Terapia

Ratkaisukeskeinen terapia 

Ratkaisukeskeinen terapia on voimavaroihin keskittyvä, uusia näköaloja avaava ja oivalluksia antava terapiasuuntaus, jossa erilaisten ratkaisukeskeisten sekä tilanteen mukaan sovellettujen luovien ja toiminnallisten menetelmien avulla pyritään aikaan saamaan sellainen muutos asiakkaan elämssä, mitä hän itse pitää hyvänä ja toivottavana. Terapiaan voi tulla, oli kyse sitten jostain akuutista käytännön ongelmasta, pitkään vaivanneesta sisäisestä solmusta tai vain halusta lisätä ymmärrystä itsensä ja elämänsä suhteen, sekä syventää läsnäoloa, iloa ja tyytyväisyyttä omassa elämässään.

Minulla on yliopistotutkinto ratkaisukeskeisestä terapiasta (PGD in Solution Focused Therapy) ja vuosien kokemus terapeuttisesta työstä. Vastaanotan terapia-asiakkaita niin lyhyisiin kuin pidempiaikaisiinkin terapiasuhteisiin. Ratkaisukeskeinen terapia voidaan toteuttaa yksilöterapiana, pari- ja perheterapiana tai työnohjauksena. Työskentelen myös lasten ja nuorten kanssa.

En tee tähtikarttoja terapia-asiakkailleni eikä terapiassa ole tulkinnallista sisältöä. Joten jos haluat tulkintaa, älä varaa aikaa terapiaan, kiitos.

Translate »