Tänä iltana esiintyy Susikuu

susikuu

Tänä iltana Leijonan merkissä täyttymyksensä saava täysikuu on nimeltään susikuu, ja se on luonteeltaan tosi, tosi extra.

Jos tämä täysikuu olisi bändi, olisi sen liiderinä futuristinen humanisti-älykkö-hipsteri, globaali visionääri, joka näkee “ison kuvan”, puhuu asioista ja ilmiöistä, mutta pelkää juurtumista ja läheisyyttä. (=Aurinko yhtymä Jupiter Vesimiehessä)

Solistina olisi oman elämänsä kuningatar, lämminsydäminen mutta omanarvontuntoinen diiva, joka draamaa vieroksumatta haluaa tulla nähdyksi ja kuulluksi. (=Kuu Leijona)

Mukana olisi myös off-grid elämää viettävä anarkisti, joka on aina vastaan kaikkea mitä muut tekevät, kulkee vuoden ympäri paljain jaloin, eikä vain usko salaliittoteorioihin, vaan on keksinyt ne, ja haluaa luoda uuden tavan olla ja elää kehossa, aisteissa ja luonnossa, mutta virtuaalisesti. (=Mars yhtymä Uranus Härässä).

Ja taustajoukoissa vaikuttaa Pradan liituraitaiseen jakkupukuun (kommandona) pukeutuva teräksinen, kunnianhimoinen ja vaativa manageri, joka kerää pääkalloja ja kirjoittaa intohimoisia, psykologisia dekkareita öisin. (=Venus yhtymä Pluto Kauriissa)


Nämä ja paljon muuta viehättävää täydenkuun kartalla tänään. Mikä on meininki? Särkeekö päätä? Käykö tunteisiin? Eikö saa nukuttua? Vai onko luovuus huipussaan?

© 2021 Kirsi Halla-Seppälä

kirsihs mv

Kirsi Halla-Seppälä

Kirsi on toiminut astrologina sekä kirjoittanut ja luennoinut hyvinvoinnista ja elämäntaidosta jo 30 vuotta. Hän on Suomen Ammattiastrologit ry:n puheenjohtaja ja pitkäaikainen jäsen, hänellä on yliopistotutkinto ratkaisukeskeisestä psykoterapiasta (PGD in Solution Focused Therapy) ja vuosien kokemus terapeuttisesta työstä. Tällä hetkellä Kirsi opettaa elävää astrologiaa Sielunkartta® -koulutusohjelmassa, ohjaa transformatiivisia tietoisuusprosesseja Sydänyhteys® -ryhmissä ja kirjoittaa kirjaa.