Rakkaudettomuus kaivaa maata

Aiheet:
rakkaudettomuus kaivaa maata

Itsensä rakastaminen on yksi ihmiselämän tärkeimpiä ja vaikeimpia asioita. Ja tosi usein suurin ongelma sen kanssa on se, että ihminen luulee rakastavansa itseään, mutta ei vaan ole tietoinen siitä kaikesta, miten rakkaudettomuus joka päivä, joka hetki kaivaa maata jalkojen alta, ilmenee arvostelevana tai vaativana sisäisenä puheena, välinpitämättömyytenä, huonoina valintoina, itsestä huolehtimisen laiminlyömisenä jne.

Tässä maailmassa rakkaudettomuus itseä kohtaan on sääntö eikä poikkeus, joten sitä on kovin vaikea huomata. Ja itsensä rakkaudellinen kohtelu on se maaperä ja ilmasto, missä meidän sisäinen puutarha kituu tai kukoistaa.

Kun jo syksyllä visioin tammikuussa 2021 alkavaa Sydänyhteysryhmää, itsensä rakastaminen roihahti esiin voimakkaasti. Jokaisella ryhmällä on ollut oma “sielu” ja oma, ehkä piilevä, mutta pohjalla kaikille yhteinen ryhmäintentio.


Julkaisin tänään tämän tekstin 13.1. aloittavan Sydänyhteys® -transformaatioryhmän instassa. Jos olet ollut mukana tässä ohjaamassani ryhmäprosessissa, voit liittyä mukaan! Jaan tällä yksityisellä tilillä @sydanyhteys prosessiin liittyviä opetuksia, harjoituksia ja muuta materiaalia, joten siksi se on tarkoitettu vain ryhmän omaan käyttöön. Mikäli prosessi kiinnostaa sinua, huhtikuussa aloittaa uusi ryhmä ja siihen voi alkaa ilmoittautua heti uudenkuun aikaan.

© 2021 Kirsi Halla-Seppälä

kirsihs mv

Kirsi Halla-Seppälä

Kirsi on toiminut astrologina sekä kirjoittanut ja luennoinut hyvinvoinnista ja elämäntaidosta yli 25 vuotta. Hän on Suomen Ammattiastrologit ry:n entinen puheenjohtaja, nykyinen varapuheenjohtaja ja pitkäaikainen jäsen, hänellä on yliopistotutkinto ratkaisukeskeisestä psykoterapiasta (PGD in Solution Focused Therapy) ja vuosien kokemus terapeuttisesta työstä. Tällä hetkellä Kirsi kouluttaa astrologeja shamanistisen astrologian koulutusohjelmassa, ohjaa Sydänyhteys® -ryhmiä ja tekee shamanistisia matkoja sekä astrologisia tulkintoja asiakkaille.