Sielunkartta® -astrologiakoulutus KEVÄT

Huhtikuussa 2021 alkaa todella ainutlaatuinen, perinteisistä astrologiakursseista merkittävällä tavalla poikkeava koulutusohjelma. Kyseessä on luonnonilmiöihin, vuodenajan vaihteluihin ja ajan sykleihin perustuva lähestymistapa, josta käytän nimitystä elävä astrologia tai shamanistinen astrologia.

Sielunkartta -koulutusohjelma rakentuu viidestä kolmen kuukauden mittaisesta moduulista, joissa jokaisessa on kuusi koulutusiltaa, aina joka toinen keskiviikko. Ensimmäiseen moduuliin osallistuminen ei sido sinua jatkamaan koulutusta sen pidemmälle, joten voit edetä rauhassa tunnustellen, onko tämä sinun polkusi.

Sielunkarttakoulutus on paljon enemmän kuin vain kurssi jossa opit astrologiaa. Kyseessä on syvällinen ja parhaimmillaan elämää muuntava prosessi, jossa opit paljon uutta itsestäsi, ihmissuhteistasi, tarkoituksestasi ja elämän perimmäisistä lainalaisuuksista.

Koulutuksessa voit valita oman henkilökohtaisen kasvupolun tai suuntautumisen kohti astrologian ammattimaista harjoittamista. Astrologin ammatista haaveileville tämä on loistava mahdollisuus myös siinä mielessä, että koulutuksen kautta on mahdollista päästä ns. oppipoikakoulutukseen (apprenticeship) eli suunnitelmissani on valita muutama tästä kiinnostunut henkilö yksityisoppilaakseni, joiden kanssa työskentelen läheisessä suhteessa ja laadin heille yksilöllisesti mittatilaustyönä räätälöidyn koulutusohjelman. (Tarkempia tietoja apprenticeship-koulutuksesta on mahdollista saada vasta tämän kurssin jälkeen.)

Voit osallistua Sielunkarttakoulutukseen riippumatta siitä, onko astrologia sinulle tuttua vai ei. Minkäänlaista astrologista ennakko-osaamista ei tarvita. Myös heille, joilla on takana jo vuosien opinnot ja alan harjoittaminen, tämä koulutusohjelma tarjoaa ainutlaatuisen lähestymistavan, aivan uudenlaista ymmärrystä ja kokemukselliseksi tiedoksi avautuvia opetuksia.

Ensimmäisen moduulin aikana sukellamme astrologian ytimeen. Saat paljon uusia oivalluksia avaavaa tietoa siitä, mistä astrologiassa todella on kysymys, mihin se juontaa juurensa, mikä on sen tarkoitus ja millaista on kulkea astrologian viitoittamaa vihkimyspolkua.

Koulutus on hyvin käytännönläheinen ja se on rakennettu niin, että oppiminen tapahtuu kokemuksellisesti ja elämyksellisesti. Kurssin jälkeen todella tiedät ja tunnet itsessäsi, mistä opituissa asioissa on kysymys, ilman että asioista tulee vain ulkoaopeteltua, monimutkaiselta tuntuvaa ja vaikeasti sisäistettävää mielen sisältöä.

Se että astrologia – sielunsuunnitelmat, ajan energiat ja ihmissuhdedynamiikat – alkaa avautua sinulle omakohtaisena, syvällisesti sisäistettynä kokemuksena, tekee sinusta erinomaisen astrologisten karttojen tulkitsijan. Kun astrologinen ymmärrys kumpuaa sydämestä eikä mielestä, siinä on todella puhutteleva ja koskettava laatu.

Moduuli 1 “Kevät” sisältää astrologian perusteet, painopisteena kartan perusrakenne: eläinrata, elementit, laadut, polariteetit, akselit, huoneet ja planeetat. Sielunkartta -astrologiakoulutus on viisi moduulia sisältävä kokonaisuus, jotka kaikki suoritettuasi saat todistuksen. Sinun ei tarvitse jatkaa koulutusta ensimmäisen moduulin jälkeen, jos et niin halua, mutta myöhempiin moduuleihin osallistuminen edellyttää kaikkien aiempien läpikäymistä.

Lue tästä kirjoituksesta tarkemmin, millainen lähestymistapa minulla on astrologiaan.

JÄRJESTÄJÄ: Kirsi Halla-Seppälä (ratkaisukeskeinen terapeutti, ammattiastrologi, läsnäolo- ja tietoisuusohjaaja)
MISSÄ: zoom.us / Koulutus toteutetaan etäyhteyksin.
MILLOIN: alk. ke 14.4.2021 klo 18 – 20.30 (14.4., 28.4., 12.5., 26.5., 9.6. ja 23.6.2021)
HINTA: 680€ sis. 24% alv
Mikäli kertamaksu on sinulle liian korkea, voit kysyä osamaksun mahdollisuutta sähköpostitse.
ILMOITTAUTUMINEN: Maksa kurssi verkkokaupassa, muuta ilmoittautumista ei tarvita.
PERUUTUSEHDOT: Ilmoittautuminen on sitova ja paikkoja on rajoitetusti. Osallistumismaksu palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, että tapahtuma peruuntuu järjestäjän toimesta. Koulutuksen toteutuminen kokonaisuudessaan edellyttää sitä, että jokaisessa moduulissa on riittävästi osallistujia.
TIEDUSTELUT: yhteys@kirsihallaseppala.fi

Translate »