Sydänyhteys® -iltaretriitti

sydanyhteys iltaretriitti

Järjestän syyskuun ihanan, herkän ja rakkaudellisen uudenkuun energioissa keskiviikkona 8.9. klo 18-20:30 Sydänyhteys -ryhmäprosessiin osallistuneille oman tapahtuman, joka pitää sisällään henkisiä harjoituksia, kanavoituja opetuksia, sydäntietoisuutta avaavan meditaation ja energiatransmission.

Kun kolmen kuukauden mittainen Sydänyhteysprosessi on ohi ja ehkä hetkittäin elintärkeältäkin tuntunut yhteinen Whatsapp-ryhmä alkaa hiljentyä – mitä sitten? Miten ylläpitää sitä ihanaa tilaa, josta prosessin aikana sai esimakua? Miten jatkaa eteenpäin? Missä päästä puhumaan omista syvimmistä asioistaan, tuntea yhteyttä ja tulla täydellisen hyväksytyksi, nähdyksi ja kuulluksi juuri sellaisena kuin on, kaikkineen päivineen?

This is it.

Pyhä ja turvallinen tila omien tuttujen ihmisten kanssa, joiden tiedät ymmärtävän mistä puhutaan.

Vastauksia omiin henkilökohtaisiin kysymyksiin, käytännön opastusta, harjoituksia joita oikeasti juuri nyt kaipaat ja eri elämänteemojen käytännönläheistä käsittelyä.

Paluu tuttujen teemojen pariin, uudella ymmärryksellä, mutta myös täysin uusia opetuksia helposti avautuvassa muodossa. Omassa elämässä ajankohtaisena olevia haasteita helpottavia menetelmiä, näkemistä, kuulemista ja kannattelua.

Henkisiä harjoituksia, ihanan autenttinen ja syvästi koskettava tunnelma, korkeimman tietoisuuden läsnäolon kenttä ja voimallinen, tietoisuuden tilaa kohottava ja sydäntä avaava energiatransmissio, joka on lahja Jumalalliselta ja voi aikaan saada muutoksen siinä mitä et itse pysty muuttamaan ja auttaa ylläpitämään kaunista tilaa pitkään.

JÄRJESTÄJÄ: Kirsi Halla-Seppälä (ratkaisukeskeinen terapeutti, ammattiastrologi, läsnäolo- ja tietoisuusohjaaja)

MISSÄ: zoom.us

MILLOIN: ke 8.9.2021 klo 18 – 20.30

HINTA: 65€ sisältäen 24% alv, Ilmoittautuminen on sitova ja paikkoja on rajoitetusti. Osallistumismaksu palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, että tapahtuma peruuntuu järjestäjän toimesta.

Iltaretriitti toteutetaan  etäyhteyksin!

Tilaisuus on tarkoitettu ainoastaan Sydänyhteys -ryhmäprosessissa mukana olleille.

ILMOITTAUTUMINEN: yhteys@kirsihallaseppala.fi

© 2021 Kirsi Halla-Seppälä

kirsihs mv

Kirsi Halla-Seppälä

Kirsi on toiminut astrologina sekä kirjoittanut ja luennoinut hyvinvoinnista ja elämäntaidosta jo 30 vuotta. Hän on Suomen Ammattiastrologit ry:n puheenjohtaja ja pitkäaikainen jäsen, hänellä on yliopistotutkinto ratkaisukeskeisestä psykoterapiasta (PGD in Solution Focused Therapy) ja vuosien kokemus terapeuttisesta työstä. Tällä hetkellä Kirsi opettaa elävää astrologiaa Sielunkartta® -koulutusohjelmassa, ohjaa transformatiivisia tietoisuusprosesseja Sydänyhteys® -ryhmissä ja kirjoittaa kirjaa.