Sielunkuu ja äänimaljahieronta

Tiina Pitkänen kutsui minut kokeilemaan äänimaljojen taikaa ja tehoa…

Elämäni on yleensä hyvin rauhallista, hiljaista ja hidastempoista. Kiireisiä päiviä ei ole montaa vuodessa, enkä sellaista elämää kyllä pystyisi elämäänkään. I don’t do busy. Ei onnistu vaikka yrittäisi. Tällainen harvinainen hieman aktiivisempi päivä kuitenkin sattui kohdalleni kesäkuun puolivälissä, ja siitä seurauksena päänsärkyä ja hajanainen olo. Oli oikeastaan loistava juttu, että tämä oli juuri se päivä, kun olin sopinut Tiinan kanssa että matkustan Helsingin Malmille tutustumaan äänimaljahierontaan ja muuhun toimintaan, jota hän yrityksessään Sielunkuu tarjoaa.

Tiinalla on kaunis ja rauhallinen työtila, jossa on hoitohuone ja isompi, ryhmätilaisuuksiin sopiva sali sekä muita tiloja. Myös Tiinan oma energia on hyvin lempeä ja kaunis, siinä on paljon herkkyyttä, tilaa ja avaruutta, juuri sellaista, että hänen läsnäolossaan on hyvä ja turvallinen olo olla ja rentoutua.

Saavuin siis hoitohuoneelle päänsärkyisenä ja vähän kaoottisissa energioissa, koska päivä oli tarjonnut aistiärsykkeitä ja kuormitusta yli oman herkkyysrajan. Tunsin oman sisäisen tilani hyvin voimakkaasti heti saavuttuani paikalle, koska Tiinan työhuone ja oma olemus tarjosivat niin seesteisen avaruudellisen läsnäolon, jossa saattoi kuulla itseään.

Asetuin hoitoa varten vatsalleni hoitopöydälle ja Tiina aloitti äänimaljahieronnan. Hoito tapahtuu vaatteet päällä, ja sen aikana lasketaan kehon päälle miellyttävän pehmeästi soivia ja upeasti resonoivia eri kokoisia äänimaljoja. Koska olin aistiärsykkeiden vuoksi ylikuormittunut, olisi voinut kuvitella että äänimaljojen ääni olisi tuntunut epämiellyttävältä, mutta kaikkea muuta! Niiden ääni loi ympärilleni kuin suloisen valoa täynnä olevan kuplan, jonka sisällä oli ihanan rentouttavaa ja rauhoittavaa olla. Äänimaljojen sointi oli kuin balsamia korville, hermostolle ja koko keholle. Juuri mitä siihen hetkeen kaipasin.

Hoitopöydälle asetuttuani, kun Tiina laittoi ensimmäisen maljan soimaan, vajosin saman tien niin syvään läsnäolon ja kirkkaan korkeamman tietoisuuden tilaan, että en pysty kertomaan mitään hoidon kulusta. Mutta kun se oli ohi ja olin takaisin omassa päivätietoisuudessani, oli oma olo ihanan levollinen, pehmeä, tasapainoinen ja kirkas. Ja mikä parasta, päänsärky oli tiessään!

Lämmin kiitos Tiinalle tästä mahdollisuudesta saada tutustua omakohtaisesti äänimaljatyöskentelyyn. Tiinalla on työhuoneellaan monia eri kokoisia huikean hienoja, laadukkaita ja erityisesti terapiakäyttöön soveltuvia äänimaljoja sekä suuria kongeja, joita käytetään ryhmien kanssa työskennellessä. Jos kaipaat syvärentoutusta, tasapainoa ja lämminhenkistä kohtaamista, ota ihmeessä yhteyttä Tiinaan ja käy kokeilemassa mitä äänimaljahieronta voi sinulle tarjota. Tiinalla on muitakin palveluita ja voit lukea niistä lisää hänen kotisivultaan Sielunkuu.


Esittelen mielelläni kollegoitani ja muita henkisen kasvun sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistäjiä täällä blogissani, joten jos olet kiinnostunut yhteistyöstä esimerkiksi siinä muodossa, että tutustun tarjoamaasi palveluun ja kerron rehellisen kokemukseni siitä, niin ota ihmeessä yhteyttä! ♡

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *