Matka sisäiseen luontoon -retriitti

Rosavillan kukkatilalla syyskuussa järjestettävä elämyksellinen retriittiviikonloppu on täynnä aistinautintoja, luontoyhteyttä, lepoa ja hemmottelua, mutta myös syvällinen tutkimusmatka sisäisiin maailmoihisi sielunkarttasi ohjaamana.

Matka sisäiseen luontoon -retriitti 15.-17.9.2023

Tule mukaan Rosavillan kukkatilalla syyskuussa järjestettävään ainutkertaiseen retriittiin, jossa pääset tutkimusretkelle syvimpään luontoosi, sekä tutustumaan omaan sisäiseen teatteriisi: sisäisiin hahmoihin, arkkityyppeihin, käsikirjoituksiin, haasteisiin ja voimavaroihin luontokeskeisen elävän astrologian, mytologian ja erilaisten henkisten harjoitusten sekä luovien menetelmien avulla.

Luvassa on varmasti ikimuistoinen elämys, sillä retriittiviikonloppu on täynnä aistinautintoja, luontoyhteyttä, lepoa ja hemmottelua, mutta myös syvällinen tutkimusmatka sisäisiin maailmoihisi sielunkarttasi ohjaamana.

Retriitillä alat nähdä, kokea ja ymmärtää itsessäsi ja luonnossa olevia ulottuvuuksia, joiden olemassaolon olet ehkä aistinut, mutta et ole päässyt täysin yhteyteen niiden kanssa.


Rosavilla on idyllinen ja ekologinen hyvinvointi- ja retriittikeskus, joka lumoaa kauneudellaan, miljööllään ja hemmotteluhoidoillaan. Vai mitä sanot turvesaunasta, kukkakylvyistä ja äänimaljahoidoista kukkaniityn, tammikatedraalin ja hedelmätarhojen kupeessa?

Upean luonnon, rauhan ja hiljaisuuden lisäksi saamme nauttia huippukokin valmistamaa herkullista kasvisruokaa. Täyshoito sisältää myös saunomisen, lakanat ja kylpytakit, sekä jooga-alustat, joilla on mukava rentoutua yhteisen kurssiohjelmamme aikana.

Rosavilla sijaitsee kauniin Karhulankylänjärven rannalla. Savusauna ja rantasauna antavat nautinnolliset löylyt, ja saunanraikkaana iltauinnin jälkeen on suloista nukahtaa puhtaisiin lakanoihin yölinnun huhuillessa hiljaa tammien lehvistöissä.

Pääset tutustumaan Rosavillaan täällä.

Retriittiin ilmoittautuminen tapahtuu varaamalla paikka verkkokaupassa ja maksamalla varausmaksu 160€ sähköpostiin tulevalla laskulla. Loput osallistumismaksusta maksetaan laskulla,  joka tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä, kuitenkin viimeistään ennen retriitin alkua.

Retriittipaikkoja on rajallisesti ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ryhmäkoko on enintään 20 henkeä. Retriitti toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on 22.5.2023 mennessä vähintään 10. Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautuessasi sitoudut noudattamaan peruutusehtojamme.

Osallistumismaksun Early Bird -hinta ennen 22.5. ilmoittautuneille 460€. Jos ilmoittaudut sen jälkeen eli 23.5. eteenpäin, hinta on 480€.

Osallistumismaksu sisältää 24% alv, retriittiohjelman, ohjauksen, jokaiselle osallistujalle henkilökohtaisesti laaditun syntymäkartan sekä mahdolliset kurssimateriaalit.

Voit osallistua retriittiin riippumatta siitä, onko astrologia sinulle tuttua vai ei. Kyseessä ei siis ole astrologinen koulutus, etkä tarvitse mitään ennakkotietoja tai osaamista aiheen tiimoilta.

Ja myös sinulle, jolla on takana jo vuosien opinnot tai ehkä jopa alan ammatillinen harjoittaminen, tämä viikonloppu tarjoaa ainutkertaisen elämyksen ja syväsukelluksen sisimpääsi. Retriitti antaa sinulle aivan uudenlaista ymmärrystä ja kokemukselliseksi tiedoksi avautuvia elämää muuntavia opetuksia.

Ilmoittautumaan pääset täältä.

Osallistumismaksun lisäksi majoituksen hinta on 250€ ja se maksetaan retriitin jälkeen suoraan Rosavillaan heiltä tulevalla laskulla. Tämä sisältää majoituksen idyllisissä kahden hengen huoneissa, lakanat, pyyhkeet, kylpytakit, saunan, joogavälineet, huippukokin valmistamat herkulliset kasvisruuat (2x aamiainen, 2x illallinen, 1x lounas). Erikoisruokavaliot ja ruoka-aineallergiat tulee ilmoittaa Rosavillaan hyvissä ajoin ennen retriitin alkua. Lisämaksusta Rosavillasta on mahdollista varata myös hierontaa, turvehoitoja, kukkakylpyjä tms.

Ilmoittautuminen on sitova ja paikkoja on rajoitetusti. Osallistumismaksu palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, että tapahtuma peruuntuu järjestäjän toimesta. Tutustu ennen tilausta sivuilla oleviin toimitusehtoihin.

Retriitin ohjaajana toimii pitkän linjan ammattiastrologi, Elävä Astrologia® -suuntauksen kehittäjä ja Sielunkartta®  -konseptin perustaja Kirsi Halla-Seppälä  (ratkaisukeskeinen terapeutti, ammattiastrologi, läsnäolo- ja tietoisuusohjaaja).

Kaikki yhteydenotot ja tiedustelut sähköpostilla: yhteys@kirsihallaseppala.fi

etusivu 14

Elävä Astrologia on ammattiastrologi Kirsi Halla-Seppälän kehittämä, luontoyhteydestä, mytologiasta ja ikiaikaisesta tietoisuuden teknologiasta ammentava astrologian suuntaus, joka juontaa juurensa luonnonilmiöihin, vuodenajan vaihteluihin ja ajan sykleihin. Työskentely tapahtuu elämyksellisesti, oman kokemuksen, itsensä kohtaamisen ja henkisen kasvun kautta, avautumalla ammentamaan elävää tietoa suoraan lähteestä.