Toisten laulut

Aiheet:
toisten laulut

Confessions of a Reluctant Astrologer. Suunnitelmissani ei muuten koskaan ollut tulla ammattiastrologiksi, ja edelleen kiemurtelen sisäisesti tämän tittelin äärellä. Ei niin että astrologiudessa olisi mitään vikaa, se vaan ei koskaan ole ollut oma unelmani.

Aloin tehdä karttoja kun olin 15 ja neljä vuotta myöhemmin huomasin, että minulla on vastaanotto ja teen tulkintoja asiakkaille. Siitä se sitten lähti. Vaikka halusin olla (villi)eläinlääkäri, halusin muuttaa Keniaan, halusin olla kirjailija ja muusikko. Ja vaikka kaksi jälkimmäistä ovat olleet ne elämäni suurimmat rakkaudet, ja minulla on paljon enemmän koulutusta musiikista ja kirjallisuudesta kuin astrologiasta, niin silti olen oman luovan uran sijaan päätynyt sanoittamaan toisten sielujen säveliä, kirjoittamaan/puhumaan muiden tarinoita ja tulkitsemaan toisten lauluja. Kuulette ehkä pienen haikeuden tässä, mutta sen ohjaamana haen koko ajan uutta, freesimpää ja autenttisempaa tapaa olla tulkkina maailmojen rajalla.

Kuhan mietin.

Ehkä sitten jos opetan kaikki tulkitsemaan omia karttojaan, voin vihdoin antaa itseni keskittyä kaunokirjallisuuteen, musiikin ja taiteen tekemiseen?

Sielunkarttakoulutuksen johdantona toimiva webinaari on siis nyt avoinna ilmoittautumisille. Sivujen verkkoputiikista löytyy. Menen syömään haukipihviä ja puikulaperunamuusia. Moido!

© 2021 Kirsi Halla-Seppälä

kisskiss

Kirsi Halla-Seppälä

Ratkaisukeskeinen terapeutti, ammattiastrologi, läsnäolo- ja tietoisuusohjaaja Kirsi Halla-Seppälä on ammattiuransa astrologina noin 30 vuotta sitten aloittanut luontokeskeisen Elävä Astrologia® -suuntauksen kehittäjä, sekä Sielunkartta® ja Sydänyhteys® -konseptien perustaja. Hän kirjoittaa parhaillaan kirjaa luontokeskeisestä elävästä astrologiasta, ohjaa koulutus- ja kasvuryhmiä, sekä tarjoaa asiakkaille astrologisia tulkintoja, sielunkarttamaalauksia sekä tietoisuusmatkoja.

Kirsi Halla-Seppälä