So I just danced

Aiheet:
pexels-hadi-slash-17119415

Tanssin yksin pimeässä lehdossa, autiolla merenrannalla, öisellä kadulla tai kauppakeskuksen hyllyjen takana. Aina jossain piilossa, näkyvänä en uskalla. Laulu kertoo tunteista ja mielen liikehdinnän eri väreistä.

Olen koko elämäni yrittänyt käyttäytyä Erittäin Hyvin. Yrittänyt hiljentää musiikin, nauranut vaikka mikään ei ollut hauskaa, purrut poskia etten hymyilisi liikaa, istunut käsieni päällä, huutanut pelkkää ilmaa, pyytänyt anteeksi siltä joka on loukannut minua, kiroillut päiväkirjan sivuilla ja romahtanut huomaavaisesti lukitun vessan oven takana.

Teeskennellyt venytteleväni, kun keho on ollut vallaton ja karannut kontrollista. Koettanut pitää kasvot vakavina ja kävellä hyppimättä, huitomatta, etten näyttäisi hullulta, etten vaikuttaisi uhkaavalta tai arvaamattomalta. Ettei kukaan vaan kiusaantuisi. Ettei vaan kenellekään tulisi paha mieli.


Löysin tämän jo aikaa sitten kirjoittamani tekstinpätkän juuri kun pohdiskelin huomisen täysikuun tunnelmia ja Oinas-Vaaka polariteettia, joka usein ilmenee tanssina oman itsen ja toisen miellyttämisen rajapinnoilla.

Ikään kuin se, että jos on aidosti sitä mitä on, olisi jo lähtökohtaisesti väärin, joko itsekästä, loukkaavaa tai jotenkin toiselta pois.

Mutta jos suuntaa ohjaa toisen (todellinen tai kuviteltu) vaatimus olla jotain mitä emme ole, eikö sen askeliin tanssiminen johda vain itsensä kadottamiseen? Ja sen myötä myös mahdollisuus aidon yhteyden kokemiseen toisen kanssa tuhoutuu.

I left all the water running at home (Oh, shit)
Then drove around with a car that we stole
All of a sudden, they just wanted to know
How I really feel

So I just danced

© 2023 Kirsi Halla-Seppälä

Lyrics: DPR Ian – So I Danced
Kuvaaja:
Hadi Slash 

kisskiss

Kirsi Halla-Seppälä

Ratkaisukeskeinen terapeutti, ammattiastrologi, läsnäolo- ja tietoisuusohjaaja Kirsi Halla-Seppälä on ammattiuransa astrologina noin 30 vuotta sitten aloittanut luontokeskeisen Elävä Astrologia® -suuntauksen kehittäjä, sekä Sielunkartta® ja Sydänyhteys® -konseptien perustaja. Hän kirjoittaa parhaillaan kirjaa luontokeskeisestä elävästä astrologiasta, ohjaa koulutus- ja kasvuryhmiä, sekä tarjoaa asiakkaille astrologisia tulkintoja, sielunkarttamaalauksia sekä tietoisuusmatkoja.

Kirsi Halla-Seppälä