Kosminen kokousmuistio

kosminen kokousmuistio

Eilen omalla shamaanimatkalla ilmestyi uusi harjoitus, tai ei oikeastaan harjoitus vaan paremminkin aktivaatio tai vihkimys, jonka saan jatkossa tehdä Sydänyhteysryhmien kanssa.

Rakastan sitä miten tämä prosessin rakenne ja sisältö elää ja päivittyy. Ei tarvitse miettiä sitä tai yrittää muuttaa sitä, kosminen kokousmuistio vaan lävähtää sisäisen maailmani työpöydälle uusittujen ohjeiden ja opetusten kera. Olen sitten siinä että kiitos vaan taivaallinen johtokunta, tämä menee toteutukseen, homma hoidossa.

Sydänyhteysprosessi ei ole kurssi eikä koulutus, jonka voi suorittaa ja läpäistä. Se on elämänmittainen mystinen prosessi, jolla on kuitenkin hyvin käytännönläheinen vaikutus elämään. Et saa sieltä mitään uutta maailmankatsomusta tai tiettyjä käsitteitä joihin pitäisi uskoa. Se on oma matkasi ilman auktoriteettia, ulkoapäin tulevia sääntöjä tai uskomusjärjestelmiä.

Sydänyhteysryhmäprosessiin voi osallistua niin monta kertaa kuin haluaa. Nytkin mukana on monia, jotka ovat olleet mukana useissa ryhmissä. Kyse ei ole kertauksesta, vaan prosessi etenee, syventyy ja voimistuu jokaisen ryhmän myötä. Seuraava ryhmä alkaa 7.4. ja sivuillani olevasta verkkokaupasta voi käydä varaamassa paikan itselleen, jos tämä tuntuu kutsuna sydämessä. ♡

© 2021 Kirsi Halla-Seppälä

kisskiss

Kirsi Halla-Seppälä

Ratkaisukeskeinen terapeutti, ammattiastrologi, läsnäolo- ja tietoisuusohjaaja Kirsi Halla-Seppälä on ammattiuransa astrologina noin 30 vuotta sitten aloittanut luontokeskeisen Elävä Astrologia® -suuntauksen kehittäjä, sekä Sielunkartta® ja Sydänyhteys® -konseptien perustaja. Hän kirjoittaa parhaillaan kirjaa luontokeskeisestä elävästä astrologiasta, ohjaa koulutus- ja kasvuryhmiä, sekä tarjoaa asiakkaille astrologisia tulkintoja, sielunkarttamaalauksia sekä tietoisuusmatkoja.