Kuin öiset kaskaat

kuin oiset kaskaan

Sain juuri tortut ja piparit uuniin, siis joulun ensimmäiset. Vähän sellainen “vielä on kesää jäljellä” – fiilis. Olen niin hidas käynnistymään näissä tällaisissa, mutta vielähän tässä on joitakin minuutteja joulukuuta jäljellä niin hyvin ehtii.

On ollut hieno päivä, pääsin vihdoin talsimaan sateessa postiin ja hakemaan joululahjat, tuossa ne on pöydällä pinossa laatikoissaan ja paketeissaan. Hyvin ehtii. Availla. Vaikka sitten ensi vuonna. Ei hötkyillä näiden kanssa, eikä minkään.

Aiemmin oli maaginen shamaanipuhelu ja sielunpalautusta ystävälle, tietoisuus avautui kuin tumma järvi yötaivaan alla. Siihen sukeltamalla oli pääsy kaikkeen mitä ikinä toinen oli nähnyt ja kokenut. Energiapyörteet surisivat pehmeästi kuin öiset kaskaat kukin omalla taajuudellaan. Tämmöistä tänään. Taidan ottaa tortut ja piparimöhkäleet uunista, vielä kun on tätä joulukuuta jäljellä.

© 2020 Kirsi Halla-Seppälä

kirsihs mv

Kirsi Halla-Seppälä

Kirsi on toiminut astrologina sekä kirjoittanut ja luennoinut hyvinvoinnista ja elämäntaidosta jo 30 vuotta. Hän on Suomen Ammattiastrologit ry:n puheenjohtaja ja pitkäaikainen jäsen, hänellä on yliopistotutkinto ratkaisukeskeisestä psykoterapiasta (PGD in Solution Focused Therapy) ja vuosien kokemus terapeuttisesta työstä. Tällä hetkellä Kirsi opettaa elävää astrologiaa Sielunkartta® -koulutusohjelmassa, ohjaa transformatiivisia tietoisuusprosesseja Sydänyhteys® -ryhmissä ja kirjoittaa kirjaa.