Lähtöasemissa – Täysikuu Oinaassa

Aiheet:
lahtoasemissa

Tänään saattaa olla vähän kuumottava päivä. Täysikuu on Oinaassa vastapäätä toimintaa, energiaa, aloittamista ja aggressiota edustavan Marsin kanssa, ja nämä sellaisessa “väännetään sorkkaraudalla” tyyppisessä suhteessa transformaatiota, luopumista, syvimpiä pelkoja ja metaforista kuolemaa symboloivan Pluton kanssa.

Lähetin aamulla tiukan ratkaisun äärellä olevalle läheiselle kuvan missä lukee:

“When it feels scary to jump. That is exactly when you jump. Otherwise you end up staying in the same place your whole life.”

Omasta kokemuksesta voin sanoa, että sen arpominen hyppääkö vai eikö, ja siinä lähtöasemissa epätietoisena kärvistely, on aina ollut tuhannesti pahempaa kuin se itse hyppy tuntemattomaan. Mutta you do you. Joskus pitää vaan olla saanut siitä vanhasta niin tarpeekseen, ettei enää välitä mitä siitä seuraa että lähtee.

Sitä paitsi, se turvallinen vaihtoehto ei yleensä ole ollenkaan niin turvallinen kuin voisi kuvitella. Usein se on jopa hengenvaarallinen. Ehkä pitkällä tähtäimellä, mutta silti.

© 2021 Kirsi Halla-Seppälä

kirsihs mv

Kirsi Halla-Seppälä

Kirsi on toiminut astrologina sekä kirjoittanut ja luennoinut hyvinvoinnista ja elämäntaidosta jo 30 vuotta. Hän on Suomen Ammattiastrologit ry:n puheenjohtaja ja pitkäaikainen jäsen, hänellä on yliopistotutkinto ratkaisukeskeisestä psykoterapiasta (PGD in Solution Focused Therapy) ja vuosien kokemus terapeuttisesta työstä. Tällä hetkellä Kirsi opettaa elävää astrologiaa Sielunkartta® -koulutusohjelmassa, ohjaa transformatiivisia tietoisuusprosesseja Sydänyhteys® -ryhmissä ja kirjoittaa kirjaa.