Sydäntietoisuusilta

Täydenkuun ilta on nyt nimeltään Sydäntietoisuusilta.
*
Sydäntietoisuusilta on kerran kuukaudessa järjestettävä tilaisuus, jonne voit tulla hiljentymään, rauhoittumaan, syvärentoutumaan ja latautumaan. Iltojen sisältöön kuuluu yhteinen meditaatio, mantrachanting ja keskustelua esiin nousevista teemoista ja ajan energioista. Tilassa on läsnä korkeat parantavat, karmaa purkavat ja tietoisuutta kohottavat energiat, jotka voivat aikaansaada merkittäviä muutoksia osallistujien elämässä. Kyseessä on siis voimallinen tilaisuus, joka hoitaa, siunaa ja transformoi elämääsi juuri sinulle parhaalla mahdollisella tavalla!

Meditaation, kanavoinnin ja keskustelun jälkeen välitän jokaiselle osallistujalle henkilökohtaisesti kontaktissa deekshan eli ykseyden siunauksen, joka aikaansaa neurobiologisen muutoksen aivoissa ja käynnistää tietoisuuden heräämisprosessin tai vahvistaa jo käynnissä olevaa prosessia entisestään.

Olen saanut omakohtaisesti todistaa ja myös kuulla asiakkailtani miten uskomattomia asioita deeksha on saanut aikaan. Ihmeitä todellakin tapahtuu! Deekshalla ei kuitenkaan pyritä mihinkään tiettyyn (mielen luomaan) lopputulokseen tai ulkoiseen muutokseen. Korkeimmasta tietoisuudesta (joku voi kutsua sitä jumalalliseksi, joku toinen kollektiiviseksi älyksi tai korkeammaksi itseksi) peräisin oleva siunausenergia ei ole mikään parannusmenetelmä eikä sitä yritetä ohjailla välittäjän toimesta. Se ei myöskään pidä sisällään mitään tiettyä filosofiaa, uskontoa tai henkistä suuntausta, eikä sinun ole tarkoitus omaksua mitään uutta ajattelutapaa tai uskomusjärjestelmää. Se sopii yhtä hyvin ateistille, uskovaiselle kuin henkisesti omaa yksilöllistä polkuaan kulkevallekin.

Deeksha on energiatransmissio, joka toimii jokaisen elämässä omalla tavallaan, aktivoiden vastaanottajan omaa, ainutlaatuista, yksilöllistä henkistä kasvuprosessia ja siirtymistä pienen mielen hallinnasta sydämen ja korkeamman itsen ohjaukseen.
Tule jakamaan illan korkeat ja koskettavat energiat ihanassa, tunnelmallisessa ja lämminhenkisessä seurassa, jossa saa itkeä ja nauraa tai olla ihan hiljaa juuri omalla tavallaan niin kuin itselle parhaalta tuntuu.

Ota mukaan vesipullo, villasukat ja mukavat vaatteet joissa on helppo rentoutua. Istumme tilaisuudessa lattialla, joten ota mukaan jokin mielellään napakka ja paksu tyyny ja/tai joogamatto, jonka päällä voit istua mukavasti koko illan. Niille joiden terveys ei salli lattialla istumista on tarjolla myös muutamia tuoleja. Olet sydämellisesti tervetullut mukaan juuri sellaisena kuin olet, juuri niissä tunnelmissa missä olet. ♥

P.S. Tilaisuus sopii hyvin myös introverteille, erityisherkille ja sosiaalisesta ahdistuksesta kärsiville. Illan aikana ei tarvitse esittäytyä tai puhua, istumme lempeän hämärässä kynttilöin valaistussa tilassa.


KUKA: Illan ohjaa Ratkaisukeskeinen terapeutti, ammattiastrologi, läsnäolo- ja tietoisuusohjaaja Kirsi Halla-Seppälä

MITÄ: Ajan energioiden kanavointia, ryhmämeditaatio, mantra ja henkilökohtainen energiatransmissio kontaktissa

MISSÄ: Kruunuvuorenkatu 1, 00160 Helsinki (porttikoodi 3813)

MAKSU: 40€ / Holvi. Ostamalla lipun Holvista olet automaattisesti ilmoittautunut mukaan, muuta ilmoittautumista ei tarvita. Holvista näet suoraan kuinka monta vapaata paikkaa on jäljellä, ja sen kun tilaisuus on loppuunmyyty. Ilmoittautuminen on sitova ja maksu palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, että tilaisuus peruuntuu järjestäjän toimesta.

Translate »