Luonto hoitaa itseään

Reset. Pysähtyminen. Lepo. Hiljaisuus. Sisäänhengitys. Luottamus. Antautuminen.

Maailma korjaa tasapainoa. Pysy hereillä. Näe mihin elämä kutsuu, mitä tarvitset juuri nyt. Kollektiivinen hätä ja pelko imaisevat helposti mukaansa. Pysy hereillä. Kun peset käsiä ja suojaudut virukselta, pidä myös sisäinen tilasi puhtaana ja suojaudu tarttuvilta ajatuksilta jotka heikentävät hyvinvointiasi. Pysy hereillä.

Luin äskettäin, että Koronaviruksen seuraukset luonnolle ja ilmastomuutokselle ovat parasta mitä voi tapahtua. Suurimmin saastuneiden maiden (esim. Kiina) ilma ei ole ollut näin puhdasta vuosikymmeniin, kun tehtaat pysähtyvät, autot seisovat kotona ja lentoliikenne hiljenee. Luonto pitää huolta omistaan. Pysy hereillä.

Kaikki vastaanotolleni sovitut tapaamiset on mahdollista hoitaa etänä. Ensi viikolla alkava Sydänyhteysryhmä joko alkaa normaalisti, siirtyy myöhemmäksi tai hoidetaan alkuun etäyhteyksin. Ei hätää, kaikki järjestyy.

Ole rauhassa. Lepää. Pysy hereillä. (Saa nukkua.)

Kaikki on hyvin. Viisas luonto hoitaa itseään. Hoida sinäkin itseäsi ja luota siihen, että suurimmankin hädän keskellä, kaikki on hyvin. Pysy hereillä.

Translate »