Päivän energia pimennysportilla

paivan energia pimennys portilla

Khiron on tänään erityisen aktiivinen, sillä sekä Kuu että Venus ovat vahvassa kontaktissa sen kanssa.

Venus edustaa sitä mikä meille on arvokasta ja tärkeää, rakkautta, ihmissuhteita, liittymistä toisiin, yhteenkuuluvaisuutta, harmoniaa, kauneutta, naiseuden käsitettä ja omanarvontuntoa.

Kuu symboloi tunneilmaisua, tarpeita, kykyä läheisyyteen ja huolenpitoon, sekä yhteyttä omaan kehoon ja tunteisiin.

Kun nämä molemmat feminiiniset ja vastaanottavaiset tekijät ovat intensiivisessä suhteessa Khironiin, joka on kipupisteiden, haavojen, riittämättömyyden ja ulkopuolisuuden kokemusten sekä häpeän symboli, sielu voi olla herkillä ja itku pinnassa.

Erityisesti kun nyt lähestymme perjantaina tapahtuvaa kuunpimennystä ja ns. pimennysportaali on auki – tunteet, tunteet, tunteet. Isoja asioita liikkuu.

Miten tämä näkyy ja tuntuu siellä sinun elämässäsi? Käy kommentoimassa instassa tai fb:ssä tätä käsittelevän julkaisun alla.

– – –

Julkaisin täällä blogissani keväällä pimennyksiä käsittelevän juttusarjan, mikä auttaa sinua ymmärtämään mistä pimennysajassa on kysymys, miten löydät omalta kartaltasi sen elämänalueen, minkä pimennykset aktivoivat ja siellä on pienet tulkinnat siitä, mitä pimennys missäkin huoneessa voi tarkoittaa.

Omalla kartallani kuunpimennys 27° Härässä tapahtuu uran ja ammatin huoneessa, ja joulukuun auringonpimennys 12° Jousimiestä kodinhuoneessa.

Nämä pimennyshommat kattavat usein monta kuukautta, joten esimerkiksi tuo äskettäin tapahtunut työhuoneeni myyminen on osa tätä pimennysprosessia omalla kohdallani. Miten sulla?


Lue kaikki pimennyksiä käsittelevät kirjoitukseni täältä.

  1. Pimennysaika – tulikaste, vihkimys ja siunaus
  2. Näin löydät pimennyksen kartaltasi
  3. Mitä pimennys tarkoittaa sinun elämässäsi? (tulkinnat)
  4. Miten selviytyä pimennyksistä? Viisi vinkkiä erityisherkille

© 2021 Kirsi Halla-Seppälä

kirsihs mv

Kirsi Halla-Seppälä

Kirsi on toiminut astrologina sekä kirjoittanut ja luennoinut hyvinvoinnista ja elämäntaidosta jo 30 vuotta. Hän on Suomen Ammattiastrologit ry:n puheenjohtaja ja pitkäaikainen jäsen, hänellä on yliopistotutkinto ratkaisukeskeisestä psykoterapiasta (PGD in Solution Focused Therapy) ja vuosien kokemus terapeuttisesta työstä. Tällä hetkellä Kirsi opettaa elävää astrologiaa Sielunkartta® -koulutusohjelmassa, ohjaa transformatiivisia tietoisuusprosesseja Sydänyhteys® -ryhmissä ja kirjoittaa kirjaa.