Pysähtyneen hetken viiltävä kauneus

Aiheet:
pexels-alexandre-p-junior-7736101

Tammikuisen talven energia on syvä, tumma, tyyni ja kaunis, kuin sinimustaa samettia oleva tähtitaivas pakkasyönä. 

Seison metsän laidalla, kaukana kaupungin valoista, sydäntalven yönä. Hiljaisuus on lähes käsin kosketeltava. Tunnen miten aika ja avaruus tiivistyvät ympärilleni. 

Sydän tuntuu lyövän hyvin hitaasti, kuin jokaista sykäystä harkiten, enkä melkein uskalla hengittää, etten vain häiritsisi hetken taianomaista tuntua. 

Ajattomuus. Hiljaisuus. Pysähtyneen hetken syvältä koskettava, lähes viiltävä kauneus, ja kaiken katoavaisuus. 

Kuin olisi jonkin yhtä aikaa ikuisen, pyhän ja samalla ohikiitävän, silmänräpäyksessä iäksi kadotetun äärellä.


Yllä oleva runo on poiminta eräästä aiempana vuonna kirjoittamastani uudenkuun ajankuvasta. Sopii tähänkin hetkeen.

Aurinko ja Pluto ovat vielä hetken aikaa yhtymässä Kauriin viimeisimmillä asteilla, ja tätä yhdistelmää kuvaamaan tein sanoista helminauhan. Tässä se on:

Pysähtynyt. Intensiivinen. Maaginen. Syvä. Transformatiivinen. Perusteellinen. Mustavalkoinen. Synkkä. Tyyni. Hiljainen. Kaunis. Ajaton. 

© 2024 Kirsi Halla-Seppälä

Kuvaaja: Alexandre P. Junior   

kisskiss

Kirsi Halla-Seppälä

Ratkaisukeskeinen terapeutti, ammattiastrologi, läsnäolo- ja tietoisuusohjaaja Kirsi Halla-Seppälä on ammattiuransa astrologina noin 30 vuotta sitten aloittanut luontokeskeisen Elävä Astrologia® -suuntauksen kehittäjä, sekä Sielunkartta® ja Sydänyhteys® -konseptien perustaja. Hän kirjoittaa parhaillaan kirjaa luontokeskeisestä elävästä astrologiasta, ohjaa koulutus- ja kasvuryhmiä, sekä tarjoaa asiakkaille astrologisia tulkintoja, sielunkarttamaalauksia sekä tietoisuusmatkoja.