Sydänyhteysprosessi alkaa

sydanyhteysprosessi alkaa

Kahdeksas Sydänyhteys® –transformaatioryhmä on multidimensionaalinen henkinen prosessi, joka koostuu kuudesta 14 vrk mittaisesta jaksosta. Sen aikana on kuusi etäyhteyksin toteutettavaa tapaamista ja oman yhteisön sekä ohjaajan läsnäolo ja tuki Whatsapp -ryhmän muodossa. Kaikki aiemmat ryhmät on myyty loppuun nopeasti, varmista paikkasi ilmoittautumalla täällä.


Sydänyhteysprosessi vie sinut lempeästi, mutta radikaalisti pois mielen hallinnasta sydämen ohjaukseen. Kun sydän on auki ja yhteys sydäntietoisuuteen avoin ja esteetön, kaikki on mahdollista.

Kyseessä ei ole kurssi eikä koulutus, vaan mystinen prosessi. Olemme yleensä tottuneet siihen, että aina pitää itse kaikki kantaa ja hoitaa ja muuttaa jne. Pitää yrittää olla se “paras versio itsestä”, kasvaa ja kehittyä, pyrkiä jatkuvaan muutokseen, joogata ja meditoida, syödä oikein, ulkoilla ja liikkua, olla hyvä ystävä, toteuttaa korkeinta potentiaalia, löytää elämäntehtävä ja parisielu ja kohdata pelot ja työstää traumat, vapautua esteistä ja niin paljon muuta.

Tästä jatkuvasta henkisestä kilvoittelusta ja pyrkimyksestä muuttaa elämänsä ja muuttua ihmisenä paremmaksi versioksi itsestään, on tullut todellinen ongelma. Ja mitä sitten, kun vaikka kuinka yrittää ja tekee kaiken oikein, mikään ei muutukaan!?

Sydänyhteysprosessissa ymmärrät, miten oma kyvyttömyytesi hyväksyä sitä mikä on, ja tästä tyytymättömyydestä kumpuava tarve muuttua, on todellisen kasvun ja muutoksen esteenä!


Sen sijaan, että saisit lisää työstettävää ja korjattavaa, Sydänyhteysprosessi opettaa sinut avautumaan, luottamaan ja antautumaan.

Vaikka harjoituksia onkin ja monenlaista nousee käsittelyyn, pyrkimyksenä ei ole työskennellä saadakseen aikaan muutosta, vaan antautua kannateltavaksi, rentoutua ja antaa muutoksen tapahtua.

Voi tuntua vieraalta ja mahdottomaltakin ajatukselta, mutta kaikki rakentuu hiljalleen ja prosessi on ollut lähes poikkeuksetta elämänmuuntava.

Kun sydänyhteytesi avautuu ja vahvistuu, kaikki muu seuraa täysin luonnollisesti ja kuin itsestään. Kaikki muuttuu, vaikka mikään ei muuttuisi. Elämä on kaunista juuri sellaisena kuin se on. Olet täynnä iloa, inspiraatiota ja innostuneisuutta. Näet kaiken rakkauden silmin. Ihmeitä tapahtuu.

On tärkeää että prosessiin osallistuessasi saat ryhmästä todellisen, konkreettisen hyödyn elämääsi, joten osallistujat valikoituvat usein mukaan kutsuttuina. Kyseessä voi olla sydäntietoisuutesi kautta tuleva kutsu tai se voi tulla ryhmässä olleelta tai suoraan minulta. Kun päätös osallistumisesta on tehty, alkaa energeettinen työskentely kanssasi. Kuljen mukanasi jo paljon ennen ryhmän alkua ja koko prosessin ajan sielunsuunnitelmaasi ja ajankuvaasi intuitiivisesti virittyen.

Ryhmään osallistuminen ei edellytä mitään tiettyjä taitoja tai erityisosaamista, merkitystä on ainoastaan sillä, kuuluuko sinun olla tässä ryhmässä ja miten oman tietoisuutesi taajuus sopii tällaiseen työskentelyyn.

Ainoa asia, mitä elämässä pidän todella tavoittelemisen arvoisena, on sydämen avautuminen ja vahva yhteys sisimpäämme. Kaikki muu mitä arvostat, rakastat tai tarvitset, seuraa sen jälkeen itsestään.

Kun sydän on auki, muuta ei tarvita. Sinusta tulee täydellisen magneettinen kaikelle sille, mitä olet aina halunnut ja yrittänyt niin kovasti ponnistellen tavoittaa.


Avainsanoja, joiden äärelle tämä prosessi meidät vie:

sydänyhteys, elämän uni, matrix, alitajuiset ohjelmoinnit, yhteys korkeampaan tietoisuuteen, rukous/manifestointi, sisäinen kuuleminen ja näkeminen, virittyminen eri taajuuksille, kanavointi, energiatyö, meditaatio, levollisuus, autenttisuus, sisäinen lapsi, jumalallinen luovuus, elämän virta, sielun suunta, peilisuhteet, nollatila, sydämen avautuminen, anteeksianto, menneet elämät, uskomukset, todellisuus, ajatukseton tila, läsnäolo siinä mikä on, luontoyhteys, ihmissuhteet, kiitollisuus, ihmeet, luominen ja valaistuminen

Tutustu Sydänyhteysprosessin teemoihin liittyviin kirjoituksiin täällä.

© 2021 Kirsi Halla-Seppälä

kisskiss

Kirsi Halla-Seppälä

Ratkaisukeskeinen terapeutti, ammattiastrologi, läsnäolo- ja tietoisuusohjaaja Kirsi Halla-Seppälä on ammattiuransa astrologina noin 30 vuotta sitten aloittanut luontokeskeisen Elävä Astrologia® -suuntauksen kehittäjä, sekä Sielunkartta® ja Sydänyhteys® -konseptien perustaja. Hän kirjoittaa parhaillaan kirjaa luontokeskeisestä elävästä astrologiasta, ohjaa koulutus- ja kasvuryhmiä, sekä tarjoaa asiakkaille astrologisia tulkintoja, sielunkarttamaalauksia sekä tietoisuusmatkoja.