimiva webinaari on siis nyt avoinna ilmoittautumisille. Sivujen verkkoputiikista löytyy. Menen syömään haukipihviä ja puikulaperunamuusia. Moido!

© 2021 Kirsi Halla-Seppälä

kirsihs mv

Kirsi Halla-Seppälä

Kirsi on toiminut astrologina sekä kirjoittanut ja luennoinut hyvinvoinnista ja elämäntaidosta jo 30 vuotta. Hän on Suomen Ammattiastrologit ry:n puheenjohtaja ja pitkäaikainen jäsen, hänellä on yliopistotutkinto ratkaisukeskeisestä psykoterapiasta (PGD in Solution Focused Therapy) ja vuosien kokemus terapeuttisesta työstä. Tällä hetkellä Kirsi opettaa elävää astrologiaa Sielunkartta® -koulutusohjelmassa, ohjaa transformatiivisia tietoisuusprosesseja Sydänyhteys® -ryhmissä ja kirjoittaa kirjaa.