Sydänyhteys®–tietoisuusprosessi

Sydänyhteysprosessi on moniulotteisesti tietoisuutta ja elämää muuntava matka, joka 12 viikon aikana vie sinut syvien opetusten ja voimallisten harjoitusten myötä vahvaan, elävään yhteyteen sisäisen Jumalallisesi kanssa.

Sydänyhteys® –transformaatioprosessi

Olemme yleensä tottuneet siihen, että aina pitää itse kaikki kantaa ja hoitaa ja muuttaa jne. Pitää yrittää olla se “paras versio itsestä”, kasvaa ja kehittyä, pyrkiä jatkuvaan positiiviseen muutokseen, joogata ja meditoida, syödä oikein, ulkoilla ja liikkua, olla hyvä ystävä, toteuttaa korkeinta potentiaalia, löytää elämäntehtävä ja parisielu, kohdata pelot ja työstää traumat, tehdä varjotyötä ja vapautua esteistä ja niin paljon muuta.

Tästä jatkuvasta henkisestä kilvoittelusta ja pyrkimyksestä muuttaa elämänsä ja muuttua ihmisenä paremmaksi versioksi itsestään, on tullut todellinen ongelma.

Ja mitä sitten, kun vaikka kuinka yrittää ja tekee kaiken oikein, mikään ei muutukaan!?


Sydänyhteysprosessi vie sinut lempeästi, mutta radikaalisti pois mielen hallinnasta sydämen ohjaukseen. Kun sydän on auki ja yhteys sydäntietoisuuteen avoin ja esteetön, kaikki on mahdollista.


Huomaa että kyseessä ei ole kurssi eikä koulutus, vaan mystinen tietoisuusprosessi.

sydänyhteys 2

Sen sijaan, että saisit lisää työstettävää ja korjattavaa, Sydänyhteysprosessi opettaa sinut avautumaan, luottamaan ja antautumaan.

Vaikka harjoituksia onkin ja monenlaista nousee käsittelyyn, pyrkimyksenä ei ole työskennellä saadakseen aikaan muutosta, vaan antautua kannateltavaksi, rentoutua ja antaa muutoksen tapahtua.

Voi tuntua vieraalta ja mahdottomaltakin ajatukselta, mutta kaikki rakentuu hiljalleen, ja prosessi on ollut osallistujille lähes poikkeuksetta elämäämuuntava.


Sydänyhteysprosessissa ymmärrät, miten oma kyvyttömyytesi hyväksyä sitä mikä on, ja tästä tyytymättömyydestä kumpuava tarve muuttua, on todellisen kasvun ja muutoksen esteenä!


Kun päätös osallistumisesta on tehty, alkaa energeettinen työskentely kanssasi. Kuljen mukanasi jo paljon ennen ryhmän alkua ja koko prosessin ajan sielunsuunnitelmaasi ja elämäsi ajankohtaisiin teemoihin intuitiivisesti virittyen.

Ryhmään osallistuminen ei edellytä mitään tiettyjä taitoja tai erityisosaamista, merkitystä on ainoastaan sillä, kuuluuko sinun olla tässä ryhmässä ja miten oman tietoisuutesi taajuus sopii tällaiseen työskentelyyn.

Tämä transformatiivinen ryhmäprosessi vie sinut lempeästi, mutta radikaalisti pois mielen hallinnasta sydämen ohjaukseen, näkemiseen, autenttiseen olemiseen, antautumiseen, rentoutumiseen, läsnäoloon ja vastaanottamiseen.

Kun sydän on auki ja yhteytemme sydäntietoisuuteen avoin ja esteetön, kaikki on mahdollista.

Ainoa asia, mitä elämässä pidän tavoittelemisen arvoisena, on sydämen avautuminen ja vahva yhteys omaan sisimpään.

Kaikki muu mitä tarvitset, rakastat, arvostat ja haluat, seuraa sen jälkeen automaattisesti.

Sydänyhteydessä eläminen tekee sinusta täydellisen magneettisen kaikelle sille, mitä olet aina halunnut ja yrittänyt kovasti ponnistellen tavoittaa.

Kun keskityt työskentelemään aidon sydänyhteyden kanssa, kaikki muu seuraa täysin luonnollisesti ja kuin itsestään.

Kaikki muuttuu, vaikka mikään ei muuttuisi.

Elämä on nautinnollista, kaunista ja riemastuttavaa juuri sellaisena, kuin se on tässä ja nyt. Kun elää näin, läsnä siinä mikä on, on automaattisesti ja täysin yrittämättä täynnä iloa, inspiraatiota ja innostuneisuutta.

Ja kun näkee ja kokee kaiken rakkauden silmin, ihmeitä tapahtuu.


Tervetuloa sisäistä tilaasi syvästi muuntavan korkean tietoisuuden kenttään.

Prosessi aikana koemme sisäisen hiljaisuuden ja levollisuuden, joka mahdollistaa energeettisen työskentelyn tietoisuutesi muutoksen edistämiseksi. Käytämme apuna ikiaikaista tietoisuuden teknologiaa ja saamme vastaanottaa kanavoitua ohjausta, syviä mutta selkeitä ja käytännönläheisiä opetuksia, henkisiä harjoituksia ja voimallisen energiatransmission.

Jos tunnet kutsun, vaikka se olisi yllättävä ja järjenvastainenkin, tule mukaan. Sinun ei tarvitse tietää mitään, osata mitään tai olla mitään erityistä.

Ainoastaan vilpitön halu vapautua mielen hallinnasta ja pakonomaisesta ajattelusta, halu avautua läsnäololle ja kokea elämää, siis olla todella elossa, riittää.


Ei riitä, että tiedät polun olevan olemassa, ei riitä, että olet kuullut kerrottavan siitä. Ymmärtääksesi mistä on kysymys, sinun täytyy itse kulkea sitä polkua.


Sydänyhteysprosessiin liittyviä avaisanoja:

autenttisuus, vapautuminen mielen hallinnasta, syvä rauha, sisäinen hiljaisuus, pyhä arki, elämän uni, matrix, alitajuiset ohjelmoinnit, elävä yhteys korkeampaan tietoisuuteen ja henkilökohtaiseen sisäiseen Jumalalliseen, antautuminen, vastaanottaminen, rentoutuminen, luottamus, sen näkeminen mikä on, oma totuus, sisäinen lapsi, jumalallinen luovuus, elämän virta, sielun suunta, peilisuhteet, nollatila, sydämen avautuminen, anteeksianto, menneet elämät, uskomukset, todellisuus, ajatukseton tila, läsnäolo siinä mikä on, luontoyhteys, ihmissuhteet, kiitollisuus, ihmeet, luominen ja valaistuminen


Kun sydän on auki, muuta ei tarvita. Sinusta tulee täydellisen magneettinen kaikelle sille, mitä olet aina halunnut ja yrittänyt niin kovasti ponnistellen tavoittaa.


Tutustu Sydänyhteysprosessin teemoihin liittyviin kirjoituksiin täällä.

Löydät kaikki tarvittavat lisätiedot, kuten aikataulun, hinnan, toteutustavan yms. täältä (linkki avautuu, kun uusi ryhmä on alkamassa).

Koko prosessi toteutetaan etäyhteyksin, joten voit osallistua riippumatta siitä, missä päin maailmaa olet!

JÄRJESTÄJÄ: Kirsi Halla-Seppälä (ratkaisukeskeinen terapeutti, ammattiastrologi, läsnäolo- ja tietoisuusohjaaja)