Muhurta – Voima on kanssasi

Aiheet:
pexels-rachel-claire-4992969

Kerroin tänään Instagramissa, että “Tämä on hyvin erityinen päivä. Se mihin keskityt tänään, se mitä aloitat, saa todennäköisesti parhaan mahdollisimman tuen. Voima on kanssasi.”

Vedalaisessa astrologiassa tällaista äärettömän harvinaista astronomista ilmiötä kutsutaan nimellä “Muhurta”, mikä tarkoittaa jotain ainutkertaisen merkittävää ajankohtaa. Maapallo on tänään linjautuneena suhteessa aurinkokuntamme keskukseen tavalla, joka ei tule meidän elinaikanamme enää toistumaan.

Opettajani mukaan tämän Muhurtan aikaan suuri sisäinen kasvu on mahdollista, niin yksilötasolla kuin kollektiivisestikin.

Kaikella mitä tänään ilmenee, on taipumus voimistua ja moninkertaistua.

Tämä päivä olisi hyvä viettää hiljaisuudessa ja meditoiden. Ajattele hyvää itsestäsi ja muista. Levitä rakkautta kaikin tavoin. Auta ja rohkaise, jaa hyvää. Toimi kaikkien parhaaksi ja toivo kaikille onnea ja menestystä. Anna ja tee sitä muille, mitä haluat itsellesi. Pyri ylläpitämään mahdollisimman kaunista ja rakkaudellista sisäistä tilaa. Ole huomaavainen ja lempeä ajatuksissasi, sanoissasi, tunteissasi ja teoissasi.

Ja jos aloitat tänään jotain, tee se luottavaisesti ja rakkaudessa. Kauniissa tilassa.

© 2024 Kirsi Halla-Seppälä

Kuvaaja: Rachel Claire 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

kisskiss

Kirsi Halla-Seppälä

Ratkaisukeskeinen terapeutti, ammattiastrologi, läsnäolo- ja tietoisuusohjaaja Kirsi Halla-Seppälä on ammattiuransa astrologina noin 30 vuotta sitten aloittanut luontokeskeisen Elävä Astrologia® -suuntauksen kehittäjä, sekä Sielunkartta® ja Sydänyhteys® -konseptien perustaja. Hän kirjoittaa parhaillaan kirjaa luontokeskeisestä elävästä astrologiasta, ohjaa koulutus- ja kasvuryhmiä, sekä tarjoaa asiakkaille astrologisia tulkintoja, sielunkarttamaalauksia sekä tietoisuusmatkoja.

Kirsi Halla-Seppälä