Näkijäilta

Tunnelmallisen ja voimauttavan illan aikana kuulet ajanlaadusta ja siitä, millaisia energioita ja teemoja on aktiivisena tai nousemassa pintaan lähitulevaisuudessa. Tämän jälkeen sinulla on mahdollisuus esittää omaa elämääsi (tai yleisesti astrologiaa, henkisyyttä, läsnäoloa, tietoisuuden avautumista, sydänyhteyttä tms.) koskevia kysymyksiä, joihin vastaan virittymällä sielunsuunnitelmaasi ja ajankohtaisiin kuvioihisi. Käytän tulkinnan apuna astrologista syntymäkarttaasi, joten vastaukset kysymyksiin ovat yleensä hyvin täsmällisiä, yksityiskohtaisia ja käytännönläheisiä.

Ilta on erinomainen ja edullinen tilaisuus päästä kysymään jotain tiettyä, johon täyspitkä tulkinta vastaanotolla tuntuisi liian suurelta investoinnilta, sekä tapaamaan muita samanhenkisiä ihmisiä ihanan lempeissä ja lämpimissä merkeissä. Osallistua voi, vaikkei haluaisikaan kysyä mitään, mutta mikäli sinua mietityttää jokin elämäsi tärkeä kysymys, tai jos haluat selvennystä johonkin tiettyyn asiaan tai kysymykseen (ihmissuhde, työ tai opiskelu, elämänmuutos tms.), tämä ilta on vastaus toiveisiisi!

Ota mukaan vesipullo, villasukat ja mukavat vaatteet joissa on helppo rentoutua. Istumme tilaisuudessa lattialla, joten ota mukaan jokin mielellään napakka ja paksu tyyny ja/tai joogamatto, jonka päällä voit istua mukavasti koko illan. Niille joiden terveys ei salli lattialla istumista on tarjolla myös tuoleja. Olet sydämellisesti tervetullut mukaan juuri sellaisena kuin olet, juuri niissä tunnelmissa missä olet. ♥