Matkan jälkeen

Aiheet:
matkan jalkeen

Jokaikisen shamanistisen matkan jälkeen olen aivan onnesta ymmyrkäisenä, sekä niin suuren ihmetyksen ja kiitollisuudensekaisen kunnioituksen vallassa. En uskoisi tapahtunutta todeksi, jollen olisi sitä juuri yhdessä toisen ihmisen kanssa kokenut.

En ole kovin hyvä jakamaan näitä, tai mitään, asiakkaiden ja ryhmien kanssa saatuja kokemuksia. Ne tuntuvat jotenkin niin suurilta ja pyhiltä. Sellaisilta, ettei mikään sanoitus voi koskaan tehdä niille oikeutta.

Äsken taas oli maailman ihanin shamanistinen matka täynnä ihmeellisiä “yhteensattumia” ja satumaista synkroniaa. Nämä tietenkin ovat se merkityksettömin asia tässä hommassa, mutta tuntuvat aina yhtä sävähdyttäviltä ja uskomattomilta.

Tänään matkasin asiakkaan tietoisuudessa eri aikalinjoilla ja niissä menneissä elämissä, jotka ovat ikään kuin tämän elämän päällä. Tällöin kokemukset limittyvät elämässä, niin kuin olisi kaksi filmiä yhtä aikaa päällekkäin nauhurissa. Tapahtui myös sielun eheytystä, ylisukupolvisten traumojen purkua, karmallista puhdistusta, parantumista, ohjelmointien nollautumista, vapautumista energiatukoksista ja paljon, paljon, paljon muuta. Sessiot kestävät yleensä neljä tuntia, pisin on ollu 5h 20min.

Nyt on onnellinen, energinen ja innostunut, luova olo. Sydän heittää volttia ja tekisi mieli tanssia kuin kolmevuotias ipana K-popin tahtiin. Ja miksipä ei?

© 2021 Kirsi Halla-Seppälä

kirsihs mv

Kirsi Halla-Seppälä

Kirsi on toiminut astrologina sekä kirjoittanut ja luennoinut hyvinvoinnista ja elämäntaidosta jo 30 vuotta. Hän on Suomen Ammattiastrologit ry:n puheenjohtaja ja pitkäaikainen jäsen, hänellä on yliopistotutkinto ratkaisukeskeisestä psykoterapiasta (PGD in Solution Focused Therapy) ja vuosien kokemus terapeuttisesta työstä. Tällä hetkellä Kirsi opettaa elävää astrologiaa Sielunkartta® -koulutusohjelmassa, ohjaa transformatiivisia tietoisuusprosesseja Sydänyhteys® -ryhmissä ja kirjoittaa kirjaa.