Rakkauden lähettiläs

Aiheet:
rakkauden lahettilas

Postasin äsken (luvan kanssa) instastooreihini muutama viikko sitten etävastaanotollani vierailleen Saara Aallon @saaraaalto omissa stooreissaan julkaisemiansa tunnelmia sessiomme jälkeen. Ensimmäinen ajatus hänen syntymäkarttaa katsoessani oli, että tämän sielun elämäntehtävä on olla rakkauden lähettiläänä maailmassa! ♡


Kutsun syntymäkarttaa usein nimellä Sielunkartta, koska se osoittaa meille sen kaiken mitä olemme tuoneet mukanamme tähän elämään: pelot, haavat, ohjelmoinnit, asenteet ja uskomukset, kuin myös korkeimman potentiaalimme, ja kaiken sen mikä meille on mahdollista.

Sielunkartta puhuu minulle moniaistisesti värien, tuoksujen ja makujen, musiikin, symbolien, arkkityyppien ja erityisesti luontometaforien kautta. Käännän sen kaiken sitten asiakkaalle hyvin selkeään ja käytännönläheiseen muotoon, jotta siitä olisi mahdollisimman paljon apua hänen omassa elämässään.

Jos haluat itse kokea tuon saman “Combon” (intentiopuhelu+tulkinta+energiatransmissio) missä Saara oli tai jos haluat pelkän tulkinnan, niin kotisivujeni verkkokaupassa on tarjolla vielä muutama aika maaliskuulle. ♡

 

© 2021 Kirsi Halla-Seppälä

kirsihs mv

Kirsi Halla-Seppälä

Kirsi on toiminut astrologina sekä kirjoittanut ja luennoinut hyvinvoinnista ja elämäntaidosta jo 30 vuotta. Hän on Suomen Ammattiastrologit ry:n puheenjohtaja ja pitkäaikainen jäsen, hänellä on yliopistotutkinto ratkaisukeskeisestä psykoterapiasta (PGD in Solution Focused Therapy) ja vuosien kokemus terapeuttisesta työstä. Tällä hetkellä Kirsi opettaa elävää astrologiaa Sielunkartta® -koulutusohjelmassa, ohjaa transformatiivisia tietoisuusprosesseja Sydänyhteys® -ryhmissä ja kirjoittaa kirjaa.