Kun Mars mielistelee

Aiheet:
kun mars mielistelee

Aurinko, tuo minuuden, sydämen ja luovan tietoisuuden symboli, on tällä hetkellä Oinaassa, eläinradan ensimmäisessä – itsestä tietoiseksi tulemisen – merkissä.

Aurinko on myös vielä hetken aikaa vastakkain Oinaan oman planeetan Marsin kanssa.

Oinaan ohella Mars ajaa itseksi tulemisen teemaa – omien, itsestä lähtöisin olevien pyrkimysten ja autenttisen energiankäytön muodossa. Mars-energia voidaan helposti tuomita itsekkääksi ja omaa etua tavoittelevaksi, mutta mielestäni Marsin toteuttamisen pelko saa paljon pahempaa jälkeä aikaan, kuin vapaasti ja luovasti toteutuva Mars.

Jokaisella on omalla syntymäkartalla Mars jossakin merkissä, joka muiden tekijöiden ohella kuvaa kaikkein ominta tapaamme toimia ja käyttää energiaa. Ajassa liikkuva Mars kulkee myös merkistä merkkiin ja kuvaa näin ajankohtaisia, kollektiivisia energioita maailmalla.

Perääntyvä Mars Vaa’assa

 

Mars on nyt Vaa’assa, itselleen hyvin vieraassa merkissä. Siinä missä Vaaka on rauhan, diplomatian, toisten huomioonottamisen, asioiden punnitsemisen ja kompromissien merkki, Mars kaipaa suorasukaisuutta, nopeita ratkaisuja, räjähtävää toimintaa ja tekemistä, josta voi sanoa ”tää on mun juttu”.

Mars voi mennä kunnolla solmuun Vaa’an energioiden alaisena. Kun joukkoon lisätään vielä Marsin tämänhetkinen perääntyvä liike (näennäinen sellainen, planeetat eivät todellisuudessa vaihda suuntaa kiertoradoillaan) saadaan Mars, joka jahkaa, aikoo, hukkaa tavoitteensa, pyytää muiden hyväksyntää, tukahduttaa intohimonsa, suostuu vaikkei jaksa, sanoo kyllä vaikkei kiinnosta ja on kaikin puolin kiltti ja kunnollinen.

Arvatkaa mitä siitä seuraa, kun sodanjumala Ares (Marsin kreikkalainen vastine) laitetaan sinne missä hän ei halua olla, tekemään sellaista mikä häntä ei miellytä ja hymyilemään ja niiamaan niille joista hän ei pidä.

Tämä on hyvä päivä miettiä sitä, kuka sinä olet ja mitä haluat elämältäsi. Oletko siellä missä haluat olla? Toteutatko sitä, minkä koet olevan oma juttusi? Asutko siellä missä viihdyt ja haluat asua? Teetkö sellaista työtä mistä nautit? Työskenteletkö siellä missä haluat olla töissä? Vietätkö päiväsi sellaisella tavalla, jota arvostat? Oletko juuri nyt, tällä hetkellä tätä lukiessasi siellä, missä haluatkin olla?

Ole suora ja rehellinen. Kiitä itseäsi rehellisyydestä. Tässä kaikki.

 

© 2015 Kirsi Halla-Seppälä

kisskiss

Kirsi Halla-Seppälä

Ratkaisukeskeinen terapeutti, ammattiastrologi, läsnäolo- ja tietoisuusohjaaja Kirsi Halla-Seppälä on ammattiuransa astrologina noin 30 vuotta sitten aloittanut luontokeskeisen Elävä Astrologia® -suuntauksen kehittäjä, sekä Sielunkartta® ja Sydänyhteys® -konseptien perustaja. Hän kirjoittaa parhaillaan kirjaa luontokeskeisestä elävästä astrologiasta, ohjaa koulutus- ja kasvuryhmiä, sekä tarjoaa asiakkaille astrologisia tulkintoja, sielunkarttamaalauksia sekä tietoisuusmatkoja.

Kirsi Halla-Seppälä