Toisten laulut

Confessions of a Reluctant Astrologer. Mun suunnitelmissa ei muuten koskaan ollut tulla ammattiastrologiksi, ja edelleen kiemurtelen sisäisesti tämän tittelin äärellä. Ei niin että astrologiudessa olisi mitään vikaa, se vaan ei koskaan ole ollut mun unelma.

Aloin tehdä karttoja kun olin 15 ja neljä vuotta myöhemmin huomasin että mulla on vastaanotto ja että teen tulkintoja asiakkaille. Siitä se sitten lähti. Vaikka halusin olla (villi)eläinlääkäri, halusin muuttaa Keniaan, halusin olla kirjailija ja muusikko. Ja vaikka kaksi jälkimmäistä ovat olleet ne elämäni suurimmat rakkaudet, ja mulla on paljon enemmän koulutusta musiikista ja kirjallisuudesta kuin astrologiasta, niin silti olen oman luovan uran sijaan päätynyt sanoittamaan toisten sielujen säveliä, kirjoittamaan/puhumaan muiden tarinoita ja tulkitsemaan toisten lauluja. Kuulette ehkä pienen haikeuden tässä, mutta sen ohjaamana haen koko ajan uutta, freesimpää ja autenttisempaa tapaa olla tulkkina maailmojen rajalla.

Kuhan mietin.

Ehkä sitten jos opetan kaikki tulkitsemaan omia karttojaan, voin vihdoin antaa itseni keskittyä kaunokirjallisuuteen, musiikin ja taiteen tekemiseen?

Sielunkarttakoulutuksen johdantona toimiva webinaari on siis nyt avoinna ilmoittautumisille. Sivujen verkkoputiikista löytyy. Menen syömään haukipihviä ja puikulaperunamuusia. Moido!

Translate »