Sielunkartta® -astrologiakoulutuksen johdanto

Oletko salaa unelmoinut osaavasi tulkita ajan energioita ja sielunsuunnitelmia tähtikartoilta, mutta ajatellut sen olevan aivan liian monimutkaista, aikaa vievää ja vaikeaa että se olisi sinulle mahdollista?

Onko mielessäsi astrologiaan liittyviä kysymyksiä tai ihmetyksen aiheita, joihin et ole koskaan saanut riittävän selkeitä tai kattavia vastauksia?

Haluaisitko osata vastata ymmärrettävästi ja napakasti skeptisten tuttaviesi kysymyksiin siitä, mitä astrologia on?

Haaveiletko siitä, että voisit tehdä tulkintoja muille ihmisille – jopa ihan ammatillisessa mielessä?

Tämä johdantona alkavaan Sielunkartta®-koulutukseen toimiva webinaari antaa sinulle kattavan käsityksen siitä, mitä astrologia on. Saat illan aikana napakan paketin tietoa astrologian perusteista, lainalaisuuksista ja siitä mitä hyötyä astrologisten karttojen ymmärtämisestä sinulle voi olla – joko oman kasvun ja henkilökohtaisen elämäsi kannalta tai mahdollisen tulevan ammatin muodossa.

Webinaariin voi osallistua riippumatta siitä onko astrologia sinulle tuttua vai ei. Minkäänlaista astrologista ennakko-osaamista ei tarvita. Myös heille, joilla on takana jo vuosien opinnot ja alan harjoittaminen, webinaari voi tarjota syventävää ymmärrystä, uutta näkökulmaa ja mielenkiintoisia uusia oivalluksia.

Webinaari toteutetaan zoom-videokonferenssina. Vähän ennen tapahtuman alkua saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta pääset liittymään mukaan.

Webinaarissa ei ole mahdollista tehdä tulkintoja osallistujien kartoista, mutta sen sijaan vastaan mahdollisimman moniin yleisesti astrologiaa, karttojen tulkintaa, Sielunkarttakoulutusta tai astrologin ammattia koskeviin kysymyksiin.

JÄRJESTÄJÄ: Kirsi Halla-Seppälä, ratkaisukeskeinen terapeutti, ammattiastrologi, läsnäolo- ja tietoisuusohjaaja
MISSÄ: zoom.us
MILLOIN: ke 17.3.2021 klo 18 – 20.30
HINTA: 49€ sis. 24% alv
ILMOITTAUTUMINEN: Maksa webinaari verkkokaupassa, muuta ilmoittautumista ei tarvita.
PERUUTUSEHDOT:
Ilmoittautuminen on sitova ja paikkoja on rajoitetusti. Osallistumismaksu palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, että tapahtuma peruuntuu järjestäjän toimesta.
TIEDUSTELUT: yhteys@kirsihallaseppala.fi

Translate »