Pieni katsaus aikaan: Vapautta ja alitajuisia impulsseja

Aiheet:
laura-ockel-8uEH5CyNi_s-unsplash

Toiminta vaatii tilaa ja vapautta, äkillisiä yllätyksiä, turhautumista väärinkäsityksistä, alitajuiset voimat ovat pinnassa.

Pieni katsaus aikaan on astrologinen tulkinta päivän energioista ajalle 26.-27.6.2023.

Kapinallisia uudistumisenergioita edustava Uranus on intensiivisessä kontaktissa Marsiin ja pyrkii ravistelemaan jähmettyneitä pyrkimyksiä ja kyseenalaistamaan totuttuja toimintamalleja. Äkkikäänteet, yllätykset ja irtiotot voivat nyt tehdä hyvää, sillä tämä kuvio pyrkii ensisijaisesti tuomaan liikettä ja raikkautta seisovaan ilmaan. Pikkuinen ukkosmyrsky ei tee pahaa vaan puhdistaa ihanasti hikisen painostavan päivän jälkeen.

Ajattelun, viestinnän ja kommunikoinnin planeetta Merkurius on parhaillaan onnellisesti omassa merkissään Kaksosissa, mutta kuin usvaverhon ympäröimänä upottavalla suolla tai eväsretkellä alamaailman tummissa vesissä ja pimeissä onkaloissa.

Eteerinen illusionisti Neptunus himmentää ja herkistää rationaalista ajattelua, terävää muistia ja selkeää kommunikaatiota, hurmoksellisia henkisiä tiloja, unennäkemistä ja luovuutta tukien.

Pluto lisää kuvioon syvyyttä ja alitajuisia impulsseja. Jos jotain tuli sanottua tai ymmärrettyä väärin, kyse voi olla siitä, että mieli teki aikamatkan ja reagoi johonkin menneisyydessä koettuun mutta kesken jääneeseen tilanteeseen, eikä siihen mistä tässä ja nyt oli oikeasti kyse.

26.-27.6.2023 Mars neliö Uranus, Merkurius neliö Neptunus, Merkurius kvinkunssi Pluto


Löydät blogista otsikolla “Lovers’Moon” seikkaperäisemmän katsauksen koko kuunkierron ajalle eli tulkinta on voimassa vielä 17.7. asti.

Olisi myös kiva kuulla onko näistä pienistä päivän energiaa sanottavista ajankuvista mitään iloa tai hyötyä kenellekään? Joku ehkä muistaa, kuinka vuosia sitten julkaisin näitä päivittäin nimellä “astrosää” tai “päivän energia”. Ja sittemmin siirryin kirjoittamaan koko kattavampi, koko kuunkierron ajan teemoja ja tunnelmia käsitteleviä ajankuvia.

© 2023 Kirsi Halla-Seppälä

Kuvaaja: Laura Ockel 

kisskiss

Kirsi Halla-Seppälä

Ratkaisukeskeinen terapeutti, ammattiastrologi, läsnäolo- ja tietoisuusohjaaja Kirsi Halla-Seppälä on ammattiuransa astrologina noin 30 vuotta sitten aloittanut luontokeskeisen Elävä Astrologia® -suuntauksen kehittäjä, sekä Sielunkartta® ja Sydänyhteys® -konseptien perustaja. Hän kirjoittaa parhaillaan kirjaa luontokeskeisestä elävästä astrologiasta, ohjaa koulutus- ja kasvuryhmiä, sekä tarjoaa asiakkaille astrologisia tulkintoja, sielunkarttamaalauksia sekä tietoisuusmatkoja.

Kirsi Halla-Seppälä