Sielunkartta -webinaari

En melkein usko tätä todeksi, mutta niin se nyt vaan on. Tätä on kysytty, pyydetty, toivottu ja aneltu, ja aina olen lupaillut, sanonut että kylläkyllä, joopajoo, suunnitelmissa on ilman muuta järjestää taas pitkästä aikaa astrologista koulutusta. Mutta sitten aika ei ole koskaan tuntunut oikealta tai muut jutut ovat jättäneet koulutuksen järjestämisen jalkoihinsa. Ja puolella sydämellä tai pitkin hampain minä en tee yhtään mitään! Se on siis saanut odottaa – kuten tekin, rakkaat tulevat astrologit.

Mutta nyt, muutaman viikon päästä, keskiviikkona 17.3. klo 18 eetteriin pärähtää Sielunkartta® -nimellä kulkevan astrologisen koulutusohjelman johdanto. FB-esite väittää että se on ilmainen (en millään saanut muutettua sitä), vaikka ei ole. Webinaari-illan hinta on 49€ ja koska paikkoja on rajoitetusti, kannattaa käydä vahvistamassa oma osallistuminen lunastamalla pääsylippu sivustoni verkkokaupassa.

Tämä johdantona alkavaan Sielunkartta®-koulutukseen toimiva webinaari antaa sinulle kattavan käsityksen siitä, mitä astrologia on. Saat illan aikana napakan paketin tietoa astrologian perusteista, lainalaisuuksista ja siitä mitä hyötyä astrologisten karttojen ymmärtämisestä sinulle voi olla – joko oman kasvun ja henkilökohtaisen elämäsi kannalta tai mahdollisen tulevan ammatin muodossa.

Webinaariin osallistuminen ei sido sinua mihinkään, voit tulla mukaan ja tuumailla sitten myöhemmin haluatko jatkaa koulutuksen parissa vai et. Webinaariin voi osallistua riippumatta siitä onko astrologia sinulle tuttua vai ei. Minkäänlaista astrologista ennakko-osaamista ei tarvita. Myös heille, joilla on takana jo vuosien opinnot ja alan harjoittaminen, webinaari voi tarjota syventävää ymmärrystä, uutta näkökulmaa ja mielenkiintoisia uusia oivalluksia.

Voit halutessasi jakaa tietoa webinaarista omissa kanavissasi ja varsinkin kaikkien astrologiasta kiinnostuneiden tuttaviesi kanssa!

Webinaarin esite löytyy täältä. Ilmoittautuminen ja paikan varaaminen tapahtuu täällä.

Translate »