Terveisiä elämältä

Aiheet:
terveisia elamalta ©kirsihallaseppala

Saimaa näytti tältä kun täysikuu oli Vesimiehessä. Somehiljaisuus ei kuitenkaan ole johtunut maagisista matkoista luonnon äärelle, vaan siitä että insta lakkasi toimimasta uudessa puhelimessani, blogi ei suostunut lataamaan kuvia ja kesti hetken aikaa jäljittää syyt ja saada asiat korjattua.

Ja juuri sopivasti syyskuun alkuun – Uudenkuun ajankuva kehkeytyy sisimmässä ja ilmestyy teille luettavaksi viikon päästä tiistaina. Odotan sitä itsekin aina yhtä suurella innolla, kun koskaan ei voi tietää mitä sieltä on tulossa.

Kuka se olikaan joka sanoi, että en koskaan yritä keksiä jotain kirjoitettavaa, teen vain muistiinpanoja? Ehkä minä itse. Sillä näin se juuri on. Elämä kuiskii korvaan tarinoita sellaisella vimmalla, että hädissäni yritän vaan saada ylös kaiken kuulemani.

Toivon että tämän julkaisu nyt onnistuu, ja että saan jatkossakin jakaa sitä kaikkea teidän kanssanne. ♡

#sydänyhteysprosessi
#sielunkarttaastrologia
#essealainenshamanismi
#uudenkuunajankuva

© 2021 Kirsi Halla-Seppälä

kisskiss

Kirsi Halla-Seppälä

Ratkaisukeskeinen terapeutti, ammattiastrologi, läsnäolo- ja tietoisuusohjaaja Kirsi Halla-Seppälä on ammattiuransa astrologina noin 30 vuotta sitten aloittanut luontokeskeisen Elävä Astrologia® -suuntauksen kehittäjä, sekä Sielunkartta® ja Sydänyhteys® -konseptien perustaja. Hän kirjoittaa parhaillaan kirjaa luontokeskeisestä elävästä astrologiasta, ohjaa koulutus- ja kasvuryhmiä, sekä tarjoaa asiakkaille astrologisia tulkintoja, sielunkarttamaalauksia sekä tietoisuusmatkoja.

Kirsi Halla-Seppälä