Korkeita ihanteita ja euforiaa – Uusikuu Kaloissa

Aiheet:
etusivu pysty 1

Pehmoinen, herkkä, tunteellinen, idealistinen ja vaikutuksille altis kalatenergia sävyttää tätä uudenkuun karttaa ylenpalttisella runsaudella.

Laadultaan tämä aika on kuin kulkisi multimediataidenäyttelyssä silmät sumeina seitinohuessa laitamyötäisessä katsellen lumpeiden täyttämiä lampia kuvaavia impressionistisia maalauksia, jonkun soittaessa nurkassa Chopinin Nocturnea (nr. 1 b-molli) hieman epävireisellä vanhalla pianolla, jonka ääni tuntuu kaikuvan jostain sisäisistä maailmoista aikojen takaa.

Uudenkuun muodostavien Auringon ja Kuun lisäksi Venus ja Neptunus ovat Kalojen toismaailmaisessa ja lempeässä merkissä lisäten ajan energioiden lammikkoon rajattomuutta, korkeita ihanteita ja eskapismia, kaipuuta johonkin ajan ja paikan tuolle puolen, johonkin missä saisi vain olla rauhassa ja kokea olonsa hyväksi. Tai mieluummin autuaaksi. Onni ei riitä, haluamme euforiaa!

Kalojen prinsiippi (Prinsiippi tarkoittaa tässä yhteydessä kaikkea sitä, mikä pitää sisällään tietyn saman periaatteen energian. Kalat prinsiipin muodostavat siis itse merkin lisäksi sen hallitsijaplaneetta Neptunus, sekä siihen liitettävä 12. huone, ja kaikki niiden sisällä.) on tietoisuuden kehityksen viimeinen vaihe, ja se kattaa yhtä lailla kaikkein matalimman kuin myös kaikkein korkeimman.

Kalatenergia on läsnä, kun yhteys arkielämän realiteetteihin katoaa, kun menettää kaiken, kun ikään kuin liukenee olemattomiin. Tämä voi tapahtua esimerkiksi rajun päihteiden käytön, mutta myös monen muunkin asian myötä.

Kalatenergiasta on kyse myös silloin, kun haltioidumme kauniista maisemasta tai kun jokin kokemus, esimerkiksi taide-elämys, koskettaa niin voimakkaasti, että tuntuu kuin hajoaisi liitoksistaan ja laajentuisi osaksi taivaankantta sen johdosta.

Kalat antaa meille sisäisen vision, luovuuden, unennäön, flow-tilan, kaiken kattavan rakkauden ja korkeimmassa potentiaalissaan ykseystietoisuuden kokemuksen, joko ohimenevänä tai äärimmäisen harvinaisessa tapauksessa pysyvänä olotilana.

Vastapainoksi uudenkuun kartalla on myös napakkaa ja konkreettista saturnusenergiaa, kirkasta ja selkeää mentaalista energiaa Vesimiehessä olevan Merkuriuksen ja Kaksosissa olevan Marsin muodossa, sekä inspiroitunutta ja jopa hurmoshenkistä laatua Oinaassa olevien Jupiterin ja Vestan edustamana.

Kaikki neljä elementtiä: Tuli, Maa, Ilma ja Vesi ovat läsnä ja valmiina yhteistyöhön. Näin lupaavaa ja kaunista uudenkuun karttaa en olekaan pitkään aikaan nähnyt!

Mikäli uusikuuhun yhtymässä oleva Saturnus toimii kalatenergian vakauttajana ja tukee sen unelmia ja pyrkimyksiä rakentavalla tavalla vieden huomion realiteetteihin ja käytännön seikkoihin (sen sijaan että se olisi pessimistinen ja lannistava ilonpilaaja), niin ainoa selkeästi haasteellinen kuvio tässä ajassa on Uranuksen tekemä intensiivinen kontakti Merkuriukselle.

Uranuksen ja Merkuriuksen välinen haasteellinen aspekti voi liittyä hätiköityihin ratkaisuihin, äkkivääriin mielipiteisiin, levottomaan ja hermostuneeseen mentaalienergiaan, epämieluisiin yllätyksiin, jo varmaksi luultujen tilanteiden äkillisiin muutoksiin tai yleiseen keskittymiskyvyn puutteeseen ja yliaktiiviseen mieleen.

Voimavarana tämä Uranuksen ja Merkuriuksen neliö voi kuitenkin tarkoittaa kykyä ajatella laatikon ulkopuolelta (”There is no box.”), uusia ja raikkaita näkökulmia, neronleimauksia, salamaoivalluksia, yllättäviä ratkaisuja ja tervettä kykyä olla piittaamatta sovinnaisista säännöistä, siitä mitä ”pitäisi” tai siitä mitä muut ajattelevat.

Mikään astrologinen kuvio ei siis koskaan ole automaattisesti ”hyvä” tai ”huono”. Jokaisesta löytyy potentiaalia moneen suuntaan, vaikkakin aina tietyn teeman sisällä.

Voisi ajatella astrologisten tekijöiden olevan pelkkiä työkaluja. Huipputerävää skalpellia voi käyttää satuttamiseen ja parantamiseen, puulusikalla voi saada aikaan monenlaista, riippuen siitä kuka sitä käyttää ja mihin.

Tietoisuuden taso määrittää aina lopputuloksen, ei mikään astrologinen kuvio itsessään.


Yhteenvetona voisi sanoa, että tämä kuunkierto on täynnä kaunista, parantavaa, luovaa ja eheyttävää potentiaalia. Uudet ideat ja monialainen yhteistyö ovat nyt vahvasti myötätuulessa. Feminiininen ja maskuliininen, Yin ja Yang, voivat tukea toisiaan ainoastaan, jos molemmat saavat yhtä paljon tilaa ja huomiota. Oleminen ja tekeminen ovat yhtä tärkeitä. Sillä jos toinen alkaa vallata liikaa alaa, siitä seuraava epätasapaino johtaa romahdukseen ennemmin tai myöhemmin.

Elämme hyvin erityistä aikaa, jonka merkityksellisyyden voi todella huomata vasta sitten, kun olemme siirtyneet kokonaan uuteen vaiheeseen. Suuri ja perusteellinen muutos on tulossa. Se on jo ihan kulman takana.

Sydämen on avauduttava. Uuden elämän on rakennuttava sydäntietoisuuden valon läpäisemästä materiaalista. Muuta tietä ei ole.


Uudenkuun ajankuva on kollektiivinen ajan energioiden tulkinta eli ”kaikkia horoskooppimerkkejä” koskeva astrologinen katsaus koko kuunkierron ajalle 20.2. – 21.3.2023.


Uudenkuun kartalla:

Uudenkuun Saabinen symboli on ”Orava piileksii metsästäjiä”. Aurinko ja Kuu Kaloissa yhtymässä Saturnukseen. Pluto sekstiili Venus ja Neptunus. Neptunus yhtymä Venus. Uranus neliö Merkurius. Saturnus yhtyä Aurinko ja Kuu. Jupiter sekstiili Merkurius. Mars kolmio Merkurius. Khiron sekstiili Merkurius ja Mars. Khiron yhtymä Jupiter. Kaikki planeetat etenevät.

Kuunkierron astrologiset kuviot:

20.2. UUSIKUU 1° Kaloissa. 20.2. Venus siirtyy Oinaaseen. 3.3. Merkurius siirtyy Kaloihin. 3.3. Venus yhtymä Khiron. 7.3. TÄYSIKUU 17° Neitsyessä. 7.3. Saturnus siirtyy Kaloihin. 12.3. Jupiter yhtymä Khiron. 15.3. Mars neliö Neptunus. 17.3. Venus siirtyy Härkään. 19.3. Merkurius siirtyy Oinaaseen. 20.3. Aurinko siirtyy Oinaaseen. 21.3. UUSIKUU 1° Oinaassa.

© 2023 Kirsi Halla-Seppälä

Kuvaaja: Pixabay


AJANKOHTAISTA

 

Tervetuloa mukaan uudenkuun iltana järjestämääni Sydänyhteys® -iltaretriittiin. Kaikki lisätiedot löydät täältä.

Yhdeksäs Sydänyhteys® -tietoisuusprosessi alkaa 29.3. muutama paikka on vielä vapaana. Lue lisää täältä.

Helmikuu on virallinen sydänyhteyskuukausi, jonka kunniaksi julkaisen instagramissa aiheeseen liittyviä postauksia, sekä vastaan esittämiinne kysymyksiin.

Asiakasajat ovat tarjolla ainoastaan uutiskirjeeni tilaajille. 

Kaikki kevään ajat tulkintaan ja tietoisuusmatkoille menivät heti tammikuussa ilmestyneen uutiskirjeeni myötä.

Jos haluat mahdollisuuden ajanvaraukseen tai tietoa järjestämistäni tapahtumista, liity postilistalle tällä sivulla olevasta “Liity postilistalle” -laatikosta. Löydät sen tummansiniseltä pohjalta sekä etusivun alaosasta, että jokaisen blogitekstin alta.

Seuraavan kirjeen kirjoitan todennäköisesti loppukeväästä. Sitä odotellessa, lue lisää siitä kuka oikein olen, tutustu siihen mitä ajattelen astrologiasta, lue millainen tulkinta kanssani voisi olla ja etsi blogistani sinua inspiroivaa sisältöä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

kisskiss

Kirsi Halla-Seppälä

Ratkaisukeskeinen terapeutti, ammattiastrologi, läsnäolo- ja tietoisuusohjaaja Kirsi Halla-Seppälä on ammattiuransa astrologina noin 30 vuotta sitten aloittanut luontokeskeisen Elävä Astrologia® -suuntauksen kehittäjä, sekä Sielunkartta® ja Sydänyhteys® -konseptien perustaja. Hän kirjoittaa parhaillaan kirjaa luontokeskeisestä elävästä astrologiasta, ohjaa koulutus- ja kasvuryhmiä, sekä tarjoaa asiakkaille astrologisia tulkintoja, sielunkarttamaalauksia sekä tietoisuusmatkoja.

Kirsi Halla-Seppälä