Sisäinen tila ja unelma iltaretriitistä

Aiheet:
kira-auf-der-heide-HU1pjVyVdXI-unsplash

Eräässä ikivanhassa unelmakartassani oli aikoinaan lehdestä leikattu lausahdus: “Muutin villit unelmani suunnitelmaksi”. Kuulostaa ehkä hassulta, sillä kaikessa yksinkertaisuudessaan se tuntui jotenkin mullistavalta. Niin yksinkertaista ja käytännöllistä, että se on suorastaan nerokasta.

Tosin suunnitelma ei riitä. Tarvitaan myös toiminta.

Rakastan poimia lauseita sieltä täältä. Usein unistani, toisinaan kirjoista. Muutama päivä sitten avasin television juuri kun joku siellä sanoi että asia on “tekemistä vaille valmis”. Myhäilin ja maistelin näitäkin sanoja.

Aika moni asia elämässäni tuntuu olevan tekemistä vaille valmis.

Kaunis tila

Olen ollut viime aikoina poikkeuksellisen paljon huolissani, jopa peloissani. Huolissani rahasta ja jaksamisesta, ehtimisestä ja pystymisestä, hetkittäin jopa turvallisuudesta, mikä ei varmaan ole yllättävää näissä maailmanajan tuulissa.

Luonto on varmistanut, että ihmismieli on virittyneenä kaikkeen negatiiviseen ja mahdollisesti uhkaavaan. Kehomme on rakennettu niin, että pelottavassa tilanteessa joko jähmetymme (aloitekyvyttömyys) tai pakenemme (sitoutumattomuus). Kaiken tämän taustalla on luonnon pyrkimys suojella meitä.

Ja mikäpä sen kätevämpää, kun saada ihmispolo kokemaan olonsa turvattomaksi. Silloin pysymme valppaana. Niinpä mikä tahansa asia, joka saa olon epävarmaksi, viestii keholle henkeä uhkaavasta vaarasta.

Tällaisessa tilassa on todella vaikea tehdä mitään, varsinkaan sellaista mistä olisi oikeasti hyötyä, sellaista mikä voisi muuttaa asioita paremmaksi.

Siksi tärkeintä ei ole tekemisen yrittäminen (ja itsensä soimaaminen siitä, kun mistään ei tule mitään), vaan pysähtyminen (“mitä hittoa?!” – mieli huutaa – “sitä tässä vähiten kaivataan”), siis pysähtyminen ja huomion vieminen omaan sisäiseen tilaan.

Koska kaikessa mitä luot ja saat aikaan, on tietoisuutesi laatu, pelosta, hädästä ja pakosta käsin väännettynä tekemisilläsi ei ole edellytyksiä menestyä.


Siksi, oi siksi, on niin tärkeää kiinnittää huomiota sisäiseen tilaan. Toimia sen eteen, että se muuttuu (ainakin hetkittäin) kauniiksi ja rakkaudelliseksi, ja sitten vasta aloittaa ja luoda siitä käsin.

Unelma iltaretriitistä

Toivon että saisin nyt alkuvuonna järjestettyä Sydänyhteys -iltaretriitin, jossa voisimme yhdessä paneutua juuri tähän asiaan. Eikä minkään kiiltokuvien ja korulauseiden kera, vaan muutaman hyvin helpon ja yksinkertaisen menetelmän avulla.

Se olisi oikea täsmälääke tähän aikaan, mutta maaliskuussa alkava Elävän astrologian koulutusohjelma (jossa toki myös käsittelemme näitä asioita, mutta pidemmän kaavan mukaan) pitää minua työllistettynä niin kokonaisvaltaisesti, että en ole varma onnistuuko.

(Jos tuli vahva tunne, että iltaretriitti olisi JUST nyt sitä mitä kaipaat, niin laita sähköpostia. Jos monen sydän janoaa yhteistä elvyttävää ja sisäisen valon sytyttävää lepohetkeä korkeissa energioissa, niin ehkäpä ehkäpä. Viime vuonna tämä yhden illan taivasmatka maksoi 79€ eli enintään sen verran kustantaa, jos sitä jäit miettimään. Laita viesti.)

© 2024 Kirsi Halla-Seppälä

Kuvaaja: Kira auf der Heide  

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

kisskiss

Kirsi Halla-Seppälä

Ratkaisukeskeinen terapeutti, ammattiastrologi, läsnäolo- ja tietoisuusohjaaja Kirsi Halla-Seppälä on ammattiuransa astrologina noin 30 vuotta sitten aloittanut luontokeskeisen Elävä Astrologia® -suuntauksen kehittäjä, sekä Sielunkartta® ja Sydänyhteys® -konseptien perustaja. Hän kirjoittaa parhaillaan kirjaa luontokeskeisestä elävästä astrologiasta, ohjaa koulutus- ja kasvuryhmiä, sekä tarjoaa asiakkaille astrologisia tulkintoja, sielunkarttamaalauksia sekä tietoisuusmatkoja.

Kirsi Halla-Seppälä