VUODENKIERTO elävän astrologian polulla | Sielunkartta®

Status
Et ole vielä ilmoittautunut
Hinta
100
Aloita tästä
This kurssi is currently closed

Kulje kierros auringon ympäri avautuen syvälle kosmiselle viisaudelle.

Yhdisty omaan sisimpääsi ja syvempään luontoyhteyteen, mitä olet koskaan osannut edes kuvitella.


Koulutus alkaa kevätpäiväntasauksen aikaan, ja kuljemme yhdessä auringon kanssa, sen kiertäessä vuodessa koko eläinradan.

Joka kuukausi auringon astuessa uuteen energiaan, avautuu uusi moduuli. Moduuli sisältää oppimateriaalia video- ja äänitiedostoina, kuvina ja tekstinä.

Jokainen moduuli on syväsukellus omaan itseesi, elämääsi ja ihmissuhteisiisi.

Oppimateriaalin ohessa saat innostavia, luovia ja elämyksellisiä tehtäviä, jotka tekevät kurssista ainutlaatuisesti juuri sinun näköisesti ja juuri sinun tarpeisiisi sopivan.

Mitään erityistä ennakko-osaamista ei tarvita, olet tervetullut mukaan juuri sellaisena kuin olet. Vilpitön kiinnostus aihetta kohtaan riittää. Ja vaikka astrologia olisi sinulle jo hyvinkin tuttua, vaikka olisit harjoittanut sitä pitkään, niin tämä kokemuksellinen ja syvä prosessi elävän astrologian johdattamana, tuo sinulle varmasti aivan uusia oivalluksia, aiempaa kokonaisvaltaisemman näkökulman astrologiaa ja omaa elämääsi kohtaan, sekä kauniin muutoksen tietoisuudessasi.

Astrologinen vuodenkierto auttaa sinua näkemään, kokemaan ja ymmärtämään ulottuvuuksia, joiden olemassaolon olet ehkä aistinut, mutta et ole päässyt täysin yhteyteen niiden kanssa.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *