Systeemiä säädetään

systeemia saadetaan

En kärsi unettomuudesta, ja yleensä nukahdan nätisti heti kun painan pään tyynyyn siinä yhdentoista aikaan illalla. Paitsi aina välillä. Ehkä noin parin kuukauden välein ja aina vain yhtenä yönä kerrallaan, en nukahda ollenkaan. Nämä ovat ilmeisesti jotain tällaisia download-uusi-softa-päivitysöitä, jolloin makaan levollisena ja täynnä helmeilevää energiaa, ja tunnen miten systeemiä säädetään.

Naurattaa kun tämä kuulostaa niin foliohattuhommilta, mutta se on itse asiassa hyvin luonnollinen, riemastuttava ja valtavan kaunis ja energisoiva kokemus.

Viime yönä olin taas – sängyssäni totta kai, mutta kokemuksellisesti jossain space-telakalla tai missä lie kosmisessa avaruus-aivokirurgia-asemalla. Aina välillä nousin ylös kirjoittamaan, mm. suoraan täysin valmiita kurssi- ja palvelukokonaisuuksia, joita olisi näköjään tuloillaan. Kiitos vaan! Aamulla tuntui että on saanut viikkojen tai kuukausien työmääriä valmiina pakettina syliin.

Kuudelta aamulla olin valmis. Ilmeisesti. Pulla oli paistunut, joten uunista ulos (näin vertauskuvallisesti). Sen jälkeen uni tuli pehmeästi kuin hiljaa pellolle laskeutuva lumi.


Viime yönä oli muuten yksi upeimpia astrologisia kuvioyhdistelmiä ikinä. Sydänyhteysryhmässä oltiin peilisuhteiden, ykseystietoisuuden, itsensä rakastamisen ja elämänunesta heräämisen äärellä. Ennen ryhmän tapaamista tuntui, että harjoituksia ja läpikäytävää materiaalia on ainakin kolmen illan tarpeiksi, mutta sitten jotain maagista tapahtui, niin kuin aina joskus tapahtuu.

Aika venyi ja pullistui, jousti ja laajeni – tuntui että oltiin jossain ajattomuuden ja ikuisuuden välimaastossa – ja illan sisältö oli tosiaan uskomattoman runsas siihen faktiseen aikaan nähden, mitä oli kulunut. Uskon että useilla meistä on näitä tällaisia poikkeavia aikakokemuksia, tilanteita joissa tuntee miten aika venyy ja paukkuu, ja jotain tapahtuu joko ihmeellisessä ajattomuudessa ja paljon pidemmältä tuntuvan ajan mitä voisi olettaa, tai hups vaan jokin pitkä pätkä aikaa katosi jonnekin tosi nopeasti.

Huomenna kirjoitan uudenkuun ajankuvan, joka ilmestyy blogiin lauantaina. Tuntuu ihanalta päästä sukeltamaan tämän syntymäpäivänäni tapahtuvan neptunisen Kalat-uusikuun taajuuksille.

P.S. Ne viime yön hienot astrologiset kuviot olivat Kuu yhtymä Jupiter Vesimiehessä ja Aurinko yhtymä Neptunus Kaloissa. Mietin etuoikeutettua elämäämme täällä länsimaissa, ja vanha unelma lähteä hyväntekeväisyys/kehitysapu/vapaaehtoistyöhön sinne missä apua tarvitaan, nousi taas sydämestä suurella voimalla. Saa nähdä mitä tämä vuosi, kun Neptunus on Aurinkoni päällä, oikein tuo tullessaan. Mut elämä, oon valmis! ♡

© 2021 Kirsi Halla-Seppälä

kisskiss

Kirsi Halla-Seppälä

Moikka! Ihanaa kun luet blogiani, kirjoittaminen on rakkain harrastukseni. Olen ammattiurani astrologina noin 30 vuotta sitten aloittanut luontokeskeisen elävä astrologia® -suuntauksen kehittäjä, sekä Sielunkartta® ja Sydänyhteys® -konseptien perustaja.

Ammatiltani olen ratkaisukeskeinen terapeutti, ammattiastrologi, sekä läsnäolo- ja tietoisuusohjaaja. Päätyökseni opetan astrologiaa ja tarjoan asiakkaille astrologisia tulkintoja, sielunkarttamaalauksia sekä tietoisuusmatkoja.