Postia virranjakajalle

postia virranjakajalle

Kirje sinulle, joka olet muutoksessa:

Kiitos paljon yhteydenotostasi. On ihanaa että kirjoitat. Tuntuu että olet tärkeällä virranjakajalla elämässäsi, olen itse käynyt tavallaan samankaltaista siirtymää – tuskastuneena ja uupuneena vanhaan, sydämen välillä kuiskaillessa ja välillä ulvoessa, kun kaipuu sitä kohtaan mitä oikeasti haluaa on niin riipaiseva.

Se hätä ja turvattomuus, voimattomuuskin, kuuluu prosessiin. On tosi tärkeää, että vaikka tiedät mitä haluat ja minne olet menossa, et yritä puskea mitään väkisin tai nopeuttaa asioita. Se vaatii kärsivällisyyttä ja luottamusta. On itsestään selvää, näin ulkopuolisin silmin, että sinusta tulee sitä mitä olet jo niin pitkään suunnitellut. Elämäsi tulee muuttumaan paljon sen myötä, mutta anna prosessin avautua omalla painollaan, anna asioiden tapahtua askel kerrallaan. Ja pidä hyvää huolta itsestäsi!

Kun on niin kovin pitkään halunnut jotain, voi herkästi tuntua siltä, että sitten kun alkaa olla valmis siihen, tulee hätä ja kiire, niin kuin olisi jäljessä, niin kuin pitäisi ottaa takaisin kadotettua aikaa. Näin ei kuitenkaan ole. Sillä tavalla vain uuvuttaa itsensä. Luota siihen, että kaikki on todellakin tapahtumassa täydellisellä ajoituksella. Ja koska tulevassa tehtävässäsi sinä itse tulet olemaan sekä työpaikka että tekijä, niin täytyy oikeasti huolehtia omasta jaksamisesta ja hyvinvoinnista, ei tiristää viimeisiä rippeitä omasta selkärangasta ja vetää itseään niin tiukoille, että lopulta ei enää jaksa eikä pysty tekemään mitään.

Nämä ovat asioita, joiden äärellä olen itse ollut aina murroskohdissa, ja oppinut niistä. Ehkä tärkeimpänä oivalluksena on ollut se, että muutosprosessit eivät mene niin kuin mieli haluaisi ja ajattelisi että pitäisi tai olisi ihanteellista. Et ehkä enää muista, mutta nämä ovat kaikki Sydänyhteysprosessin opetuksia ja sisältöä. Se muutos on tapahtumassa ja tapahtuu sinulle.

Kun koetat saada muutosta aikaan, tunnet hätää ja huolta, koska uskot että kaikki on sinun harteillasi. Sen sijaan, että ajattelet kaiken olevan käsissäsi, voit myös antautua elämälle.

Muutos tapahtuu kyllä, kun lakkaat olemasta sen esteenä.


Toivon sinulle voimauttavaa uudenkuun aikaa, ja mahdollisuutta lepoon.

Halauksin,
Kirsi

© 2021 Kirsi Halla-Seppälä

kirsihs mv

Kirsi Halla-Seppälä

Kirsi on toiminut astrologina sekä kirjoittanut ja luennoinut hyvinvoinnista ja elämäntaidosta jo 30 vuotta. Hän on Suomen Ammattiastrologit ry:n puheenjohtaja ja pitkäaikainen jäsen, hänellä on yliopistotutkinto ratkaisukeskeisestä psykoterapiasta (PGD in Solution Focused Therapy) ja vuosien kokemus terapeuttisesta työstä. Tällä hetkellä Kirsi opettaa elävää astrologiaa Sielunkartta® -koulutusohjelmassa, ohjaa transformatiivisia tietoisuusprosesseja Sydänyhteys® -ryhmissä ja kirjoittaa kirjaa.