Laiskat kyyneleet

Aiheet: ,
laiskat kyyneleet

Joinakin päivinä on vain sellainen olo, herkkä ja hauras, sellainen että koko ajan itkettää, muttei kuitenkaan niin paljon että jaksaisi vaivautua. On vähän paha olla, muttei tarpeeksi. Väsyttää ja palelee. Hiostaa ja puristaa. Mistään ei saa kiinni ja mitään ei jaksa. On yhtä aikaa ihan tyhjä ja liian täynnä.

Sitä mitä ei halua on liikaa ja sitä mitä tarvitsee liian vähän. Mikään ei oikein kosketa, mutta jokin hiertää koko ajan. Silmiä kirvelee, laiskat kyyneleet.


Joinakin päivinä on vain sellainen olo, joinakin aikoina enemmän kuin muulloin.

© 2021 Kirsi Halla-Seppälä

kirsihs mv

Kirsi Halla-Seppälä

Kirsi on toiminut astrologina sekä kirjoittanut ja luennoinut hyvinvoinnista ja elämäntaidosta yli 25 vuotta. Hän on Suomen Ammattiastrologit ry:n entinen puheenjohtaja, nykyinen varapuheenjohtaja ja pitkäaikainen jäsen, hänellä on yliopistotutkinto ratkaisukeskeisestä psykoterapiasta (PGD in Solution Focused Therapy) ja vuosien kokemus terapeuttisesta työstä. Tällä hetkellä Kirsi kouluttaa astrologeja shamanistisen astrologian koulutusohjelmassa, ohjaa Sydänyhteys® -ryhmiä ja tekee shamanistisia matkoja sekä astrologisia tulkintoja asiakkaille.