Sielunkartta® -webinaari

sielunkarttakoulutus 1

Oletko salaa unelmoinut osaavasi tulkita ajan energioita ja sielunsuunnitelmia tähtikartoilta, mutta ajatellut sen olevan aivan liian monimutkaista, aikaa vievää ja vaikeaa että se olisi sinulle mahdollista?

Onko mielessäsi astrologiaan liittyviä kysymyksiä tai ihmetyksen aiheita, joihin et ole koskaan saanut riittävän selkeitä tai kattavia vastauksia?

Haluaisitko osata vastata ymmärrettävästi ja napakasti skeptisten tuttaviesi kysymyksiin siitä, mitä astrologia on?

Haaveiletko siitä, että voisit tehdä tulkintoja muille ihmisille – jopa ihan ammatillisessa mielessä?


Sielunkartta -webinaari antaa sinulle kattavan käsityksen siitä, mitä elävä astrologia parhaimmillaan on. Saat illan aikana napakan paketin tietoa shamanistisen astrologian perusteista, lainalaisuuksista ja siitä mitä hyötyä astrologisten karttojen ymmärtämisestä sinulle voi olla – joko oman kasvun ja henkilökohtaisen elämäsi kannalta tai mahdollisen tulevan ammatin muodossa.

Voit osallistua webinaariin riippumatta siitä, onko astrologia sinulle tuttua vai ei. Minkäänlaista astrologista ennakko-osaamista ei tarvita. Myös heille, joilla on takana jo vuosien opinnot ja alan harjoittaminen, webinaari voi tarjota syventävää ymmärrystä, uutta näkökulmaa ja mielenkiintoisia uusia oivalluksia.

Webinaari toteutetaan zoom-videokonferenssina. Suoritettuasi osallistumismaksun verkkokaupassa, saat sähköpostiisi kuitin, jossa linkki tapahtumaan. Klikkaamalla kuitissa olevaa linkkiä, pääset liittymään mukaan tilaisuuden alkaessa. Mikäli et pääse osallistumaan livenä webinaariin, voit katsoa tapahtuman tallenteen jälkeenpäin.

Illan aikana ei ole mahdollista tehdä tulkintoja osallistujien kartoista, mutta sen sijaan vastaan mahdollisimman moniin yleisesti shamanistista astrologiaa, karttojen tulkintaa, Sielunkarttakoulutusta tai astrologin ammattia koskeviin kysymyksiin.

KIRSI HALLA-SEPPÄLÄ

Kirsi on toiminut astrologina sekä kirjoittanut ja luennoinut hyvinvoinnista ja elämäntaidosta jo lähes 30 vuotta. Hän on Suomen Ammattiastrologit ry:n entinen puheenjohtaja, nykyinen varapuheenjohtaja ja pitkäaikainen jäsen, hänellä on yliopistotutkinto ratkaisukeskeisestä psykoterapiasta (PGD in Solution Focused Therapy) ja vuosien kokemus terapeuttisesta työstä. Tällä hetkellä Kirsi kouluttaa astrologeja shamanistisen astrologian koulutusohjelmassa, ohjaa Sydänyhteys® -ryhmiä ja tekee shamanistisia matkoja sekä astrologisia tulkintoja asiakkaille.

JÄRJESTÄJÄ: Kirsi Halla-Seppälä (ratkaisukeskeinen terapeutti, ammattiastrologi, läsnäolo- ja tietoisuusohjaaja)
MISSÄ: zoom.us – linkki tapahtumaan löytyy sähköpostiisi tulleesta maksutositteesta.
MILLOIN: ke 12.1.2022 klo 18-20.30
HINTA: 49€ sis. 24% alv
ILMOITTAUTUMINEN: Maksa webinaari verkkokaupassa, muuta ilmoittautumista ei tarvita.
PERUUTUSEHDOT:
Ilmoittautuminen on sitova ja paikkoja on rajoitetusti. Osallistumismaksu palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, että tapahtuma peruuntuu järjestäjän toimesta.
TIEDUSTELUT: yhteys@kirsihallaseppala.fi

© 2021 Kirsi Halla-Seppälä

kirsihs mv

Kirsi Halla-Seppälä

Kirsi on toiminut astrologina sekä kirjoittanut ja luennoinut hyvinvoinnista ja elämäntaidosta jo 30 vuotta. Hän on Suomen Ammattiastrologit ry:n puheenjohtaja ja pitkäaikainen jäsen, hänellä on yliopistotutkinto ratkaisukeskeisestä psykoterapiasta (PGD in Solution Focused Therapy) ja vuosien kokemus terapeuttisesta työstä. Tällä hetkellä Kirsi opettaa elävää astrologiaa Sielunkartta® -koulutusohjelmassa, ohjaa transformatiivisia tietoisuusprosesseja Sydänyhteys® -ryhmissä ja kirjoittaa kirjaa.