Terveisiä elämältä

Aiheet:
terveisia elamalta ©kirsihallaseppala

Saimaa näytti tältä kun täysikuu oli Vesimiehessä. Somehiljaisuus ei kuitenkaan ole johtunut maagisista matkoista luonnon äärelle, vaan siitä että insta lakkasi toimimasta uudessa puhelimessani, blogi ei suostunut lataamaan kuvia ja kesti hetken aikaa jäljittää syyt ja saada asiat korjattua.

Ja juuri sopivasti syyskuun alkuun – Uudenkuun ajankuva kehkeytyy sisimmässä ja ilmestyy teille luettavaksi viikon päästä tiistaina. Odotan sitä itsekin aina yhtä suurella innolla, kun koskaan ei voi tietää mitä sieltä on tulossa.

Kuka se olikaan joka sanoi, että en koskaan yritä keksiä jotain kirjoitettavaa, teen vain muistiinpanoja? Ehkä minä itse. Sillä näin se juuri on. Elämä kuiskii korvaan tarinoita sellaisella vimmalla, että hädissäni yritän vaan saada ylös kaiken kuulemani.

Toivon että tämän julkaisu nyt onnistuu, ja että saan jatkossakin jakaa sitä kaikkea teidän kanssanne. ♡

#sydänyhteysprosessi
#sielunkarttaastrologia
#essealainenshamanismi
#uudenkuunajankuva

© 2021 Kirsi Halla-Seppälä

kirsihs mv

Kirsi Halla-Seppälä

Kirsi on toiminut astrologina sekä kirjoittanut ja luennoinut hyvinvoinnista ja elämäntaidosta jo 30 vuotta. Hän on Suomen Ammattiastrologit ry:n puheenjohtaja ja pitkäaikainen jäsen, hänellä on yliopistotutkinto ratkaisukeskeisestä psykoterapiasta (PGD in Solution Focused Therapy) ja vuosien kokemus terapeuttisesta työstä. Tällä hetkellä Kirsi opettaa elävää astrologiaa Sielunkartta® -koulutusohjelmassa, ohjaa transformatiivisia tietoisuusprosesseja Sydänyhteys® -ryhmissä ja kirjoittaa kirjaa.