Pieni katsaus aikaan: Koko ajan pahoillaan jostakin

pexels-cottonbro-studio-8360789

Olen miettinyt anteeksipyytelyä, sitä puolihuolimattomasti joka toisen lauseen väliin lipsahtavaa kirosanaa, asennetta, uskomusta, että pitää jotenkin koko ajan olla pahoillaan jostakin. Siitä että on jotain tai ei ole, että hengittää väärällä tavalla. Että on.

Tein eilen raparperi-mansikkakiisseliä. Siitä nousi pilvi kesän tuoksuista höyryä, täynnä sanoja kuin sadepisaroita. Juoksin kiireesti kirjoittamaan ylös sen mistä ne kertoivat.


Suhtaudu itseesi aina suurella kunnioituksella. Älä vähättele, mitätöi, naureskele, selittele tai anteeksipyytele mitään, mitä sanot tai teet. Arvosta. Kunnioita. Rakasta. Ole sitä mitä olet. Sano se mitä sanot täysin palkein. Ole tosissasi, et ole mikään vitsi. Älä ole setämies, joka tytöttelee, eikä ota tosissaan. Jos et itse ole itsesi puolella, itsesi suurin kannattaja, niin kuka sitten on?


Tänään 22.11.2023, kun KUU on KALOISSA yhtymässä NEPTUNUKSEEN, tunteet ovat herkillä kuin kauriinvasan väpättävä sydän.

AURINKO, sisäinen luova lapsi, on neliössä SATURNUKSEEN – mikä on tyypillinen märkä rätti innostuksen liekkien päällä -ilmiö (“et sä mitään osaa etkä pysty, kuka sä oikein luulet olevasi, älä edes yritä”). Saturnus-Aurinko on rajoittava ja pessimistinen, mutta edustaa myös suojaavia rajoja, karsimista ja keskittymistä oleelliseen.

VENUS, omanarvontunto ja rakkaus itsessämme, on oppositiossa itse-epäilyn, riittämättömyyden tunteiden ja kipukohtien KHIRONIN kanssa. Herkästi ihmissuhteissa näkyväksi tuleva ristiriita, missä myöntyminen ja miellyttäminen, tarve tulla hyväksytyksi, on vastakkain haavojemme kanssa. Kenen tunteet ovat tärkeämpiä kuin omasi, kuka tai mikä satuttaa ja ketä, jos valitset sen mikä itsellesi on hyväksi?

Illemmalla voimme kuitenkin ehkä havaita muutoksen tunnelmassa. Kun AURINKO on siirtynyt Skorpionista JOUSIMIEHEEN (klo 16:02) ja KUU on mennyt OINAASEEN (klo 19:19), emotionaaliset ja syväluotaavat vesienergiat vaihtuvat innostaviin ja aloitteellisiin tulienergioihin.

Kuin kynttilän liekki pimeässä huoneessa, valaisee sisintä toiveikkuus ja tekemisen meininki, tunne siitä että kyllä vaan taas tämäkin tästä. ♡

 

© 2023 Kirsi Halla-Seppälä

Kuvaaja: cottonbro studio  

kisskiss

Kirsi Halla-Seppälä

Moikka! Ihanaa kun luet blogiani, kirjoittaminen on rakkain harrastukseni. Olen ammattiurani astrologina noin 30 vuotta sitten aloittanut luontokeskeisen elävä astrologia® -suuntauksen kehittäjä, sekä Sielunkartta® ja Sydänyhteys® -konseptien perustaja.

Ammatiltani olen ratkaisukeskeinen terapeutti, ammattiastrologi, sekä läsnäolo- ja tietoisuusohjaaja. Päätyökseni opetan astrologiaa ja tarjoan asiakkaille astrologisia tulkintoja, sielunkarttamaalauksia sekä tietoisuusmatkoja.