Star of Bethlehem

Aiheet:
bethlehemin tahti

Talvipäivänseisaus oli tänään 21.12.2020 klo 12.02 ja se kovasti odotettu suuryhtymä Jupiterin ja Saturnuksen välillä klo 20.20. Jotenkin mieltä hivelee tämä lukujen kaunis symmetria ja sydäntä hivelee Bethlehemin tähden symboliikka. Suuresti arvostamani herbalisti ja opettaja Asia Suler kirjoitti tästä äskettäin ja se inspiroi pohdiskelemaan asiaa. Kukkauutteena “Star of Bethlehem” (sarjatähdikki) nimittäin tarjoaa hellää hoivaa traumatisoituneille ja heille, jotka ovat sokin tai jonkin muun järkytyksen jäljiltä lamaantuneet, tainnoksissa, vähän rikki tai muuten vaan poissa tolaltaan.

Joten mikä voisikaan olla kauniimpi merkki maailmankaikkeudelta, tämän monelle järkyttävän ja syvästi ravistelleen vuoden lopulla, kuin taivaan täydeltä Betlehemin tähteä.

Astrologisesti tämä suuryhtymä (Jupiter+Saturnus) kuvaa muutosta ihmiskunnan tietoisuudessa: autoritaarinen, materialistinen ja patriarkaalinen Saturnus saa laajentua ja kasvaa korkeampaa tietoisuutta edustavan Jupiterin kanssa Vesimiehen humaanissa, eettisessä, tasa-arvoisessa ja uudistusmielisessä merkissä. Muutos ei tapahdu päivässä eikä kahdessa, vaan on ollut tekeillä pitkän aikaa. Lue lisää ajan energioista blogissa julkaistusta Uudenkuun ajankuvasta.

P.S. Aloin työskennellä kukkatippojen kanssa vuonna 1993 ja ensimmäiset uutteet joita käytin olivat Holly ja Star of Bethlehem. En voinut edes uskoa että ne toimisivat, koska se tuntui olevan aivan liian hyvää ollakseen totta. Mutta toimivathan ne, aivan eri tavalla mitä olisin osannut kuvitella, ja todella järisyttävällä, kokonaisvaltaisesti muuntavalla voimalla. Tästä ehkä lisää myöhemmin.

Hellää ja lempeää talvipäivänseisausta kaikille meille Betlehemin tähden parantavassa valossa!

© 2020 Kirsi Halla-Seppälä

kirsihs mv

Kirsi Halla-Seppälä

Kirsi on toiminut astrologina sekä kirjoittanut ja luennoinut hyvinvoinnista ja elämäntaidosta jo 30 vuotta. Hän on Suomen Ammattiastrologit ry:n puheenjohtaja ja pitkäaikainen jäsen, hänellä on yliopistotutkinto ratkaisukeskeisestä psykoterapiasta (PGD in Solution Focused Therapy) ja vuosien kokemus terapeuttisesta työstä. Tällä hetkellä Kirsi opettaa elävää astrologiaa Sielunkartta® -koulutusohjelmassa, ohjaa transformatiivisia tietoisuusprosesseja Sydänyhteys® -ryhmissä ja kirjoittaa kirjaa.