Sielunkartta ja elävä astrologia -webinaari

Aiheet:
casey-horner-fsJB3KT2rj8-unsplash

Rakastatko luontoa ja läsnäoloa hetkessä ilman ajattelua?

Oletko ajatellut, että astrologia ennemminkin etäännyttää elävästä elämästä ja läsnäolosta tässä ja nyt?

Inhoatko tuntemaasi astrologiaan usein liittyvää stereotyyppistä määrittelyä ja kliseisten kuvailujen toistamista?

Oletko salaa unelmoinut osaavasi tulkita sielunsuunnitelmia ja ajan energioita astrologisilta tähtikartoilta, mutta ajatellut sen olevan aivan liian monimutkaista, aikaa vievää ja vaikeaa, että se olisi sinulle mahdollista?

Haluaisitko syventää yhteyttä luontoon, kehoosi ja tunteisiisi? Kiinnostaisiko sinua avautua aistimaan energioita ja vahvistaa yhteyttä intuitioosi? Toivoisitko olevasi luovempi, ja että luova kirjoittaminen, maalaaminen, valokuvaaminen, leipominen, tanssi tai jokin muu itseilmaisun menetelmä olisi enemmän läsnä arjessasi?

Onko mielessäsi astrologiaan liittyviä kysymyksiä tai ihmetyksen aiheita, joihin et ole koskaan saanut riittävän selkeitä tai kattavia vastauksia?

Oletko ehkä erilainen oppija, eikä kuluneiden stereotypioiden ja määritelmien ulkoaoppiminen voisi vähempää kiinnostaa? Haluatko oppia näkemään ja kuulemaan oman kokemuksen kautta, luovasti ja elämyksellisesti, luomalla elävän yhteyden suoraan lähteeseen?

Onko se astrologia mihin olet tutustunut ollut mielestäsi aina jotenkin liian rajoittavaa, määrittelevää, teknistä, pinnallista, elävästä elämästä vieraantunutta tai korostetun älyllistä?

Haluaisitko osata vastata ymmärrettävästi ja napakasti skeptisten tuttaviesi kysymyksiin siitä, mitä astrologia on?

Oletko mahdollisesti jo pitkään astrologiaa harjoittanut harrastaja tai ammattilainen, ja ihmettelet sitä mitä “elävä astrologia” oikein on?

Haaveiletko siitä, että voisit tehdä tulkintoja muille ihmisille – jopa ihan ammatillisessa mielessä?

Jos vastaat yhteenkin näistä kysymyksistä “kyllä”, tämä maksuton webinaari on juuri sinua varten! (ilmoittaudu mukaan täällä)


Mitä elävä astrologia on ja miten se voi rikastuttaa sinun elämääsi?

Tämä johdantona maaliskuussa alkavaan elävän astrologian koulutusohjelmaan toimiva webinaari antaa sinulle kattavan käsityksen siitä, mitä luontokeskeinen elävä astrologia oikein on.

Saat illan aikana napakan paketin tietoa elävän astrologian perusteista, lainalaisuuksista ja siitä mitä hyötyä siitä sinulle voi olla – joko oman kasvun ja henkilökohtaisen elämäsi kannalta tai mahdollisen tulevan ammatin muodossa.

Webinaariin voi osallistua riippumatta siitä onko astrologia sinulle tuttua vai ei. Minkäänlaista astrologista ennakko-osaamista ei tarvita. Myös heille, joilla on takana jo vuosien opinnot ja alan harjoittaminen, webinaari voi tarjota syventävää ymmärrystä, uutta näkökulmaa ja mielenkiintoisia uusia oivalluksia.

Webinaari toteutetaan etäyhteyksin zoomilla. Vähän ennen tapahtuman alkua saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta pääset liittymään mukaan.

Illan aikana en tee tulkintoja osallistujien kartoista, mutta sen sijaan vastaan mahdollisimman moniin yleisesti astrologiaa, karttojen tulkintaa, elävän astrologian koulutusohjelmaa tai astrologin ammattia koskeviin kysymyksiin.

Mikäli tiedät jo ettet pääse mukaan livenä, voit lähettää kysymyksesi minulle etukäteen sähköpostilla.

Jos et pääse osallistumaan webinaariin livenä, voit saada siitä tallenteen myöhemmin katsottavaksi.


Varaa paikka maksuttomaan webinaariin verkkokaupassa, muuta ilmoittautumista ei tarvita. Viimeinen ilmoittautumispäivä on keskiviikkona 21.2. joten muista ilmoittautua ennen sitä!


Maaliskuussa 2024 alkava vuoden mittainen koulutus on ainutlaatuinen, perinteisistä astrologiakursseista merkittävällä tavalla poikkeava luontoyhteydestä ja mytologiasta ammentava luontokeskeisen elävän astrologian koulutusohjelma, jonka avulla löydät yhteyden sisäiseen luontoosi. Luonnon rytmien, vuodenaikojen vaihtelun ja ajan syklien avulla, se ohjaa kohti todellista itsetuntemusta, alitajuisista ohjelmoinneista vapautumista, sekä luovaa ja autenttista itseilmaisua.

© 2024 Kirsi Halla-Seppälä

Kuvaaja: Casey Horner

kisskiss

Kirsi Halla-Seppälä

Ratkaisukeskeinen terapeutti, ammattiastrologi, läsnäolo- ja tietoisuusohjaaja Kirsi Halla-Seppälä on ammattiuransa astrologina noin 30 vuotta sitten aloittanut luontokeskeisen Elävä Astrologia® -suuntauksen kehittäjä, sekä Sielunkartta® ja Sydänyhteys® -konseptien perustaja. Hän kirjoittaa parhaillaan kirjaa luontokeskeisestä elävästä astrologiasta, ohjaa koulutus- ja kasvuryhmiä, sekä tarjoaa asiakkaille astrologisia tulkintoja, sielunkarttamaalauksia sekä tietoisuusmatkoja.

Kirsi Halla-Seppälä