Näin löydät pimennyksen kartaltasi

Aiheet:
nain loydat pimennykset kartaltasi

Auringon- ja kuunpimennykset ovat astrologista dynamiittia, ja kuvaavat usein merkittäviä aloituksia, lopetuksia, muutoksia tai muita huomattavia elämäntapahtumia osuessaan tarkasti herkkiin kohtiin omalla syntymäkartallamme. Jokainen pimennys ei ole jokaiselle merkittävä, mutta jokainen pimennys tapahtuu aina jossakin oman karttasi huoneessa eli aktivoi tämän huoneen edustaman elämänalueen tavalla tai toisella. Täältä (kirjoitus tulossa pian) löydät kirjoittamiani suuntaa antavia tulkintoja siitä, mitä pimennys missäkin syntymäkartan huoneessa voi tarkoittaa.

Ymmärtääksesi paremmin pimennysten luonnetta yleisesti, käy lukemassa hyvin selkeä ja helppotajuinen kirjoitukseni, jossa kerron tarkemmin mistä pimennysajassa on kysymys.


Kun haluat selvittää minkä huoneen jokin ajankohtainen pimennys aktivoi omassa elämässäsi, sinun täytyy ensin tietää missä eläinradan merkissä ja asteessa Kuu tai Aurinko on pimennyshetkellä. Auringonpimennyksen sijainti omalla kartallasi löytyy, kun tiedät Auringon asteluvun ja merkin pimennyshetkellä, sekä osaat katsoa omalta kartaltasi huoneen, jonka sisällä tuo asteluku ja merkki ovat. Kuunpimennyksen sijaintia selvitettäessä, katso mihin huoneeseen pimennyshetken Kuun merkki ja aste osuvat omalla kartallasi

Kuunpimennys = Missä merkissä ja kuinka monta astetta KUU oli pimennyksen (täysikuu) aikaan?

Auringonpimennys = Missä merkissä ja kuinka monta astetta AURINKO oli pimennyksen (uusikuu) aikaan?

Sen katsominen, mihin huoneeseen kartallasi pimennys osuu, on oikeasti hyvin, hyvin yksinkertaista. Sinun täytyy vain ymmärtää muutama perusasia.

Trooppinen eläinrata koostuu kahdestatoista yhtä suuresta tähtimerkistä. Koska ympyrässä (= eläinrata) on 360 astetta, se jaettuna kahteentoista kakkuviipaleeseen tarkoittaa, että jokainen tähtimerkki pitää sisällään 30 astetta. Kaikki astrologiset tekijät, planeetat, akselit ja myös uusikuu (joka on Auringon ja Kuun yhtymä) ovat aina JOSSAKIN ASTEESSA jotakin tähtimerkkiä.

Asteet merkitään yleensä kartalla niin, että ensin mainitaan asteluku ja sen jälkeen kaariminuutit. Yksinkertaistetaan hommaa nyt niin, että unohdetaan ne kaariminuutit ja pyöristetään aste.

Tänään 6.1.2019 saimme uudenkuun (joka on myös osittainen auringonpimennys) Kauriissa. Tämä tarkoittaa sitä, että Aurinko ja Kuu kohtasivat täsmälleen samassa asteessa ja samassa merkissä eläinradalla. Tämä tapahtui noin puolivälissä Kauriin merkkiä eli 16 astetta Kaurista.

(HUOM! Esimerkkinä käytetty auringonpimennys tapahtui tammikuussa 2019, vuoden 2021 pimennykset löydät täältä.)

Jotta voit löytää jatkossakin uudetkuut, täydetkuut sun muut kartaltasi, sinun täytyy ensin tietää

  • millaiset eri tähtimerkkien symbolit ovat (katso yllä oleva kuva)
  • missä asteessa ja missä merkissä tämä tekijä on (eli nyt uusikuu Kauriissa 16 astetta)
  • missä kohtaa omalla kartallasi on Kauriin merkki ja nimenomaan tuo 16 astetta Kaurista

Tähän tarvitset sellaisen syntymäkartan, jossa huoneiden seinät on selkeästi merkitty asteineen.

Tässä esimerkkikarttana Beethovenin syntymäkartta, josta olen punaisella merkinnyt sen huoneen asteluvun, joka on Kauriissa. Muista, että asteet kasvavat tähtikartalla VASTAPÄIVÄÄN eli jos Beethovenin kartalla Kauriissa oleva seinä on vähän yli 13 astetta Kaurista, tämän päiväisen (6.1.2019) uudenkuun sijainti hänen kartallaan on tämän seinän jälkeen vastapäiväisen kierron mukaan. Tässä esimerkissä siis seinän oikealla puolella.

 

 

Kartalta voit katso muun muassa
a) missä HUONEESSA jokin tekijä on, esimerkiksi nyt tuo tämän aamun uusikuu (16 Kaurista) on Beethovenin kartalla kolmannessa huoneessa, sekä
b) onko se KOSKETUKSISSA kartalla oleviin PLANEETTOIHIN.

Yksinkertaistettuna uusikuu muodostaa kontaktin planeettaan silloin, kun se on samassa asteessa tai lähellä samaa astetta, kuin uusikuu. Etsit siis kartaltasi tekijöitä, jotka ovat noin 10-20 astetta. Kaikkein tärkein kontakti on tietenkin aina silloin, kun kartallasi on jokin tekijä samassa asteessa ja samassa merkissä. Näin ollen jos syntymäkartallasi on jotain noin 16 astetta Kauriissa, tämä auringonpimennys aktivoi sen planeetan tai akselin edustamat asiat todella voimakkaasti.


Se mihin huoneeseen pimennys tai uusikuu kartallasi osuu, aloittaa tai päättää jotain merkittävää sen huoneen edustamalla elämänalueella. Ja mikäli jokin tärkeä planeetta tai akseli on syntymäkartallasi suurin piirtein samassa asteessa, pimennys aktivoi myös sen tekijän edustaman asian elämässäsi.

Auringonpimennys on aina uusikuu eli Aurinko ja Kuu ovat yhtymässä (samassa merkissä ja samassa asteessa). Uusikuu ei kuitenkaan ole aina auringonpimennys.

Kuunpimennys on aina täysikuu eli Aurinko ja Kuu ovat vastapäätä toisiaan (vastamerkeissä, mutta samassa asteessa keskenään esim. Aurinko 6 astetta Jousimiestä ja Kuu 6 astetta Kaksosia). Täysikuu ei kuitenkaan ole aina kuunpimennys, yleensä se on vain ihan tavallinen täysikuu.

 

AURINKO
KUU

 

Lue kaikki pimennyksiä käsittelevät kirjoitukseni täältä.

  1. Pimennysaika – tulikaste, vihkimys ja siunaus
  2. Näin löydät pimennyksen kartaltasi
  3. Mitä pimennys tarkoittaa sinun elämässäsi? (tulkinnat)
  4. Miten selviytyä pimennyksistä? Viisi vinkkiä erityisherkille

Artikkeli on julkaistu alun perin 6.1.2019 blogissani Uuden tietoisuuden astrologia.

© 2021 Kirsi Halla-Seppälä

kisskiss

Kirsi Halla-Seppälä

Ratkaisukeskeinen terapeutti, ammattiastrologi, läsnäolo- ja tietoisuusohjaaja Kirsi Halla-Seppälä on ammattiuransa astrologina noin 30 vuotta sitten aloittanut luontokeskeisen Elävä Astrologia® -suuntauksen kehittäjä, sekä Sielunkartta® ja Sydänyhteys® -konseptien perustaja. Hän kirjoittaa parhaillaan kirjaa luontokeskeisestä elävästä astrologiasta ja ohjaa päätyökseen koulutus- ja kasvuryhmiä, joten asiakasaikoja tulkintoihin ja tietoisuusmatkoille on tarjolla hyvin rajallisesti, vain hänen uutiskirjeensä tilaajille.